Vasculair

De ultieme echografie-oplossing voor vasculair onderzoek

productafbeelding van transducer

Echografie is de perfecte methode waarmee vasculaire artsen de juiste beslissingen kunnen nemen, die een positieve invloed hebben op de patiëntenzorg en de resultaten. Maar nu is er voor het eerst in tientallen jaren een nieuwe echografieoplossing ontwikkeld, die de lat voor vasculair onderzoek hoger legt.

Bekijk de video voor meer informatie over de ultieme echografie-oplossing voor vasculair onderzoek.

miniatuur van youtube-video vasculaire oplossing
xl14-3-transducer

De eerste xMATRIX   lineaire array transducer ter wereld

De XL14-3 xMATRIX lineaire array-transducer voor vasculair onderzoek is de grootste vooruitgang in vasculaire echografie in de afgelopen 20 jaar.

Bekijk de demo-video voor meer informatie.

vasculair

Wilt u spreken met een verkoopvertegenwoordiger of alleen op de hoogte blijven?

Wanneer u het formulier invult, nemen wij contact met u op.

De ultieme vasculaire oplossing van Philips bestaat uit vier belangrijke functies, aan de hand waarvan artsen vaatziekten kunnen diagnosticeren en behandelen.

xMatrix lineaire array

XL14-3 xMATRIX lineaire array

Beeldvorming met dunne slices

De XL14-3 xMATRIX-transducer bevat maar liefst 56.000 elementen, die allemaal zijn aangesloten op een afzonderlijk microkanaal. De XL14-3-transducer bevat multidimensionale elektronische scherpstelling, voor een weergave van vasculaire anatomie en plaquemorfologie met ultradunne slices. Het belangrijkste voordeel: artsen kunnen met uiterste zekerheid diagnoses stellen bij het onderzoek van stenose en kwetsbare plaque.
epiq 7-echografiesysteem
epiq 7-echografiesysteem

xPlane-beeldvorming

De XL14-3 xMATRIX-transducer bevat xPlane-beeldvorming, die verder gaat dan de klassieke benadering van vasculair onderzoek. Deze oplossing biedt gelijktijdig real-time beelden op het longitudinale en het transversale vlak. Het belangrijkste voordeel: met xPlane-beeldvorming hoeft de transducer niet meer te worden gedraaid om orthogonale beelden op te nemen. U kunt een volledige anatomische evaluatie maken door de trackball te bewegen en hierdoor verloopt het onderzoek sneller.
xplane-beeldvorming met XL14-3 xMATRIX
bespaart onderzoekstijd

xPlane Doppler

De XL14-3 xMATRIX biedt ook xPlane Doppler-functionaliteit. Met xPlane Pulse Doppler kan het Doppler-monstervolume nauwkeurig worden geplaatst met behulp van de longitudinale en transversale referentiebeelden. Het belangrijkste voordeel: xPlane Doppler leidt tot minder fouten bij het plaatsen van monstervolumes en zorgt voor een grotere reproduceerbaarheid en consistentie bij het bemonsteren van een belangrijke stenose.
gelijktijdig real-time beelden op het longitudinale en het transversale vlak
het kan een volledige anatomische evaluatie bieden
xMatrix lineaire array

