Nieuwscentrum

masthead eindhovenstories L

#EindhovenStories

De grootste innovatiehub van Philips wereldwijd is gevestigd in Eindhoven. Hier komen onderzoek, ontwikkeling, design, productie en commerciële activiteiten samen. Welkom bij het Philips Innovation Center Eindhoven.

Meer dan 8.500 slimme en gedreven experts – 82 nationaliteiten in totaal – werken binnen het Philips Innovation Center Eindhoven aan innovaties over de gehele breedte van het gezondheids-continuüm. Veel van de baanbrekende innovaties van Philips zijn hier ontwikkeld. Het Philips Innovation Center Eindhoven is de katalysator die initiatieven uit alle businessunits bijeenbrengt en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de strategie van Philips als gezondheids-technologieconcern. Samenwerking en co-creatie staan centraal. Andere innovatiehubs van Philips zijn gevestigd in Cambridge (MA), Shanghai en Bangalore.
"Werken bij Philips betekent een positieve bijdrage leveren aan de levens van miljarden mensen wereldwijd."

Paul Put

Chairman Philips Innovation Center Eindhoven

Innovatie

InnovatieInnovatie zit diep verankerd in het Philips DNA. We zoeken voortdurend naar nieuwe technologische oplossingen waarmee we de levens van mensen wereldwijd kunnen verbeteren. Ons patentportfolio is dan ook sterk en groeit snel: in 2017 vroeg Philips de meeste patenten voor medische technologie aan bij de European Patent Office. Meer dan 60% van de nieuwe oplossingen waaraan R&D werkt, is digitaal. Denk aan software platforms, connected technologie en high-speed data processing. Hiermee ondersteunt Philips de digitale transformatie van de gezondheidszorg. En willen wij in 2025 een positieve bijdrage leveren aan de levens van 3 miljard mensen over de gehele wereld.

Meer EindhovenStories

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.