No bounds

Vrij van grenzen. Betere gezondheidszorg.
Klinische inzichten bieden

Praat met ons over grenzen doorbreken

Tegenwoordig mag gezondheidszorg, net als gezondheid, geen grenzen kennen.

Praat met ons over grenzen doorbreken

Augusta University (AU) Health was op zoek naar een technologische oplossing die op een meer holistische wijze snel toegang kon bieden tot de gegevens en hulpmiddelen van verschillende systemen.

 

AU Health en Philips zijn in 2013 een sectorbepalend partnerschap aangegaan. Het doel: de klinische groei van AU Health ondersteunen, de verwerkingscapaciteit van patiënten verhogen, de operationele prestaties verbeteren en de kosten verlagen. Een belangrijk onderdeel was het ontwerpen, maken en implementeren van een geïntegreerde radiologische workflow om het beheer van de complexe IT-omgeving en de beschikbaarheid van het ondersteuningssysteem te verbeteren.

"We hebben onze workflow aanzienlijk verbeterd."

Dr. James Rawson

Hoofd Radiologie, Augusta University Medical Center

In het verleden werkte de afdeling Radiologie van AU Health met visualisatiehulpmiddelen van meerdere leveranciers op meerdere werkstations. Deze verdeeldheid vormde een obstakel om op de juiste plek en op het juiste moment de juiste zorg te kunnen verlenen. Er was een gestandaardiseerde, gecentraliseerde radiologische workflow nodig om de processen te stroomlijnen.

De oplossing

Eén platform, veel voordelen

 

Samen met de experts van Philips hebben radiologen en IT-deskundigen van AU Health een geheel nieuwe radiologische workflow ontworpen. De kern van deze nieuwe workflow wordt gevormd door IntelliSpace Portal en IntelliSpace Portal Concerto, een alles-in-één platform dat zorgt voor gemeenschappelijke toegang en dat ervoor zorgt dat meerdere gebruikers als één kunnen werken binnen het bedrijfsnetwerk. Het verbetert de productiviteit, helpt bij het maximaliseren van hulpbronnen en vermindert de complexiteit van geïntegreerde zorg.

 

Een grondige voorbereiding zorgde ervoor dat de afdeling Radiologie van AU Health soepel kon overstappen op de nieuwe workflow. Ze hebben in één dag hardware, beeldvormingssoftware, klinische toepassingen en workflowhulpmiddelen vervangen zonder gevolgen voor doorverwijzende artsen of de patiëntenzorg.

 

Nu kunnen de radiologen van AU Health vanaf vrijwel elke computer op de verschillende klinische locaties in Georgia, of zelfs vanaf hun thuiscomputer, de huidige en eerdere onderzoeken van hun patiënten bekijken, geavanceerde visualisatietaken uitvoeren, en de relevante klinische informatie beoordelen. Dankzij deze verbonden werkomgeving kunnen ze slimmer en efficiënter werken, en sneller diagnosticeren.

Eenvoudige jaarlijkse upgrades

 

Als onderdeel van dit partnerschap ontvangt AU Health elk jaar de nieuwste ontwikkelingen om toonaangevend te blijven op het gebied van patiëntenzorg en innovatie. Deze upgrades bieden nieuwe inzichten en efficiëntieverbeteringen voor artsen, IT-beheerders en het ziekenhuismanagement.

Alles-in-éénoplossing voor geavanceerde visualisatie

 

De schaalbaarheid van het IntelliSpace Portal creëert een nieuw model voor het aanpakken van de huidige en toekomstige klinische en operationele behoeften van AU Health. Het heeft het opzeggen van drie van de vier servicecontracten versneld en het aantal IT-leveranciers en softwareproducten verlaagd. Het is een alles-in-éénoplossing voor geavanceerde visualisatie met één licentieset, één platform voor alle modaliteiten en één servicepunt.

De schaalbaarheid van het IntelliSpace Portal creëert een nieuw model voor het aanpakken van de huidige en toekomstige klinische en operationele behoeften van AU Health. Het heeft het opzeggen van drie van de vier servicecontracten versneld en het aantal IT-leveranciers en softwareproducten verlaagd. Het is een alles-in-éénoplossing voor geavanceerde visualisatie met één licentieset, één platform voor alle modaliteiten en één servicepunt.

Resultaten

  • 22% minder verwerkingstijd
  • 17% meer procedures uitgevoerd
  • Een gestandaardiseerde radiologische workflow
  • Uitstekende beschikbaarheid en schaalbaarheid van het systeem
  • Hogere productiviteit
  • Minder afhankelijk van meerdere leveranciers
  • Eenvoudige jaarlijkse upgrades

Naar voren kijken

 

Door de huidige complexiteit te verminderen en voorbereidingen te treffen voor toekomstige groei, laten Philips en AU Health zien dat ze streven naar naadloze zorg en betere patiëntresultaten. Samen kunnen we blijven werken aan het ontwerpen en implementeren van innovatieve patiëntenzorgstrategieën, met het oog op technologie die de veiligheid van patiënten vergroot.

AU Health is een klantpartner van Philips.

17%

meer

procedures mogelijk
voor CT-, MR- en AMI-
onderzoeken

22%

minder

verwerkingstijd

Wie/waar

Augusta University Health (AU Health), Georgia, VS

 

Uitdaging 

  • Behoefte aan een gestandaardiseerde workflow
  • Centraal beheer van een complexe IT-omgeving
  • Complexiteit verminderen

 

Oplossing

Augusta University en Philips hebben met de zakelijke oplossing IntelliSpace Portal Concerto een geïntegreerde workflow ontworpen, gemaakt en geïmplementeerd

AU Health - Dr. Rawson

AU Health in Augusta, Georgia, is een eersteklas zorgverleningsnetwerk dat de meest uitgebreide primaire, specialistische en subspecialistische zorg in de regio biedt. AU Health biedt deskundige, meelevende zorg aan zijn patiënten, voert toonaangevend klinisch onderzoek uit en stimuleert de medische opleiding en training van toekomstige zorgverleners. 

DISCLAIMER:

Resultaten zijn specifiek van toepassing op de instelling waar ze zijn behaald en weerspiegelen de haalbare resultaten bij andere instellingen mogelijk niet.

Geavanceerde visualisatie met Philips IntelliSpace Portal

Geen silo's.
Geen grenzen.

 

Er is altijd een manier om het leven te verbeteren.

Lees meer verhalen van klanten

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.