Naadloze zorg – Radiologie

Radiologie
De ervaring voor zowel radiologiemedewerkers als de patiënt verbeteren

Radiologieprofessionals:

Hoe kan uw afdeling zorgen voor grote tevredenheid van medewerkers en een positieve patiëntervaring?

Radiologieprofessionals:

laat u ons weten hoe wij kunnen helpen?

Meer weten over radiologie
nieuws en info

Een compleet aanbod aan beheerde diensten voor uw klinische informatiesysteem wordt gevormd door IntelliSpace Enterprise Edition, Elke radiologieafdeling streeft naar het verlenen van hoogwaardige patiëntenzorg. Maar de eisen die het werk stelt – groeiende scanvolumes, minder tijd te besteden aan patiënten, complexe workflows – kunnen een zware tol leggen op de prestaties van medewerkers en de ervaring van de patiënten voor wie u zorgt.  

De kans


Onze gebruiksvriendelijke beeldvormingstechnologieën en scanprotocollen omvatten intelligente applicaties die de klinische variatie en daarmee ook de noodzaak van herhaalde scans verminderen. Dit zorgt voor een grotere tevredenheid van medewerkers en een positief effect op de ervaring van uw patiënten. Ons patiëntvriendelijke ontwerp en de visuele en geluidservaringen in de beeldvormingsruimte waar de patiënt helemaal in kan opgaan, helpen om stress, ongemak en beweging tijdens scans te voorkomen. Ze bieden als extra voordeel dat uw praktijk zich onderscheidt – voor zowel potentiële patiënten als medewerkers – in een markt met veel concurrentie.

De patiëntervaring in een vriendelijke MRI-omgeving bij Lahey Health

lahey-mr
Video afspelen
Door de toepassing van innovatieve Ambient Experience-technologie die zorgt voor minder spanning bij patiënten tijdens scans, laat Lahey Health zien hoe aandacht voor het comfort van de patiënt kan bijdragen aan betrouwbaardere diagnoses door radiologen, tegen lagere totale kosten voor patiënten en zorgverleners.

Grenzen doorbreken in pediatrische radiologie in het kinderziekenhuis in Phoenix in de V.S.

phoenix-erasing
Video afspelen
Van alle mensen zijn kinderen het gevoeligst voor straling en om die reden is pediatrische radiologie een cruciaal onderdeel van de zorg in het kinderziekenhuis in Phoenix. Het kinderziekenhuis in Phoenix en Philips hebben samen nieuwe doseringsprotocollen die speciaal op kinderen zijn afgestemd en geschikt zijn voor bepaalde leeftijdsgroepen of een bepaald orgaan ontworpen en getest.

Omgevingen waar de patiënt in opgaat. Verbeterd comfort.


Een MRI in-bore ervaring die patiënten gevoelsmatig uit de beeldvormingsruimte haalt en in een ontspannende omgeving van hun keuze brengt, wat hun comfort vergroot en zorgt voor een gevoel van controle.
mr-inbore
Afspelen

Samenwerking met ultradraagbaar tele-echografiesysteem


Breng diagnosecapaciteit naar de zorglocatie toe op uw compatibele smartphone met het voor apps geschikte Lumify draagbare echografiesysteem. Zorg voor een betere samenwerking via 2-weg video en audio en live echografiestreaming met virtuele begeleiding.
lumify
Afspelen

Probleemloze zorg.
Betrouwbare diagnose.

Alle verhalen en casestudy’s bekijken

Meer diepgaande informatie over de patiënt- en medewerkerervaring  

Applied-radiology
Enhancing the patient experience of imaging: A survey of patient responses to recent imaging procedures 

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op

Vertel me meer

Let's talk icon
Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.
*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vorige
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
Vorige