0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

Gebruiksaanwijzing Saeco espressomachines

Gefeliciteerd! Je bent de trotse eigenaar van een Saeco-espressomachine. Ontdek hoe je de machine voor het eerst in gebruik neemt en welke instellingen je aan je persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen.

Alle oplossingen en ondersteuningsfilms zijn van toepassing op het complete assortiment volautomatische Saeco-machines (Exprelia, Incanto, Intelia, Intuita, GranBaristo, Minuto, Synthia, Xelsis, Xsmall).

Selecteer je machine en bekijk de videotutorial

Xelsis 76XX-serie

Xelsis voor het eerst gebruiken

Xelsis 75XX-serie

Xelsis voor het eerst gebruiken

PicoBaristo Deluxe

PicoBaristo voor het eerst gebruiken

PicoBaristo

PicoBaristo voor het eerst gebruiken

Incanto

Incanto voor het eerst gebruiken

Volg de stapsgewijze instructies:

1. Vul het waterreservoir en het koffiebonenreservoir

Verwijder het waterreservoir en vul het met vers water tot de aanduiding 'Max'. Vul vervolgens het koffiebonenreservoir met de espressobonen van je keuze.

Waterreservoir en koffiebonenreservoir vullen

2. Zet de espressomachine aan

Steek de kleine stekker in het contact achter op de espressomachine en steek de hoofdstekker in een stopcontact. Zet de hoofdschakelaar (indien aanwezig op de machine) op 'I'.

De espressomachine aanzetten

3. Plaats een kopje en druk op de stand-byknop
      Lorem ipsum dolor
      Lorem ipsum dolor
      Lorem ipsum dolor

Plaats een kop onder het heetwater-/stoompijpje om het water dat tijdens het voorbereidingsproces uit de machine komt, op te vangen.

Druk op de stand-byknop om de Saeco-espressomachine in te schakelen.

Plaats een kopje en druk op de stand-byknop

4. Bereid de leidingen voor

Op het display wordt het pictogram voor het voorbereiden van de leidingen weergegeven. Selecteer 'OK' om dit proces te starten. Er komt water uit de machine. Ga voor meer informatie naar de ondersteuningspagina voor je machine en zoek de gebruikershandleiding.

De leidingen voorbereiden

5. Bereid het AquaClean-filter voor en installeer en activeer het

Op espressomachines die compatibel zijn met het AquaClean-filter, verschijnt de vraag ‘AquaClean-filter installeren of activeren?’

Bereid het AquaClean-filter altijd voor voordat je het in gebruik neemt. Schud het gedurende 5 seconden, dompel het ondersteboven in een kan met koud water en wacht tot er geen luchtbellen meer uit komen.

Plaats het filter in het waterreservoir en start het installatieproces. Wanneer het filter goed is geïnstalleerd, wordt het pictogram 'AquaClean 100%' op het display weergegeven.

Saeco-espressomachine maalstanden
      Kalk- en waterfilter
      -{discount-value}

Kalk- en waterfilter

Hetzelfde als CA6903/00, Ontkalking hoeft pas na 5000 kopjes*, Verleng de levensduur van uw machine, 1 AquaClean-filter

CA6903/10
      € 14,99 *

HOE PAS IK KOFFIEDRANKEN AAN MIJN VOORKEUREN AAN?

Maalstanden

Je kunt de maalinstellingen aanpassen met de knop in de koffiebonenbak. Van een fijne maling voor een pittige espresso tot een grove maling voor een lichtere koffiesmaak.

De Coffee Equalizer gebruiken

Je kunt de volgende instellingen op je eigen smaak afstemmen door de hoogte van elke balk te wijzigen: hoeveelheid koffie en melk, koffietemperatuur, sterkte en aroma van de koffie, melkschuimniveau en koffie/melk-bereidingsvolgorde.

Dranken aanpassen

Je kunt de volgende instellingen aanpassen door op de pijl omhoog en omlaag te klikken en elke instelling te bevestigen door op OK te drukken: koffiearoma, hoeveelheid koffie en melk, koffietemperatuur.

Saeco-espressomachine menu-instellingen
      Instellingen voor aromasterkte

Druk op de knop 'Aromasterkte' om de sterkte van de koffie te wijzigen. Telkens wanneer je op deze knop drukt, gaat de aromasterkte één niveau omhoog of omlaag. Op het display zie je de gekozen sterkte, die alleen wordt opgeslagen als je de sterkte tijdens het koffiezetten verandert.

