1

Vision LED

binnenverlichting auto

  -{discount-percentage}%

  Vision LED

  binnenverlichting auto

  Heldere binnenverlichting

  U bent nooit meer uw sleutels kwijt met de heldere, stijlvolle en duurzame Philips LED T10-binnenverlichting. De krachtige lamp verlicht de binnenkant van uw auto en is prettig voor uw ogen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Heldere binnenverlichting

U bent nooit meer uw sleutels kwijt met de heldere, stijlvolle en duurzame Philips LED T10-binnenverlichting. De krachtige lamp verlicht de binnenkant van uw auto en is prettig voor uw ogen. Bekijk alle voordelen

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Vision LED binnenverlichting auto

LED-T10 [~W5W], Aantal lampen: 2, 12 V, 6000 K daglichteffect, Ervaar meer licht 12791I60X2 Soortgelijke producten zoeken

Kies de juiste lamp voor uw auto!

Heldere binnenverlichting

Met LED ziet u meer

 • Upgrade uw lampen, upgrade uw stijl

  Uw behoeften en voorkeuren voor licht kunnen verschillen, afhankelijk van de toepassing. Voor het interieur van uw auto kunt u kiezen uit een scala van Philips Vision LED-lampen voor meer helderheid. Selecteer een aangenaam warm wit licht van 4000 kelvin. Uw auto is een weerspiegeling van wie u bent, dus maak een stijlstatement met LED-binnenverlichting van Philips.

 • Heldere binnenverlichting om alles te zien in uw auto

  Of het nu gaat om uw telefoon, uw sleutels of de verloren schoen van uw kind, we hebben allemaal weleens een kwijtgeraakt voorwerp moeten zoeken in een slecht verlichte auto. Dankzij Philips LED-binnenverlichting krijgt u een warm, helder en gelijkmatig verspreid licht. De volgende keer dat u iets zoekt in de kofferbak, het handschoenenkastje of op de vloer van uw auto, kunt u dus precies zien wat u doet en alles met gemak vinden.

 • Duurzame en lang meegaande LED-verlichting

  U wilt heldere en stijlvolle autoverlichting, maar u wilt niet constant kapotte lampen vervangen. Dat is een enorm minpunt van conventionele koplampen: hoe krachtiger het licht, hoe korter de levensduur. Bij dezelfde lichtintensiteit gaan LED's veel langer mee. De Philips Vision LED-lampen zijn extra bestendig tegen hitte en trillingen en hebben een levensduur tot 8 jaar, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor langdurige prestaties.

 • Goede verspreiding van licht voor betere zichtbaarheid

  Het Philips LED-buitenverlichtingsassortiment is ontworpen voor een slimmere lichtverdeling die ervoor zorgt dat het buitensignaleringslicht wordt geprojecteerd waar u het nodig hebt (of het nu is voor keren, stoppen of richting aangeven). Dankzij de brede hoek en goede verspreiding van het licht kunt u niet alleen meer van de weg zien, maar zien andere weggebruikers ook meer van u.

 • Philips-autolampen op de hoogste kwaliteitsniveau

  De technologisch geavanceerde Philips-verlichting is al meer dan 100 jaar beroemd in de auto-industrie. De Philips-producten met kwaliteit voor de auto-industrie zijn ontwikkeld en ontworpen volgens strikte kwaliteitsprocessen (inclusief toepasselijke ISO-normen) die leiden tot consistent hoge productiestandaarden. Belangrijke autofabrikanten kiezen voor Philips-lampen omdat Philips voor kwaliteit staat. U krijgt een krachtiger licht en een hoogwaardige stijl.

 • Eenvoudige installatie en compatibel met veel automodellen

  Ontworpen om eenvoudig te worden geïnstalleerd in compatibele voertuigen; bestuurders met onderhoudservaring kunnen compatibele verlichting met gemak upgraden.

Alle specificaties bekijken
 • Het is uw eigen verantwoordelijkheid dat uw gebruik van de LED-retrofitlampen in overeenstemming is met de lokale wetgeving.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in