Clinical Informatics

Beelden en geavanceerde visualisatie - op één plek

Combineer geavanceerde visualisatie en verbeterd workflowbeheer met een verbonden, geïntegreerd platform om de communicatie tussen zorgteams in de hele instelling beter te stroomlijnen.

Wanneer u toegang heeft tot geavanceerde visualisatiehulpmiddelen vanuit de werkruimte waar u ook beelden evalueert, kunt u ook nieuwe inzichten krijgen in de diagnose- en behandelopties in het hele zorgtraject van de patiënt. Onze gecombineerde oplossingen brengen beelden uit meerdere modaliteiten samen in een patiëntgerichte omgeving waarin u de benodigde geavanceerde visualisatiehulpmiddelen voor een diagnose moeiteloos kunt opstarten.


Neem contact met ons op voor meer informatie over onze gecombineerde visualisatieoplossingen.
 

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*
*

Final CEE consent

Enterprise imaging-oplossingen voor radiologie

De kracht van één oplossing

Als u ons IntelliSpace PACS enterprise imaging informatics-portfolio koppelt aan onze 'Best in KLAS' IntelliSpace Portal-toepassing voor geavanceerde klinische analyses*, ervaart u de kracht van één oplossing:

  • ÉÉN uitgebreide enterprise informatics-oplossing
  • ÉÉN georganiseerde gebruikerservaring
  • ÉÉN naadloos geïntegreerde workflow


In de oplossing wordt de intelligente radiologische PACS-workflow voor routineonderzoeken geïntegreerd met de geavanceerde visuele analyse van complexe gevallen om de radiologische verrichtingen te stroomlijnen en de klinische waarde te vergroten.*Neem contact op met uw Philips-vertegenwoordiger voor informatie over de dekking in geval van meerdere leveranciers of neem online contact met ons op.


Alles wat u nodig heeft voor geavanceerde analyse
Eén geïntegreerde oplossing

Mogelijk zijn er uiteenlopende scans en meerdimensionale gegevens beschikbaar van uw patiënt. IntelliSpace Portal verenigt hoogwaardige beelden, geavanceerde analyses en hulpmiddelen voor een efficiënte workflow in één oplossing, zodat u de toestand van uw patiënt in een uniform beeld op één scherm kunt zien.

Geavanceerde workflow en betere patiëntenzorg
 

 
 

In het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam maakt de combinatie van IntelliSpace PACS en IntelliSpace Portal de nabewerking van beelden mogelijk vanaf het PACS-werkstation.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*
*

Final CEE consent

Enterprise imaging-oplossingen voor cardiologie
 

Transformeer uw werkwijze. En denk erover na.

IntelliSpace Cardiovascular, met toegang tot geavanceerde klinische toepassingen, brengt multimodale beelden en klinische hulpmiddelen samen in één werkruimte. Vanaf dezelfde plek kunt u beelden bekijken en heeft u toegang tot de klinische kern van geavanceerde toepassingen die voor gebruiksgemak zijn geoptimaliseerd. En dit alles in een door de gebruiker gedefinieerde omgeving die de klinische besluitvorming ondersteunt, de klinische workflow stroomlijnt, de operationele prestaties bevordert en de zorg aan de patiënt verbetert.

Uw IntelliSpace Cardiovascular-werkruimte biedt u één toegangspunt, altijd en vrijwel overal, tot een patiëntgerichte databank van uitgebreide cardiovasculaire gegevens. U heeft meteen toegang tot uw geavanceerde visualisatiehulpmiddelen terwijl u de cardiovasculaire voorgeschiedenis van de patiënt behoudt. Deze efficiënte, overzichtelijke aanpak zorgt voor klinische diepgang en versoepelt de workflow.

Cardiale MRI- en CT-scans samen (op de IntelliSpace Portal) hebben de algehele analysetijd met 20%-30% verkort.”

Dr. Gaby Weissman, M.D. MedStar Washington Hospital Center, Washington, D.C., VS

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.