1
Producten

Philips DVD Micro Theater MCD297 DivX playback USB Direct Compact design

MCD297/58

Problemen oplossen

Een extern apparaat op mijn DVD-/audiosysteem aansluiten.

1) Een TV aansluiten.

 • Sluit de S-Video-aansluiting van het apparaat met een S-Video-kabel aan op de overeenkomstige IN-aansluiting van de TV. Deze aansluiting bevindt zich normaalgesproken aan de zijkant. Vaak is het mogelijk om een S-Video-naar-scart-adapter te gebruiken voor de aansluiting op een Scart IN-aansluiting van de TV. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de TV om te controleren of er een scart-aansluiting is die S-Video ondersteunt.
  Als u het geluid via de luidsprekers van de TV wilt horen, sluit u de LINE OUT-audioaansluiting van het apparaat met een analoge audiokabel (rode en witte cinch-kabel) aan op de overeenkomstige IN-aansluiting van de TV. Hiervoor kunt u overeenkomstige zij-aansluiting gebruiken of de rode en witte cinch-aansluitingen op de S-Video-naar-scart-adapter.
 • Als de TV geen S-Video-aansluiting heeft: sluit de VIDEO-aansluiting van het apparaat met een videokabel (gele cinch-kabel) aan op de overeenkomstige IN-aansluiting van de TV. Deze aansluiting bevindt zich normaalgesproken aan de zijkant. Vaak is het mogelijk om een video-naar-scart-adapter te gebruiken voor de aansluiting op een Scart IN-aansluiting van de TV.
  Als u het geluid via de luidsprekers van de TV wilt horen, sluit u de LINE OUT-audioaansluiting van het apparaat met een analoge audiokabel (rode en witte cinch-kabel) aan op de overeenkomstige IN-aansluiting van de TV. Dit kan de overeenkomstige zij-aansluiting of de Video-naar-scart-adapter zijn.
  Opmerking: als u de audio niet apart aansluit, zult u het geluid alleen horen via de luidsprekers van het DVD-/audiosysteem.

2) Sluit een audioapparaat aan om naar het Dolby Digital-geluid van een DVD te luisteren of dit geluid op te nemen wanneer deze op het DVD-/audiosysteem wordt afgespeeld. Zorg dat de DVD surround-geluid bevat.

 • Sluit de COAXIAL-aansluiting op de achterkant van het apparaat met een digitale coaxkabel (cinch-kabel) aan op de overeenkomstige IN-aansluiting van het audioapparaat met surround-geluid.
  Selecteer DIGITAL OUT (DIGITALE UITGANG) in AUDIO SETUP (AUDIO INSTELLEN) in het SYSTEM MENU (SYSTEEMMENU).

3) Sluit een video- of DVD-recorder aan om een kopie te maken van een DVD. U kunt geen kopieën maken van een tegen kopiëren beveiligde DVD.

 • Sluit de S-Video-aansluiting van het apparaat met een S-Video-kabel van op de overeenkomstige IN-aansluiting van de recorder. Vaak is het mogelijk om een S-Video-naar-scart-adapter te gebruiken voor de aansluiting op de Scart IN-aansluiting van de recorder. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de recorder om te controleren of de scart-aansluiting S-video ondersteunt.
  Sluit de LINE OUT-audioaansluiting van het apparaat met een analoge audiokabel (rode en witte cinch-kabel) aan op de overeenkomstige IN-aansluiting van de recorder. Dit kan de overeenkomstige cinch-aansluiting of de S-Video-naar-scart-adapter zijn.
 • Als de recorder geen S-Video-aansluiting heeft: sluit de VIDEO-aansluiting van het apparaat met een videokabel (gele cinch-kabel) aan op de overeenkomstige IN-aansluiting van de recorder. Vaak is het mogelijk om een video-naar-scart-adapter te gebruiken voor de aansluiting op de Scart IN-aansluiting van de recorder.
  Sluit de LINE OUT-audioaansluiting van het apparaat met een analoge audiokabel (rode en witte cinch-kabel) aan op de overeenkomstige IN-aansluiting van de recorder. Dit kan de overeenkomstige cinch-aansluiting of de Video-naar-scart-adapter zijn.

4) Sluit een actieve subwoofer aan voor een betere weergave van de lage tonen van het apparaat.

 • Sluit de SUBWOOFER OUT-aansluiting op de achterkant van het apparaat met een audio-cinch-kabel aan op de overeenkomstige IN-aansluiting van een actieve subwoofer.
 • Opmerking: een actieve subwoofer is een basluidspreker met een eigen voeding.

5) Sluit een extern apparaat aan om het geluid via de luidsprekers van het DVD-/audiosysteem te horen.

 • Sluit de analoge AUDIO OUT-aansluiting van het externe apparaat met een analoge audiokabel aan op de AUX-aansluiting van 3,5 mm aan de voorkant van het DVD-/audiosysteem. Druk op AUX op de afstandsbediening om naar de externe bron te luisteren.

6) Een hoofdtelefoon aansluiten.

 • Sluit de hoofdtelefoon aan op de hoofdtelefoonaansluiting aan de voorkant van het apparaat.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: MCD297/58 , MCD297/12 , MCD296/12 .

Problemen oplossen
Prestatie(1)

Niet waar u naar op zoek bent?