Spencer®

De juiste medicijnen, altijd op het juiste moment

Spencer

Maak kennis met Spencer®


De Spencer® is de volgende generatie medicijndispenser aangeboden door Philips. Hij zorgt er met duidelijke alarmering voor dat u de juiste medicijnen op het juiste moment ontvangt. Bij Spencer®  staan medicatieveiligheid en gebruikersgemak voorop.

Voor wie?

Gebruiker

Gebruiker
Indien u veel medicijnen gebruikt, op verschillende moment van de dag, dan is het soms ingewikkeld om deze op de juiste manier in te nemen. Vaak zal er dan ondersteuning nodig zijn uit uw omgeving of van de thuiszorg. Met Spencer® krijgt u meer controle terug over uw medicijn inname.

Zorgmedewerker

Zorgmedewerker
Gedurende uw werkdag heeft u veel clienten die zorg en aandacht nodig hebben. Vaak betekent dat ook meerdere keren per dag bij een client langskomen om de medicatie aan te bieden. Met Spencer® kunt u er gerust op zijn dat dit zorgvuldig gebeurd waardoor u meer tijd hebt voor uw clienten.

Familie

Familie
Wanneer u zich meer gaat bekommeren om de zorg van uw ouder kan Spencer® u daarbij helpen door ervoor te zorgen dat de juiste medicijnen op het juiste moment ingenomen worden. Met de SpencerAssist® app kunt u meekijken en er op gerust zijn dat uw ouder in goede handen is.

De voordelen van Spencer®

Vrijheid en controle (terug)

U kunt zelf uw medicatie innemen op het juiste moment met Spencer®. Als u de deur uit wilt, biedt Spencer® de flexibiliteit om uw medicijnen met u mee te nemen. De Spencer® staat altijd in verbinding met uw zorgnetwerk zodat hulp er is als u het nodig hebt.

Gemakkelijk te gebruiken

De Spencer® is gemakkelijk te bedienen en begeleidt u bij iedere stap. Uw medicijnen worden aan de deur geleverd in een speciaal ontworpen vulling die simpel in de Spencer® geladen kan worden.

Veilig

Met de Spencer® kunt u erop vertrouwen dat u de juiste medicatie op het juiste moment inneemt. Zowel bij het laden van de vulling als bij de uitgifte van de medicijnen vindt er een controle plaats.

Verbonden

De Spencer® is onderdeel van een bredere zorgoplossing en is verbonden met de apotheek, die altijd bereikbaar is voor uw vragen. Met de SpencerAssist® app kan uw familie en de zorgmedewerker betrokken worden. Wanneer u vergeet om u medicatie in te nemen, dan zal uw zorgnetwerk contact met u opnemen.

 

Betere zorg

Bij gebruikers van Spencer® is te zien dat de therapietrouw tot 95% kan verbeteren (zie whitepaper). Therapietrouw wil zeggen dat de voorgeschreven medicatie trouw ingenomen wordt. Hierdoor kunnen de geneesmiddelen beter werken. De Spencer® kan ook aan u vragen hoe het met u gaat zodat uw zorgnetwerk beter geinformeerd is over het effect van uw medicatie.

Vergoed

Wanneer u thuiszorg ontvangt en een indicatie heeft voor medicatie aanreiking, dan kunt u in aanmerking komen voor kosteloze inzet van de Spencer®. Informeer bij uw thuiszorgorganisatie naar de mogelijkheden, of neem contact met ons op.
*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*

Informatiebronnen

Download hieronder de brochure over Spencer®, de volgende generatie medicijndispenser aangeboden door Philips: