IT Management

Flexibele zorg met informatie die ertoe doet

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens
Philips at HIMSS 2014

Healthcare IT voor uw bedrijfsomgeving

 

Het landschap van de gezondheidszorg verandert snel. U moet rekening houden met steeds meer zakelijke en technologische uitdagingen, zoals EMR-implementatie, zinvol gebruik en verantwoordelijke zorg.

 

Hervorming van de gezondheidszorg vereist IT-oplossingen die meer waarde toevoegen aan uw organisatie. Wij kunnen u helpen, via klinische informatiekunde die de workflow vereenvoudigt, het aantal fouten vermindert en betere resultaten oplevert. Onze oplossingen houden rekening met tal van IT-zaken, zoals uw bedrijfsstrategie op het gebied van interoperabiliteit, uw beveiligingsbehoeften en uw zorgen over BYOD en mobiliteit.  

 

Neem contact met ons op en wij vertellen u hoe we uw bedrijfsarchitectuur kunnen inzetten om uw eindgebruikers optimaal te laten profiteren van klinische informatica. Dit zorgt voor meer efficiëntie, lagere kosten en een betere zorgkwaliteit.  

hardin memorial

"Nu kunnen we vitale waarden direct van de monitor naar het EMR-systeem sturen en voorkomen we dubbele registratie. Daardoor hebben we meer tijd voor directe zorg voor de patiënt."


Philips-klant Inez Caswell, RN bij Hardin Memorial Hospital  

 

Casestudy bekijken

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.