Dosewise

Philips DoseWise

Beheer van stralingsdosis

Met Philips DoseWise kunt u op uw afdeling of binnen uw gehele ziekenhuis een programma voor duurzame stralingsveiligheid opzetten.

Om te komen tot een doeltreffend programma voor stralingsdosisbeheer zijn naast een verandering in de organisatiecultuur ook hulpmiddelen en samenwerking nodig.  Om te slagen is het onontbeerlijk de protocollen voor beeldvorming in uw organisatie te harmoniseren, gegevens bij te houden en te analyseren, patiënten voor te lichten over straling en te zorgen voor gemeenschappelijke verwachtingen ten aanzien van de veiligheid op de afdelingen. 

 

De juiste dosis is slechts het begin. DoseWise helpt u om op een gestructureerde manier  een duurzame veiligheidscultuur tot stand te brengen.

Contact us
*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vorige
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
Vorige
Download infographic
Download onze infographic voor meer informatie over het tot stand brengen van een cultuur van stralingsveiligheid.
Dominic Siewko
Radiation Health and Safety Officer, Philips
Alles van DoseWise – onze toonaangevende technologie, adviesdiensten, inzichten, training en opleiding op het gebied van beeldvorming – is bedoeld om u te ondersteunen bij het tot stand brengen van een programma voor duurzame stralingsveiligheid.  Ons hele team staat klaar om samen met u een duurzaam, doeltreffend kwaliteitsprogramma op te zetten waarmee uw organisatie vandaag en in de toekomst aan de voorschriften voldoet—en uw medewerkers en patiënten beschermd blijven.” 

Dominic Siewko, Radiation Health and Safety Officer, Philips