Hoe de slaap- en beademingszorgafdeling van Philips wereldwijd omgaat met de situatie rondom het coronavirus (COVID-19)

Terwijl het coronavirus (COVID-19) zich wereldwijd blijft verspreiden, zet Philips zich volledig in voor de ondersteuning van de gezondheidszorg en de zorgprofessionals die op ons rekenen bij de zorg voor hun patiënten. Philips biedt onder andere (non-)invasieve ventilatie van gemiddelde tot hoge intensiteit, zuurstoftherapie, CPAP-therapie, verstuivers, patiëntbewaking en medische verbruiksartikelen die de gezondheidszorg en zorgverleners ondersteunen in deze complexe en veranderlijke situatie.

 

We communiceren actief met onze klanten over de hele wereld om hen toegang te geven tot de producten, diensten en oplossingen die essentieel zijn voor patiënten met COVID-19.

 

Philips werkt er hard aan om informatie, ondersteuning en hulpmiddelen te bieden aan zorgverleners, artsen en alle mensen die door COVID-19 zijn getroffen. Want bij Philips is het onze missie om levens te verbeteren, en in deze moeilijke tijden is onze toewijding alleen maar sterker.

Klinische training en hulpmiddelen


Apparaatgebruik en instructiemateriaal

Vragen? Neem contact op met uw Philips-vertegenwoordiger of bel naar +31 (0) 40 279 3333

  Philips-producten voor de beademingszorg

   

  (Opmerking: niet alle producten zijn verkrijgbaar in alle regio's. Neem contact op met uw Philips-vertegenwoordiger of bel naar +31 (0) 40 279 3333 voor de volledige beschikbaarheid van het portfolio.)

  Gerelateerde oplossingen

  • Ondersteuning voor de beeldvormingsafdeling die het opneemt tegen COVID-19

   Ondersteuning voor de beeldvormingsafdeling die het opneemt tegen COVID-19

  • Hoe de patiëntbewakingsafdeling van Philips wereldwijd omgaat met de situatie rondom het coronavirus (COVID-19)

   Hoe de patiëntbewakingsafdeling van Philips wereldwijd omgaat met de situatie rondom het coronavirus (COVID-19)