1
Producten

Philips Viva Collection Table grill HD6322/20 Duo Plate 1500 W

HD6322/20

Problemen oplossen

De Philips-tafelgrill schoonmaken

Het schoonmaken van de Philips-grill helpt om deze in optimale conditie te houden, zowel op het gebied van hygiëne als aanblik, wat resulteert in een prettigere manier van koken en gezondere maaltijden.

De grill schoonmaken:

1) Haal de stekker van de grill uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen. Verwijder overtollige olie, vocht en losse etensresten van de grillplaat met een stukje keukenpapier.

2) Verwijder de grillplaat en maak deze schoon met een zachte doek of een zacht sponsje in warm water met een beetje afwasmiddel, of in de vaatwasmachine (afbeelding 1).

3) Verwijder de vetafvoerbak door deze uit de grill te schuiven. Maak de vetafvoerbak schoon in warm water met een zacht sponsje en een beetje afwasmiddel of in de vaatwasmachine (afbeelding 2).

4) Maak de buitenkant van de grill schoon met een vochtige doek.

5) Droog de grillplaat en de vetafvoerbak en zet de grill weer in elkaar voordat u het apparaat opbergt.

Enkele punten om rekening mee te houden:

  • Dompel de grill nooit onder in water.

  • Gebruik nooit schurende schoonmaakmiddelen en -materialen, omdat u hiermee de antiaanbaklaag van de grillplaat beschadigt.

  • Laat de grillplaat vijf minuten weken in warm water met een beetje afwasmiddel om moeilijk te verwijderen etensresten te verwijderen. Hierdoor worden etensresten en vet losgeweekt.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HD6322/20 , HD6321/20 , HD6324/90 , HD6320/20 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.