Elektrisch flossen met Philips Sonicare AirFloss

95% van de gebruikers ervaart minder bloedend tandvlees met AirFloss*

 

Elektrisch tandenpoetsen doet u misschien al. Elektrisch flossen wordt nu ook steeds makkelijker! De Philips Sonicare AirFloss Ultra, is even effectief voor het gebit als flossen en zorgt al binnen twee weken voor een gezonder tandvlees. Verantwoordelijk hiervoor is een unieke technologie die lucht en (mond)water met elkaar combineert en deze krachtig en veilig tussen de tanden spuit. Dit kan in drie verschillende frequenties die u zelf kunt instellen.

Gezonder tandvlees op een gemakkelijkere manier. AirFloss is ontworpen voor de onregelmatige flosser


Voor degenen die niet consequent flossen, is AirFloss Ultra de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. Het apparaat kan worden gebruikt in combinatie met mondwater of water. De AirFloss Ultra reinigt de hele mond in slechts 60 seconden en verwijdert tot 99,9 procent tandplak van de behandelde delen.

Gemiddelde flostijd 60 seconden: richt, druk en maak schoon!

 
Airfloss Pro

1. Vullen

Vul het reservoir met water of mondspoeling. Het reservoir heeft een 50% grotere opening dan de vorige versie.
Airfloss Pro Fill

2. Richten

Automatische werking óf manuele bediening. AirFloss Ultra reinigt de hele mond in slechts 60 seconden.
Airfloss Pro Point

3. Reinigen

Verwijder tandplak. AirFloss Ultra verwijdert tot 99,9% tandplak van de behandelde delen.
Airfloss Pro Clean

Philips Sonicare AirFloss Ultra

Verbeterde technologie en design

 

De nieuwe triple-burst technologie levert drie bursts van lucht en microdruppels om krachtig en veilig tussen de tanden en langs het tandvlees te kunnen reinigen.

 

Door de nieuwe hoogwaardige spuitkop wordt de kracht van onze lucht- en microdruppeltechnologie versterkt zodat deze nog effectiever en efficiënter tandplak verwijdert.

 

 • Verminderd bloedend tandvlees
 • Gemiddelde flostijd: 60 seconden
 • Reinigt moeilijk bereikbare plekken en helpt gaatjes tussen de tanden te voorkomen
Aanbevolen verkoopprijs: € 99,99
Philips Sonicare AirFloss Ultra inclusief vul- en oplaadstation

Philips Sonicare AirFloss Ultra

Met handig vul- en laadstation en 2 spuitkoppen

 

Voor degenen die niet consequent flossen, is AirFloss Ultra de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. Het vul- en oplaadstation vult het handvat automatisch in minder dan 10 seconden, het reservoir is groot genoeg voor 2 weken mondwater en het station houdt het handvat opgeladen.

 

 • Het reservoir is groot genoeg voor 2 weken mondwater
 • Het vul- en laadstation vult het handvat in minder dan 10 seconden
 • Inclusief 2 spuitkoppen, reisoplader, vul-en laadstation
Aanbevolen verkoopprijs: € 129,99

Ontvang 10% korting in de Philips Online Shop

 

Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en kortingen, en help ons de goede doelen te steunen die jij belangrijk vindt.

AirFloss Ultra specificaties

 

De nieuwe Philips Sonicare AirFloss Ultra is ontworpen voor de specifieke behoeften van onregelmatige flossers.

Nieuwe hoogwaardige spuitkop  

Door de nieuwe hoogwaardige spuitkop wordt de kracht van onze lucht- en microdruppeltechnologie versterkt zodat deze nog effectiever en efficiënter werkt.

