Service Solutions

Zorgservices

Ondersteuning van uw bedrijfsvoering voor betere resultaten en lage zorgkosten.

Serviceoplossingen die u helpen

Videoanimatie onderhoudsservices

Philips is uw partner die ernaar streeft de KPI's (kritische prestatie-indicatoren) van uw organisatie te verbeteren, waaronder klinische, operationele, financiële en tevredenheidsdoelen voor patiënten en medewerkers. Operationele uitmuntendheid over de gehele organisatie is ons uiteindelijke doel.

 

Onze wereldwijde aanwezigheid geeft u toegang tot zinvolle innovatie, grondige klinische expertise en gegevensanalyse voor gepersonaliseerde, nuttige inzichten. Dit in combinatie met een grote verscheidenheid aan uitstekende services voor elke stap van uw bedrijfsvoering.

 

Vertel ons waar we u kunnen helpen en wij zullen onze services aanpassen om de oplossing te leveren die aan uw behoeften voldoet. Met een uitstekende service die is gericht op uitzonderlijke ervaring, helpen wij u uw doelen te bereiken.

Een uitgebreid portfolio van onze services

Pictogram van planningservices

Plannen en ontwerpen

"Help me begrijpen wat ik moet doen en waarom"

Planningservices

 

Wij kunnen u helpen uw strategische doelstellingen te bereiken en bij het nemen van beslissingen die van invloed zijn op uw afdeling, ziekenhuis of instelling. Wij kunnen u helpen bij het beoordelen van de behoeften aan apparatuur, het modelleren van nieuwe klinische services, de tevredenheid van patiënten en medewerkers verbeteren, uw instelling ontwerpen en uw partner zijn voor hulp bij financiële en beheerde services.

Pictogram van implementatieservices

Implementeren en integreren

"Help mij en mijn organisatie om aan de slag te gaan met iets nieuws"

Implementatieservices

 

Ons portfolio bestaat uit implementatieservices waarmee u nieuwe technologie op een duurzame manier kunt implementeren, met minimale impact. De services variëren van projectbeheer, installatie, IT-integratie, interoperabiliteit, applicatietraining en educatieve services.

Pictogram van optimalisatieservices

Bewaken en optimaliseren

"Help me geleidelijk aan te presteren en continu te verbeteren"

Optimalisatieservices

 

Wij kunnen u helpen de efficiëntie van processen te verhogen en continue verbeteringen van de operationele prestaties te realiseren. Ons team biedt services voor gegevensanalyse en prestatieverbetering om de efficiëntie van processen te verbeteren, uw technologie en personeelsbezetting te optimaliseren en tijdelijk leiderschap te bieden. Samen helpen we uw afdeling, ziekenhuis of onderneming te optimaliseren.

Pictogram van onderhoudsservices

Preventie en onderhoud

"Help me bij preventie en te reageren wanneer er iets fout gaat"

Onderhoudsservices

 

Ons portfolio van Onderhoudsservices is gericht op het maximaliseren van de beschikbaarheid van uw technologie. Naast reparatieservices bieden wij ook bewaking van apparatuur op afstand en preventief onderhoud. We beheren het onderhoud en de onderdelen van apparatuur van Philips, maar ook van apparatuur van derden. We verzorgen ook de training en opleiding van uw eigen biomedische medewerkers.

Pictogram van upgradingservices

Upgraden en beveiligen

"Help me up-to-date en veilig te blijven"

Upgradingservices

 

Ons portfolio van Upgradingservices garandeert dat uw technologie altijd actueel, veilig en up-to-date is voor uw specifieke situatie. Services omvatten softwareonderhoud, cyberbeveiliging, inruilservices en financiële modellen om u op een duurzame manier toegang te bieden tot de nieuwste technologie gedurende de gehele levensduur.

Ondersteunende technologieën voor services

 

Er staat u een verscheidenheid aan proactieve, voorspellende en ondersteunende technologieën ter beschikking ter ondersteuning van uw geselecteerde service(s). Deze technologieën en tools zijn erop gericht om u te voorzien van effectievere workflows en transparantie van gegevens, planningen, activiteiten en meer.

Customer Services Portal

Customer Services Portal


De Customer Services Portal Service is een complete toepassing gebaseerd op het ServiceMax-platform, waarmee klanten een breed scala aan servicebehoeften kunnen beheren op individueel productniveau, op het niveau van servicegebeurtenissen, op instellingsniveau, op contractniveau en meer.

 

Klantenverhalen

Gerelateerde onderwerpen

 

Bekijk onze volledige lijst met producten, innovatieve oplossingen - suites met systemen, smart-apparaten, software en services en partnerschap in het gehele zorgspectrum met zorgverleners en onze klanten

Ga het gesprek aan

Pictogram Ga het gesprek aan

Geïnteresseerd in onze services? Heeft u vragen?
We helpen u graag.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.