Landing

De ultieme echografie-oplossing voor vasculair onderzoek

productafbeelding van transducer

Echografie is de perfecte methode waarmee vasculaire artsen de juiste beslissingen kunnen nemen, die een positieve invloed hebben op de patiëntenzorg en de resultaten. Maar nu is er voor het eerst in tientallen jaren een nieuwe echografieoplossing ontwikkeld, die de lat voor vasculair onderzoek hoger legt.

Bekijk de video voor meer informatie over de ultieme echografie-oplossing voor vasculair onderzoek.

Vascular solution youtube video thumbnail
Affiniti echografiesysteem

De eerste xMatrix lineaire array-transducer ter wereld

De XL14-3 xMatrix lineaire array-transducer voor vasculair onderzoek is de grootste vooruitgang in vasculaire echografie in de afgelopen 20 jaar.

Bekijk de demo-video voor meer informatie.

Wilt u contact leggen met een Account Manager of wilt u meer informatie?

Wanneer u het formulier invult, nemen wij contact met u op.

De ultieme vasculaire oplossing van Philips bestaat uit vier belangrijke functies, aan de hand waarvan artsen vaatziekten kunnen diagnosticeren en behandelen.

xmatrix lineaire array

XL14-3 xMATRIX lineaire array

Beeldvorming met dunne slices

De nieuwe XL14-3 xMatrix-transducer bevat maar liefst 56.000 elementen, die allemaal zijn aangesloten op een afzonderlijk microkanaal. De XL14-3-transducer bevat multidimensionale elektronische scherpstelling, voor een weergave van vasculaire anatomie en plaquemorfologie met ultradunne slices. Het belangrijkste voordeel: artsen kunnen met uiterste zekerheid diagnoses stellen bij het onderzoek van stenose en kwetsbare plaque.
EPIQ echografiesysteem
EPIQ echografiesysteem

xPlane Imaging

De XL14-3 xMatrix-transducer bevat xPlane-beeldvorming, die verder gaat dan de klassieke benadering van vasculair onderzoek. Deze oplossing biedt gelijktijdig real-time beelden op het longitudinale en het transversale vlak. Het belangrijkste voordeel: met xPlane-beeldvorming hoeft de transducer niet meer te worden gedraaid om orthogonale beelden op te nemen. U kunt een volledige anatomische evaluatie maken door de trackball te bewegen en hierdoor verloopt het onderzoek sneller.
EPIQ echografiesysteem
EPIQ echografiesysteem

xPlane Doppler

De XL14-3 xMatrix biedt ook xPlane Doppler-functionaliteit. Met xPlane Pulse Doppler kan het Doppler-monstervolume nauwkeurig worden geplaatst met behulp van de longitudinale en transversale referentiebeelden. Het belangrijkste voordeel: xPlane Doppler leidt tot minder fouten bij het plaatsen van monstervolumes en zorgt voor een grotere reproduceerbaarheid en consistentie bij het bemonsteren van een belangrijke stenose.
EPIQ echografiesysteem
EPIQ echografiesysteem
xmatrix lineaire array

Eenvoudige 3D-/4D-functionaliteit

De XL14-3 xMatrix kan ook de anatomie visualiseren met indrukwekkende 3D-/4D-beelden, via een eenvoudig te gebruiken workflow op basis van ICON. Artsen kunnen direct in een bloedvat kijken om de ruimtelijke locatie en samenstelling van plaque te beoordelen. Ook krijgen ze 3D-gegevens over de bloedstroom om stenose of gekronkelde bloedvaten te diagnosticeren.
EPIQ echografiesysteem
EPIQ echografiesysteem
Met de 3D/4D-gebruikersinterface kunt u ook bloedvaten casten aan de hand van bloedstroomgegevens. Met 3D-casting van bloedvaten kan de bloedstroom direct worden gevisualiseerd, voor verdere analyse van stenose of kronkelige bloedvaten. Het belangrijkste voordeel: hoogwaardige 3D-/4D-visualisatie van vasculaire anatomie is een perfect communicatiehulpmiddel op basis waarvan zorgverleners betere klinische beslissingen kunnen nemen. Ook kunnen ze beter overleggen met patiënten, zodat ook zij hun aandoening begrijpen.
EPIQ echografiesysteem
EPIQ echografiesysteem
xMatrix lineaire array

XRES Pro

De nieuwe generatie voor beeldverwerking van Philips legt de lat voor vasculaire beeldvorming nog hoger, met een duidelijke afbakening van de raakvlakken van bloedvaten en een meer opvallende plaquetextuur. XRES Pro zorgt voor minder wazige bloedvaten en artefacten, zodat u met zekerheid een diagnose kunt stellen tijdens vasculaire beeldvorming bij patiënten, ook als ze een technisch probleem hebben.
EPIQ echografiesysteem
EPIQ echografiesysteem
xMatrix lineaire array

MicroFlow Imaging

Philips MicroFlow Imaging is ontworpen om de anatomie van een langzame en zwakke bloedstroom in weefsel met een zeer hoge gevoeligheid te detecteren. Hierbij wordt de resolutie van de bloedstroom verbeterd bij vasculair onderzoek. Met de hoge resolutie en minimale artefacten kunnen artsen subtiele stoornissen in de bloedstroom rond stenotische plaques visualiseren en typeren en zo een goede diagnose stellen.
EPIQ echografiesysteem
EPIQ echografiesysteem
EPIQ echografiesysteem
EPIQ echografiesysteem
Let's talk thumbnail

Vind de juiste transducervoor uw systeem

 

Onze brede reeks transducers is ergonomisch en licht en is verkrijgbaar in meerdere configuraties, voor een betere penetratie met minder artefacten. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over onze volledige reeks transducers. Daar kunt u ook gedetailleerde instructies over zorg en onderhoud downloaden.

Pictogram echografiesysteem

Onze portfolio voor vasculaire 
Echografiesystemen

 

Doordat de prestaties van premium echografie steeds verder worden verbeterd, verlicht dit de druk op overbelaste ziekenhuizen en zorgsystemen, die steeds voor de uitdaging staan om op een rendabele manier zorg van een hogere kwaliteit te bieden. Het doel blijft hetzelfde: zorgen dat snel een nauwkeurige diagnose kan worden gesteld.
 

De vasculaire echografiesystemen van Philips geven u en uw medische teams de informatie en inzichten die u nodig heeft. Met onze vasculaire oplossingen kunt u gemakkelijk, snel en consistent onderzoeken uitvoeren. Daardoor kunt u met zekerheid een diagnose stellen, zelfs bij technisch problematische patiënten.

Wij horen graag van u.

Neem contact met ons op en stel uw vraag. Wij sturen uw vraag vervolgens door naar de juiste contactpersoon. Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk verwerken.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op

Toevoegingen aan het portfolio voor echografie

Cardiovasculair pictogram

Cardiovasculair

General Imaging pictogram

General Imaging

Point of Care pictogram

Point of Care

Refurbished systems pictogram

Refurbished systems

Educatie en training pictogram

Educatie en training

Ultrasound service pictogram

Ultrasound service

Transducer pictogram

Transducers

Philips Medical Capital pictogram

Heeft u financiering nodig?
Wij zijn er om u te helpen

Vragen pictogram

Heeft u vragen over data-/systeembeveiliging?

Documentatie pictogram

Wilt u naar de productinformatie?

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*