Magnetische resonantie

De nieuwe MR-generatie start hier

  Het nieuwe Philips MR-portfolio creëert een naadloze verbinding tussen gegevens, technologie en mensen


  Bij Philips streven we naar een goede samenwerking met u. Zo kunt u meteen vanaf de eerste keer een betrouwbare diagnose stellen en kunnen wij samen uw radiologieafdeling voorbereiden op de toekomst. Dit doen we door onze inzichten te delen met de mensen achter de schermen. Het resultaat hiervan zijn onze gloednieuwe met Ingenia-geïntegreerde MR-oplossingen. Deze oplossingen doorbreken de grenzen van de diagnostiek om sneller, slimmer en simpeler betrouwbare diagnoses te kunnen stellen. Op deze manier wordt ook de patiëntervaring en in het bijzonder de patiëntzorg verbeterd. 

  Snelheid zonder in te leveren op kwaliteit. Altijd.

  Dankzij het nieuwe Ingenia MR-portfolio kunnen onderzoeken tot wel 50% sneller worden uitgevoerd1 terwijl de beeldkwaliteit vrijwel gelijk blijft. Hierdoor kunt u meer patiënten per dag behandelen. Deze doorbraak op het gebied van snelheid wordt mogelijk gemaakt door hoogwaardige digitale beeldversnellingstechnologie, versterkt door een volledig automatische optimalisatie van de workflow. Dit zien we bijvoorbeeld terug bij de patiëntsensoren en de voorbereiding van de patiënt.

  Sterk verbeterde patiëntervaring  

  Het nieuwe Ingenia MR-portfolio is ontworpen om innovaties te implementeren die het patiëntcomfort sterk verbeteren.  Een van onze partners heeft het aantal scans dat opnieuw moest worden uitgevoerd, verlaagd met wel 70%.2 Dit komt door onze in-de-tunnelervaring, speciaal ontworpen om de medewerking en het comfort van de patiënt te verbeteren. Voeg hieraan nog een patiëntgericht ontwerp toe en u hebt een van de meest toegankelijke, patiëntvriendelijke beeldvormingssystemen die wij ooit hebben gemaakt. 
  Vignette-video

  MR vanuit een nieuw standpunt


  We moeten onze manier van denken veranderen om het volledige potentieel van MR te kunnen benutten. Philips loopt voorop in de verandering. Lees de blog van Martijn Hartjes.

  MR vanuit een nieuw standpunt


  We moeten onze manier van denken veranderen om het volledige potentieel van MR te kunnen benutten. Philips loopt voorop in de verandering. Lees de blog van Martijn Hartjes.

  1. In vergelijking met Philips-scans zonder Compressed SENSE.

  2. Gebaseerd op één klinisch onderzoek, uitgevoerd in het universiteitsziekenhuis Herlev Gentofte in Denemarken. Hierbij werd gebruikgemaakt van Ambient Experience en de Connect-in-de-tunneloplossing.

  De nieuwste MR-oplossingen

  Ingenia Elition 3.0T
  Ingenia Prodiva 1.5T
  Binnenkort verkrijgbaar

  Een revolutionaire doorbraak in diagnostische kwaliteit en snelheid


  Ingenia Elition1 3.0T


  De nieuwe digitale Ingenia Elition 3.0T zorgt voor een doorbraak op het gebied van snelheid, patiëntervaring en klinisch vertrouwen, terwijl er tegelijkertijd een nieuwe richting wordt gegeven aan klinisch onderzoek.

  Met de Compressed SENSE-versnellingstechnologie zorgt de Ingenia Elition ervoor dat artsen tot wel 50% sneller MRI-onderzoeken kunnen uitvoeren.2

  We beschikken nu over nieuwe gebruiksinterfaces, unieke in-de-tunnelsensortechnologie en geavanceerde Al-analyses3 om automatisch te plannen, scannen en onderzoeken te verwerken op basis van de voorkeuren van de radioloog. Zo kunnen we zorgen voor een efficiëntere, consistentere en betrouwbaardere MR-workflow voor zowel de patiënten als het personeel.

  1. Nog geen CE-markering, nog niet verkrijgbaar. 510(k) in behandeling, niet verkrijgbaar in de VS.

  2. In vergelijking met Philips-scans zonder Compressed SENSE.

  3. Philips SmartExam

  Galerij

  Meer patiëntcomfort en hogere productiviteit


  Ingenia Prodiva 1.5T


  De nieuwe Philips Ingenia Prodiva 1.5T biedt een uiterst intuïtieve aanpak voor snelle, hoogwaardige scans in een scala van geavanceerde toepassingen. De Ingenia Prodiva 1.5T heeft zijn waarde vanaf dag 1 bewezen.
   

