CityVision Moto

Motorkoplampen

  CityVision Moto

  Motorkoplampen

  Met een veilig gevoel op weg

  Voor meer veiligheid en beter zicht in het stadsverkeer heeft Philips de CityVision Moto-lampen ontworpen die 40% meer zicht bieden om verder vooruit te kijken. CityVision Moto-lampen zijn herkenbaar aan het opvallende oranje lichteffect. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

NIEUW

CityVision Moto Motorkoplampen

Type lamp: HS1, Verpakking van 1, 12 V, 35/35W 12636CTVBW Soortgelijke producten zoeken

Met een veilig gevoel op weg

40% meer zicht

 • Opvallend oranje effect in de koplamp

  Opvallend oranje effect in de koplamp

  Philips CityVision Moto-koplampen zijn speciaal ontwikkeld voor motorrijders in de stad. Het opvallende oranje effect van de Philips-motorlampen trekt de aandacht van automobilisten en zorgt ervoor dat de motorrijder eerder wordt gezien.

 • Ontworpen voor motorrijders in de stad

  Ontworpen voor motorrijders in de stad

  Philips CityVision Moto-koplampen zijn speciaal ontwikkeld voor een betere veiligheid van de motorrijder in de stad. Het opvallende oranje effect en de met 40% verhoogde lichtsterkte zorgen voor een veiligere motorrijervaring en minder kans op ongelukken.

 • Voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor ECE-goedkeuring

  Voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor ECE-goedkeuring

  De autoproducten en -services van Philips worden als toonaangevend beschouwd in de Original Equipment Manufacturer-markt en de vervangingsmarkt. Onze producten worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en volgens de hoogste specificaties. Ze zijn ontworpen voor optimale veiligheid en maximaal comfort van onze autorijdende klanten. Ons gehele assortiment is grondig getest, gecontroleerd en gecertificeerd (ISO 9001, ISO 14001 en QSO 9000) volgens de zwaarste ECE-vereisten.

 • Moto-lampen van Philips zijn gemaakt van hoogwaardig kwartsglas

  Moto-lampen van Philips zijn gemaakt van hoogwaardig kwartsglas

  UV-kwartsglas is sterker dan hardglas en zeer goed bestand tegen temperatuurverschillen en trillingen, zodat lampen zelden springen. Philips-lampen van kwartsglas (gloeidraad 2650 ºC en glas 800 ºC) kunnen probleemloos zware thermische schokken weerstaan. Bovendien wordt door de verhoogde druk in de lamp met UV-kwartsglas een krachtigere lichtbundel gegenereerd.

 • Bestand tegen trillingen tot 10 G

  Bestand tegen trillingen tot 10 G

  Philips CityVision Moto-lampen zijn ontworpen met geavanceerde technologie die trillingen tot 10 G kan weerstaan, waardoor ze langer meegaan. De motorlampen zijn voorzien van een zeer bestendige gloeidraad met dubbele spiraal die tegen veel verschillende soorten trillingen kan, met inbegrip van fysieke schokken.

 • 40% meer zicht op de weg

  De Philips CityVision Moto-koplampen zorgen actief voor een hogere veiligheid van de motorrijder met 40% meer zicht op de weg. Dankzij een beter zicht op de weg herkent u met Philips-motorlampen obstakels beter en worden ongelukken voorkomen.

 • Philips wordt aanbevolen door grote motorfabrikanten.

  Philips loopt al 100 jaar actief voorop in de autoverlichtingsbranche, met technologische innovaties die nu standaard worden gebruikt in moderne auto's. Tegenwoordig is in Europa een op de twee auto's en wereldwijd een op de drie auto's voorzien van verlichting van Philips.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in