Duurzaamheid

Zinvolle innovatie bij Philips

 

Bij Philips streven we ernaar om de wereld door innovatie gezonder en duurzamer te maken. Ons doel is om in 2025 jaarlijks het leven van 3 miljard mensen te verbeteren. Ons EcoVision-programma is een belangrijk middel om deze visie te realiseren.

Onze maatschappelijke 

benadering

 

Ontdek onze innovatieve oplossingen om wereldwijde maatschappelijke uitdagingen aan te pakken en tegelijkertijd de groei van de onderneming te bevorderen.

 

Meer over onze maatschappelijke benadering

Onze

milieubenadering

 

Bij Philips investeren we in de ontwikkeling van groene technologieën en stellen we onze klanten in staat om elke dag bij te dragen aan een gezondere wereld door groene producten te kiezen. We zijn voortdurend bezig om de milieu-effecten van onze activiteiten te verminderen en te zorgen voor gezonde ecosystemen.

 

Meer over onze milieubenadering

Making the world healthier and more sustainable

 

Read more about Philips’ progress in sustainability, our policies and EcoVision methodologies.

 

See the infographic

Go to the downloads page

Circular Economy

Philips Werkgelegenheidsplan

 

Het Philips Werkgelegenheidsplan (WGP) biedt personen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om werkervaring op te doen in een additionele functie binnen Philips.

 

Philips Werkgelegenheidsplan

Youth & Technology

 

De missie van de afdeling Philips Youth & Technology is jongeren inspireren om te kiezen voor een beroep in de technologische sector. We organiseren activiteiten die laten zien en ervaren hoe we bij Philips oplossingen voor de gezondheidszorg creëren, die mensen, data en technologie naadloos met elkaar verbinden. 

 

Youth & Technology

Pay-per Lux

 

Philips en architect Thomas Rau hebben samen een ‘Pay per lux’ proef opgestart, waarbij de gebruiker alleen voor de werkelijk verbruikte hoeveelheid licht betaalt en geen eigenaar van de verlichtingsinstallatie zelf is.

 

Meer informatie