  Met de Ingenia Prodiva 1.5T worden onderzoeken sneller uitgevoerd met vrijwel dezelfde beeldkwaliteit.1 Dankzij de unieke in-de-tunnelervaring wordt de medewerking en het comfort van de patiënt verbeterd.  De verwerkingscapaciteit van patiënten kan worden verhoogd door een vereenvoudigde Breeze-workflow.
   

  U kunt nu eenvoudig en efficiënt MRI-onderzoeken opzetten en uitvoeren met behulp van een geavanceerd systeem met lichte spoel en gestandaardiseerde onderzoeksprocedures.

  1. In vergelijking met Philips-scans zonder Compressed SENSE

  Galerij

  Beeldvorming met Prodiva

  De perfecte toevoeging aan de afdeling Medische Beeldvorming - Prodiva 1.5T


  Lees wat de eerste gebruikers van Prodiva te zeggen hebben over hun ervaringen met het systeem en welke invloed dit heeft op hun afdeling Medische Beeldvorming.

  De nieuwe MR-generatie gaat door...

  Schrijf u in voor meer updates over de nieuwe MR-generatie

  Klinische toepassingen

  Without Compressed SENSE With Compressed SENSE

  Uitstekende snelheid. Altijd.

  Philips Compressed SENSE

   

  Compressed SENSE gaat over veel meer dan alleen snellere sequenties. Het gaat over het versnellen van volledige patiëntonderzoeken, waardoor hogere productiviteit en beeldkwaliteit kan worden gegarandeerd. Hierdoor kan uw personeel zich richten op het belangrijkste aspect: het verbeteren van patiëntzorg. Het nieuwe productiviteitsparadigma vereist een unieke implementatie, die beschikbaar is voor alle anatomieën en anatomische contrasten. Niet alleen 3D-scans, maar ook 2D-scans worden hierdoor aanzienlijk sneller1 (tot wel 50%).

  1. In vergelijking met Philips-scans zonder Compressed SENSE.

  2. Resultaten van casestudy's bieden geen voorspellingen voor resultaten in andere gevallen. Resultaten in andere gevallen kunnen variëren.

  Compressed SENSE

  De waarde van Compressed SENSE


  Lees over de ervaringen van het Kantonsspital Winterthur (Zwitserland), die Compressed SENSE een eenvoudige, maar krachtige manier vonden om MRI-scans te versnellen voor verschillende contrasttypes en sequenties, zowel in 2D als 3D.

  Lees meer over de belangrijkste principes van Compressed SENSE; hoe deze een paradigmaverschuiving in productiviteit teweeg brengt, hoe Compressed SENSE ontworpen is rond beeldkwaliteit en hoe het de productiviteit voor klinische MR-beeldvorming bevordert.  Vertel ons iets over uzelf en download de white paper.

  scanwise

  Contactinformatie

  * Dit veld is verplicht
  *

  Contactgegevens

  *
  *
  *

  Bedrijfsgegevens

  *
  *
  3D T1w TFE 3D APT

  Verbeterd diagnostisch 
  vertrouwen in neuro-oncologie


  Philips 3D APT

   

  In een samenleving waarin veel neurologische aandoeningen voorkomen, streeft Philips naar superieure duidelijkheid op het gebied van diagnoses en behandelingsbegeleiding voor alle patiënten.

  3D APT (Amide Proton Transfer, amideprotonoverdracht) is een unieke, nieuwe, contrastvrije MR-beeldvormingsmethode voor hersenen als antwoord op de vraag naar betrouwbaardere diagnostiek in de neuro-oncologie. Hoewel MR vandaag de dag de gouden standaard is in beeldvorming bij neuro-oncologie, is er nog ruimte voor verbetering van de nauwkeurigheid bij het beoordelen van tumoren en follow-ups.

  APT

  MRI voor hersentumoren verbeteren met gewogen APT-beeldvorming


  Lees het verhaal van het Phoenix-kinderziekenhuis over het onderzoek dat zij hebben uitgevoerd om het nut van APT in de klinische praktijk te beoordelen.
  Wilt u meer weten over onze nieuwe MR-oplossingen? Vul voor meer informatie het contactformulier in.

  Ambient Experience - Dutch Masters

  Volg ons op Twitter


  #TheNextMRWave

  Delen op Twitter

  van: @PhilipsHealth

  Neem deel aan de discussie

  Contactinformatie

  * Dit veld is verplicht
  *

  Contactgegevens

  *
  *
  *

  Bedrijfsgegevens

  *
  *
  *
  *
  *

  Informatie details

  Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
  *
  *
  Deze inhoud is niet bedoeld voor publiek in de VS.