Auto-burst optie  

Automatische werking óf manuele bediening

Gemakkelijk vullen

50% grotere opening dan de vorige versie

Lithium-ion batterij

Gaat tot wel 2 weken mee

Instellingen voor aanpasbare drievoudige burst  

Kies enkele, dubbele of drievoudige burst
Consumentenervaringen Sonicare AirFloss

Consumenten ervaringen

 

We vroegen via Social media consumenten om Philips Sonicare te testen en hun ervaringen met elektrisch flossen vast te leggen. Met een GoPro hebben zij enkele dagen een video dagboek bijgehouden.

 

De leukste bevindingen en ervaringen zijn samengevoegd tot een compilatie testimonial. Consumenten ervaren elektrisch flossen met Sonicare AirFloss als 'schoon', 'lekker fris' en 'veel sneller dan gewoon flossen'.

 

Reviews over AirFloss

Eenvoudig en effectief apparaat

Erg tevreden over de Airfloss Ultra. Ik gebruik deze met mondwater en je gebit voelt dan echt super schoon en fris. Voorheen altijd geflost met flosdraad maar dit is echt een hele verbetering. Makkelijker en het voelt een stuk schoner."

Nikki197

2 augustus 2015

Waardevolle aanvulling op tanden poetsen

Het water spuit gemakkelijk tussen alle tanden door, ook waar ik met de ragger niet tussen kom. Na enige tijd gebruikt te hebben, is de uitvoering zeer gemakkelijk."

47yy11

4 februari 2016

Best reviewed AirFloss

Lees meer over mondverzorging

 • Mondhygiëne

  Mondhygiëne

  Lees meer over het belang van een goede mondhygiëne en gebitsverzorging. Bekijk de belangrijkste tips voor een goede gebitsreiniging en de poetsroutine.

 • Tandplak en tandsteen

  Tandplak en tandsteen

  Tandplak kan leiden tot tandsteen, maar bijvoorbeeld ook in ontstoken tandvlees. Lees hoe je tandplak en tandsteen het beste kunt voorkomen en verwijderen.

 • Tandvlees problemen

  Tandvlees problemen

  Heb je last van ontstoken tandvlees? Of andere tandvleesproblemen? Lees meer over gingivitis, parodontitis en hoe je je tandvlees gezond houdt.

 • Het melkgebit en het blijvende gebit

  Het melkgebit en het blijvende gebit

  Lees hier alles over het menselijk gebit en het melkgebit. Wat is het doel van het gebit? Waarom wisselen we onze tanden? En wat zijn de verschillen?

 • De meest voorkomende gebitsproblemen

  De meest voorkomende gebitsproblemen

  Ons gebit wordt voortdurend blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Lees meer over de meest voorkomende mond-, tand- en gebitsproblemen.

 • Elektrisch poetsen

  Elektrisch poetsen

  Kies je voor een gewone tandenborstel of elektrische tandenborstel? Bekijk de voordelen van elektrisch tandenpoetsen en leer meer over Philips Sonicare.

 • Tandenpoetsen met kinderen

  Tandenpoetsen met kinderen

  Lees over het belang van tandenpoetsen bij kinderen en hoe je ze helpt. Ontdek de voordelen van een elektrische tandenborstel voor kinderen.

 • Gevoelige tanden

  Gevoelige tanden

  Heb je last van gevoelige tanden of ervaar je pijn bij het poetsen? Dit kan te maken hebben met teruggetrokken tandvlees en blootliggende tandhalzen.

 • Tanderosie

  Tanderosie

  Wat is tanderosie en hoe herken je het? Zoals bij alle mondproblemen geldt ook voor tanderosie: voorkomen is beter dan genezen. Lees meer online.

 • Aften in de mond

  Aften in de mond

  Aften zijn kleine pijnlijke zweertjes die in de mond voorkomen. Er kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Lees meer over aften en wondjes.

*Wanneer gebruikt in combinatie met een handtanden borstel en anti-microbiële mondspoeling bij patiënten met een milde tot gemiddelde vorm van gingivitis; de AirFloss is ontworpen om onregelmatige flossers te helpen met het ontwikkelen van een dagelijkse reinigingsroutine.