Nieuwscentrum
masthead TalkING Healthcare meets Industry l

mei 01, 2019

Link Magazine ronde tafel over zorginnovatie met Philips VitalHealth

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

Fotografie: Link Magazine / Bart van Overbeeke

Verschillende partijen uit de gezondheidszorg hebben tijdens een bijeenkomst, georganiseerd door ING en Link Magazine, hun inzichten gedeeld om de gezondheidszorg toegankelijk te houden, en de kwaliteit te waarborgen. Tijdens de ronde tafel discussie bespraken de aanwezigen hoe met name de privacy discussie en de fragmentatie in de zorg de sociale en technologische innovatie in de weg staan.

Het ziekenhuis heeft door de samenwerking in het zorgnetwerk 16% productieafname gerealiseerd, ondanks patiëntgroei van 6%. De patiënttevredenheid is bovendien toegenomen.

Arjan Karens

General Manager Philips VitalHealth

Philips VitalHealth

Arjan Karens, General Manager bij Philips VitalHealth, vertelt hoe de oplossingen die zij bieden zorgnetwerken ondersteund om beter met elkaar te communiceren en samen te werken. “Voorbeeld van zo’n zorgnetwerk is de regio Oss-Uden-Veghel. Hier zette VitalHealth een paar jaar geleden een open platform neer dat alle 140 huisartsinformatiesystemen in een netwerk verbindt rondom chronische zorgprogramma’s”, aldus Arjan. 

 

“De huisartsen werken nauw samen met ziekenhuis Bernhoven in een regio van 300.000 inwoners. Het ziekenhuis heeft door de samenwerking in het zorgnetwerk 16% productieafname gerealiseerd, ondanks patiëntgroei van 6%. De patiënttevredenheid is bovendien toegenomen.”

TalkING - Healthcare meets Industry article Link Magazine

TalkING Industry

‘TalkING Industry’ is een inititatief van ING Grootzakelijk in samenwerking met Link Magazine. Samen organiseren zij de executive round tables, waarbij verschillende CEO’s uit een bepaalde sector worden samengebracht om gezamenlijk inzichten, kansen en obstakels te bespreken. Dertien partijen waren voor deze avond uitgenodigd, waarbij zij hun inzichten, maar ook hun zorgen over de sector deelden. Paul Mencke, van Govers Accountants, was gespreksleider in het voormalige ketelhuis op het complex van GGzE, bijgestaan door Stanley Alards, directeur Healthcare ING Grootzakelijk.

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2019/20190501-link-magazine-ronde-tafel-over-zorginnovatie-met-philips-vitalhealth.html Link gekopieerd

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.