Naadloze zorg – Radiologie

Radiologie

Philips is met u op weg naar precisiezorg, en helpt de cruciale momenten in de gezondheidszorg om te zetten in een duidelijk zorgtraject met voorspelbare resultaten die op elke patiënt zijn afgestemd.

Lever nauwkeurige diagnoses en behandelingen met radiologische workflowoplossingen en slimme gekoppelde beeldvormingssystemen. Deze volledig geïntegreerde oplossingen kunnen alle gegevens en beelden in de radiologieorganisatie verenigen.

Video met Philips RSNA 2021

Voldoe aan de toenemende vraag

Nu de vraag naar medische beeldvorming de afgelopen decennia enorm is gegroeid, is de radiologieworkflow steeds belangrijker geworden voor nauwkeurige diagnoses en zorg. Philips helpt radiologieleiders over de hele wereld nieuwe oplossingen en manieren van werken te implementeren die hun workflows kunnen ondersteunen, de ervaring van patiënten en personeel kunnen verbeteren en uiteindelijk de patiëntenzorg kunnen verbeteren.

De belangrijkste uitdagingen voor radiologie

Innovatie

MR Workspace


Ons unieke systeem voor controleruimtes biedt kwaliteit en efficiëntie zonder compromis. Vereenvoudig het traject van beeldacquisitie naar diagnose en stel uw team in staat om de productiviteit en voorspelbaarheid te verhogen, zodat uw afdeling op rolletjes loopt.

Miniatuur van virtuele evenementen van Philips

Ontdek de virtuele radiologie-ervaring 

Doe mee met onze 360° virtuele ervaring, waar en wanneer u maar wilt. Verdiep u in de kennis van radiologieoplossingen van Philips, maak gebruik van onze innovaties en leer van productdeskundigen.

Ontdek de radiologieworkflow zoals het is bedoeld

 

Bekijk de oplossingen die radiologieafdelingen helpen bij het succesvol aanpakken van workflowproblemen.

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.