NL
EN
1
Draagbare audio

Draagbare audio

Klein is groots

Bekijk onze draagbare audioproducten

Klein is groots

Klein formaat, geweldig geluid. Laat u verrassen door de kracht en eenvoud van de Bluetooth-luidsprekers van Philips. Muziek bepaalt de stemming. Of u nu op uw werk of thuis bent, of geniet van uw vrije tijd: er is een soundtrack voor elk moment. Alles wat u nodig hebt is de juiste draagbare luidspreker. Stijlvolle en lichte ontwerpen zijn vakkundig gecombineerd met geweldige geluidstechnologieën om de perfecte draagbare luidspreker te creëren voor de muziek waarvan u houdt.

Draagbare Bluetooth®-speakers

Met de draagbare Bluetooth®-speakers van Philips kunt u uw muziek overal mee naartoe nemen. Van strak en minimalistisch tot levendig en krachtig – onze ontwerpen en producten passen bij verschillende stijlen en voorkeuren. Koppel de draagbare Bluetooth-speakers gemakkelijk aan uw smartphone of andere apparaten om draadloos van krachtig geluid te genieten, waar u maar wilt.

Draagbare speakers collectie

Mediashowcase

Overal geluid met draadloze, draagbare audio

Neem muziek overal mee naartoe met de draagbare audio van Philips. Ons aanbod is breed en u vindt altijd iets dat aan uw wensen voldoet; iets waarmee u de vrijheid hebt om van geluid te genieten zoals u dat wilt. Of u nu op zoek bent naar een MP4- of MP3-speler voor onderweg, een retro-geïnspireerde radio voor thuis, een draagbare speaker om mee te nemen of een draagbaar docking station dat oplaadt tijdens het afspelen: de draagbare audio van Philips biedt voor iedereen een oplossing.

Philips draagbare audio collectie

Draagbare, draadloze luidsprekers

Innovatieve connectiviteitsopties voor gebruiksvriendelijke audiosystemen

Draagbare kabelspeaker
Neem hem overal mee naartoe en speel af via plug & play met uw MP3-speler, smartphone of laptop

Draagbare docking stations
Verbind uw iPhone of iPod om muziek vanaf uw apparaten af te spelen

Draagbare cassette- en CD-spelers
Geweldig geluid voor al uw cassettes en CD's

Draagbare radio
Luister naar uw favoriete radioprogramma's

MP4- en MP3-spelers
Digitale muziekbestanden in uw broekzak