Magnetische resonantie

Meer diagnostisch vertrouwen   in MR neuro-oncologie

3D APT

  In een samenleving waarin veel neurologische aandoeningen voorkomen, streeft Philips naar een superieure duidelijkheid op het gebied van diagnoses en behandelingsbegeleiding voor alle patiënten. Hoewel MR vandaag de dag de gouden standaard is in neuro-oncologische beeldvorming, is er nog ruimte voor verbetering van de nauwkeurigheid bij het beoordelen van tumoren en follow-ups.

   

  3D APT (Amide Proton Transfer) is een unieke, contrastvrije MR-beeldvormingsmethode voor de hersenen als antwoord op de vraag naar betrouwbaardere diagnostiek in de neuro-oncologie. 3D APT maakt gebruik van de aanwezigheid van endogene celeiwitten voor het produceren van een MR-signaal dat direct correleert met celproliferatie, een marker voor tumoractiviteit. 3D APT kan getrainde medische professionals ondersteunen bij het maken van onderscheid tussen laaggradige en hooggradige gliomen en tussen de ontwikkeling van de tumor en het effect van de behandeling1.

  Meer diagnostisch vertrouwenmet 3D APT

  3D T1w TFE 3D APT

  Wat onze klanten zeggen over 3D APT

  Een sequentie als APT zou een grote impact voor ons hebben, omdat die ons kan helpen dit soort beslissingen met meer vertrouwen te nemen”

  Jeffrey Miller, MD

  Kinderradioloog in het Phoenix Kinderziekenhuis

  APT is toegevoegd aan ongeveer 70 MRI-onderzoeken van kinderen met een hersentumor en de eerste resultaten waren bemoedigend”

  John Curran, MD

  Radioloog in het Phoenix Kinderziekenhuis

  Klinische casussen van uw vakgenoten met 3D APT

  Glioblastoom

  Hersenen met glioblastoom

  met 3D APT
  Recidief glioblastoom

  Hersenscan voor recidief glioblastoom

  met 3D APT
  Astrocytoom

  Astrocytoom in de hersenen, na radiotherapie

  met 3D APT
  Hersenlaesie

  Hersenlaesie

  met 3D APT
  Als u meer informatie wilt over 3D APT, vul dan alstublieft het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Whitepaper

  Vooruitgang in moleculaire tumordiagnostiek

  Lees meer over de uitgangspunten en algemene principes van gewogen APT-beeldvorming, zoals oorspronkelijk ontwikkeld door de groep van Dr. Van Zijl en Dr. Zhou.
  verbeter de doorlooptijd

  MRI voor hersentumoren verbeteren met gewogen APT-beeldvorming

  Lees het verhaal van het Phoenix-kinderziekenhuis over het onderzoek dat zij hebben uitgevoerd om het nut van APT in de klinische praktijk te beoordelen.

  Downloads

  NetForum

  Download ExamCards voor 3D APT

  ExamCards

  3D APT-folder

  Meer diagnostisch vertrouwen in neuro-oncologie

  3D APT-brochure

  Gerelateerde producten

  Elition

  Een revolutionaire doorbraak in diagnostische kwaliteit en snelheid

  Ingenia Elition 3.0T

  De nieuwe Ingenia Elition-oplossing van Philips biedt ultramoderne MR-beeldvormingstechnieken en is grensverleggend op het gebied van klinisch onderzoek met 3.0T-beeldvorming, dankzij een volledig nieuw ontwerp van de gradiënten en RF-technologie.
  *

  Contactinformatie

  * Dit veld is verplicht
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Vorige
  Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
  *
  *
  Vorige
  1 Zhou et al., Nat Med 9, 1085-1090 (2003).; Zhou et al., Magn Reson Med 50, 1120-1126 (2003); Jones et al., Magn Reson Med 56, 585-592 (2006).