Klik hier voor informatie over consumentenproducten van Philips of ondersteuning van consumentenproducten omtrent COVID-19.
COVID-19

Producten & diensten

Vragen? Neem contact op met uw Philips-vertegenwoordiger of bel naar +31 (0) 40 279 3333

  Beademingsapparaten & respiratoire zorg

  Philips biedt een breed portfolio aan respiratoire oplossingen, waaronder invasieve en niet-invasieve ventilatoren, variërend van gemiddelde tot hoge acuïteit, zuurstoftherapie, CPAP- en BiPAP-therapie, vernevelaars en maskers. We zijn actief betrokken bij onze klanten over de hele wereld om toegang tot deze oplossingen te vergemakkelijken, in de wetenschap dat ze artsen, ziekenhuizen en zorgsystemen kunnen helpen bij hun inspanningen in deze complexe en dynamische omgeving.
  (Opmerking: niet alle producten zijn verkrijgbaar in alle regio's. Neem contact op met uw Philips-vertegenwoordiger of bel naar +31 (0) 40 279 3333 voor de volledige beschikbaarheid van het portfolio.)

  Uitgelichte producten voor beademing en respiratoire zorg

  E30-beademingsapparaat

  Het nieuwe Philips Respironics E30-beademingsapparaat

  Een direct beschikbaar beademingsapparaat om het nijpende tekort aan ziekenhuisbeademingsapparatuur op te vangen
  Klinische training en informatiebronnen | Gebruik van apparaten en instructiemateriaal |

  Zuurstof

  Meer informatie over ons continuüm van ziekenhuiszorg tot thuiszorg

  Wij staan u bij

  georganiseerd

  Georganiseerd om te helpen

   
  We hebben onze resources en mogelijkheden op elkaar afgestemd om zorgsystemen sneller toegang te kunnen geven tot informatie en zorgoplossingen, zodat een optimale patiëntenzorg kan worden geboden.
  aanpassen

  Actief aanpassen

   
  We passen onze producten en technologieën aan en ontwikkelen deze verder om u te helpen om te gaan met de complexiteit van de ziekte, patiëntenpopulaties en zorgomstandigheden.
  verbindingen

  Verbindingen maken

   
  We benutten onze infrastructuur en platformen om zorgteams met elkaar te verbinden en zorgsystemen zo efficiënt mogelijk te laten communiceren terwijl ze de voorbereiding, respons en herstelinspanningen zo goed mogelijk uitvoeren.