Saeco-espressomachine instellingen voor aromasterkte

HOE PAS IK KOFFIEDRANKEN AAN MIJN VOORKEUREN AAN?

Saeco-espressomachine maalstanden

Maalstanden

Je kunt de maalinstellingen aanpassen met de knop in de koffiebonenbak. Van een fijne maling voor een pittige espresso tot een grove maling voor een lichtere koffiesmaak.

Saeco-espressomachine menu-instellingen

De Coffee Equalizer gebruiken
      (Xelsis SM 76XX-serie)

Je kunt de volgende instellingen op je eigen smaak afstemmen door de hoogte van elke balk te wijzigen: hoeveelheid koffie en melk, koffietemperatuur, sterkte en aroma van de koffie, melkschuimniveau en koffie/melk-bereidingsvolgorde.

Saeco-espressomachine menu-instellingen

Dranken aanpassen
      (Xelsis SM 75XX-serie)

Je kunt de volgende instellingen aanpassen door op de pijl omhoog en omlaag te klikken en elke instelling te bevestigen door op OK te drukken: koffiearoma, hoeveelheid koffie en melk, koffietemperatuur.

Saeco-espressomachine instellingen voor aromasterkte

Instellingen voor aromasterkte

Druk op de knop 'Aromasterkte' om de sterkte van de koffie te wijzigen. Telkens wanneer je op deze knop drukt, gaat de aromasterkte één niveau omhoog of omlaag. Op het display zie je de gekozen sterkte, die alleen wordt opgeslagen als je de sterkte tijdens het koffiezetten verandert.

HOE MAAK EN VERWIJDER IK MIJN PERSOONLIJKE PROFIEL?

Xelsis-profielinstellingen

Je kunt tot wel 8 gebruikersprofielen met je persoonlijke instellingen opslaan.

Om een persoonlijk profiel te maken, druk je op het profielpictogram en selecteer je een kleurprofiel. Na het selecteren van een drank kun je de instellingen van je favoriete drank aanpassen en je profiel opslaan.

Als je een profiel wilt herstellen, selecteer je ‘restore drinks’ (dranken herstellen) in het menu met profielinstellingen.

Je kunt tot wel 8 gebruikersprofielen met je persoonlijke instellingen opslaan.

Om een persoonlijk profiel te maken, druk je op het profielpictogram en selecteer je een kleurprofiel. Na het selecteren van een drank kun je de instellingen van je favoriete drank aanpassen en je profiel opslaan.

Als je een profiel wilt herstellen, selecteer je ‘restore drinks’ (dranken herstellen) in het menu met profielinstellingen.

Je kunt tot wel 8 gebruikersprofielen met je persoonlijke instellingen opslaan.

Om een persoonlijk profiel te maken, druk je op het profielpictogram en selecteer je een kleurprofiel. Na het selecteren van een drank kun je de instellingen van je favoriete drank aanpassen en je profiel opslaan.

Als je een profiel wilt herstellen, selecteer je ‘restore drinks’ (dranken herstellen) in het menu met profielinstellingen.

Je kunt tot wel 8 gebruikersprofielen met je persoonlijke instellingen opslaan.

Om een persoonlijk profiel te maken, druk je op het profielpictogram en selecteer je een kleurprofiel. Na het selecteren van een drank kun je de instellingen van je favoriete drank aanpassen en je profiel opslaan.

Als je een profiel wilt herstellen, selecteer je ‘restore drinks’ (dranken herstellen) in het menu met profielinstellingen.

Xelsis 76XX-serie

Saeco-espressomachine maalstanden

Xelsis 75XX-serie

Saeco-espressomachine maalstanden

HOE MAAK EN VERWIJDER IK MIJN PERSOONLIJKE PROFIEL?

Xelsis-profielinstellingen

Je kunt tot wel 8 gebruikersprofielen met je persoonlijke instellingen opslaan.

Om een persoonlijk profiel te maken, druk je op het profielpictogram en selecteer je een kleurprofiel. Na het selecteren van een drank kun je de instellingen van je favoriete drank aanpassen en je profiel opslaan.

Als je een profiel wilt herstellen, selecteer je ‘restore drinks’ (dranken herstellen) in het menu met profielinstellingen.

Xelsis 76XX-serie

Saeco-espressomachine maalstanden

Xelsis 75XX-serie

Saeco-espressomachine maalstanden

Gebruikershandleiding zoeken

Typ de naam of het productnummer van je Saeco-espressomachine voor meer informatie

You are about to visit a Philips global content page

Continue
      Terug naar boven

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.