Eenvoudige 3D-/4D-functionaliteit

De XL14-3 xMATRIX kan ook de anatomie visualiseren met indrukwekkende 3D-/4D-beelden, via een eenvoudig te gebruiken workflow op basis van ICON. Artsen kunnen direct in een bloedvat kijken om de ruimtelijke locatie en samenstelling van plaque te beoordelen. Ook krijgen ze 3D-gegevens over de bloedstroom om stenose of gekronkelde bloedvaten te diagnosticeren.
eenvoudige 3d-/4d-capaciteit
de xl14-3 matrix
Met de 3D/4D-gebruikersinterface kunt u ook bloedvaten casten aan de hand van bloedstroomgegevens. Met 3D-casting van bloedvaten kan de bloedstroom direct worden gevisualiseerd, voor verdere analyse van stenose of kronkelige bloedvaten. Het belangrijkste voordeel: hoogwaardige 3D-/4D-visualisatie van vasculaire anatomie is een perfect communicatiehulpmiddel op basis waarvan zorgverleners betere klinische beslissingen kunnen nemen. Ook kunnen ze beter overleggen met patiënten, zodat ook zij hun aandoening begrijpen.
3D-/4D-resolutie van hoge kwaliteit
eenvoudige beoordeling van ruimtelijke locatie en samenstelling van plaque, evenals 3D-gegevens over de bloedstroom om stenose of gekronkelde bloedvaten te diagnosticeren
xMatrix lineaire array

XRES Pro

De nieuwe generatie voor beeldverwerking van Philips legt de lat voor vasculaire beeldvorming nog hoger, met een duidelijke afbakening van de raakvlakken van bloedvaten en een meer opvallende plaquetextuur. XRES Pro zorgt voor minder wazige bloedvaten en artefacten, zodat u met zekerheid een diagnose kunt stellen tijdens vasculaire beeldvorming bij patiënten, ook als ze een technisch probleem hebben.
xres pro-beeldverwerking
diagnostische betrouwbaarheid tijdens vasculaire beeldvorming
xMatrix lineaire array

MicroFlow Imaging

Philips MicroFlow Imaging is ontworpen om de anatomie van een langzame en zwakke bloedstroom in weefsel met een zeer hoge gevoeligheid te detecteren. Hierbij wordt de resolutie van de bloedstroom verbeterd bij vasculair onderzoek. Met de hoge resolutie en minimale artefacten kunnen artsen subtiele stoornissen in de bloedstroom rond stenotische plaques visualiseren en typeren en zo een goede diagnose stellen.
MicroFlow Imaging
langzame en zwakke bloedstromen in weefsel
subtiele stoornissen in de bloedstroom
echografie met hoge resolutie
vind de juiste transducer

Vind de juiste transducer voor uw systeem

 

Onze brede reeks transducers is ergonomisch en licht en is verkrijgbaar in meerdere configuraties, voor een betere penetratie met minder artefacten. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over onze volledige reeks transducers. Daar kunt u ook gedetailleerde instructies over zorg en onderhoud downloaden.

epiq elite

Onze portfolio voor vasculaireechografiesystemen

 

Doordat de prestaties van premium echografie steeds verder worden verbeterd, verlicht dit de druk op overbelaste ziekenhuizen en zorgsystemen, die steeds voor de uitdaging staan om op een rendabele manier zorg van een hogere kwaliteit te bieden. Het doel blijft hetzelfde: zorgen dat snel een nauwkeurige diagnose kan worden gesteld.
 

De vasculaire echografiesystemen van Philips geven u en uw medische teams de informatie en inzichten die u nodig heeft. Met onze vasculaire oplossingen kunt u gemakkelijk, snel en consistent onderzoeken uitvoeren. Daardoor kunt u met zekerheid een diagnose stellen, zelfs bij technisch problematische patiënten.

Wij horen graag van u.

Neem contact met ons op en stel uw vraag. Wij sturen uw vraag vervolgens door naar de juiste contactpersoon. Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk verwerken.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

Toevoegingen aan het portfolio voor echografie

Pictogram cardiovasculaire toepassingen

Cardiovasculair

pictogram van algemene beeldvorming

Algemene beeldvorming

pictogram van gereviseerde systemen

Gereviseerde systemen

pictogram van opleiding en training

Opleiding en training

pictogram van echografiediensten

Echografiediensten

pictogram van transducer

Transducers

Philips Medical Capital pictogram

Heeft u financiering nodig?
Wij zijn er om u te helpen

Vragen pictogram

Heeft u vragen over data-/systeembeveiliging?

Documentatie pictogram

Wilt u naar de productinformatie?

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*

Final CEE consent