Nooit meer in de rij voor dat ene echoapparaat

Blijf klinisch voorop in beeldvormende technologie en haal het maximale uit uw investering.

Carmen Silverstandt, Business Manager Ultrasound Philips Benelux, vertelt in haar blogpost over de voordelen van het Philips Technology Maximizer programma.

We willen u graag informeren en inspireren, dus meld u aan wij houden u op de hoogte van de laatste Medisch Perspectief artikelen.

Moet je ook weleens wachten omdat alle collega’s tegelijk hetzelfde echoapparaat willen gebruiken? Vaak is dit het meest recente model, waarmee onderzoeken nog sneller en in betere beeldkwaliteit kunnen worden uitgevoerd. Budgetten zijn vaak beperkt, waardoor niet alle systemen in één keer vervangen kunnen worden door de nieuwste modellen. Dat is logisch vanuit kostenperspectief – het gaat tenslotte om grote investeringen – echter voor zorgprofessionals blijft het een lastige zaak. Je wilt immers zo efficiënt mogelijk werken en alle patiënten zo goed mogelijk helpen.

Gemiddelde leestijd: 
3 minuten

Gemiddelde leestijd: 
4 minuten

Update als alternatief

Naast vervangen of blijven gebruiken, is er ook een derde mogelijkheid voor echoapparatuur: updaten. Voor je telefoon of je laptop is het al de normaalste zaak van de wereld: eens in de zoveel tijd komt er een software update beschikbaar. Die download je zodat het device weer helemaal ‘bij’ is en (vrijwel) hetzelfde kan als nieuwere modellen. De Technology Maximizer van Philips, een extra abonneeprogramma bovenop het servicecontract, maakt dat mogelijk voor imaging apparatuur.

Philips Technology Maximizer

Haal maximale prestaties uit uw echografiesysteem met Philips Technology Maximizer

De Technology Maximizer helpt je om als afdeling het maximale uit je Philips apparatuur te halen, gedurende de gehele levenscyclus.”

Carmen Silverstandt

Business Manager Ultrasound Philips Benelux

Standaardisatie

De Technology Maximizer helpt je om als afdeling het maximale uit je Philips apparatuur te halen, gedurende de gehele levenscyclus. Alles wat het allernieuwste model qua software kan, komt namelijk via updates ook beschikbaar voor bestaande apparatuur waarvan het softwareniveau dit toelaat. Dat zorgt ervoor dat iedereen altijd met de laatste technologie kan werken – de wachtrijen voor het nieuwste apparaat behoren direct tot het verleden. Tevens zorgt het voor standaardisatie, van workflow en beeldkwaliteit. Zo werk je efficiënter en effectiever: de kans dat een patiënt opnieuw onderzocht moet worden om een diagnose te stellen, wordt kleiner.

Lagere kosten

Uit financieel oogpunt betekent dit alternatief ook winst. De kosten van het programma zijn namelijk meer dan de helft minder dan de kosten van losse upgrades. Bovendien zijn deze kosten stukken lager dan het doen van een eenmalige investering in nieuw apparatuur, waarvoor  vaak een ingewikkelde of langlopende budgetaanvraag gedaan moet worden.

Update van machine en mens

De updates binnen het Technology Maximizer programma worden gecombineerd met een korte training, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de laatste technologie. Tegelijkertijd kun je een ‘refresher’ krijgen van andere mogelijkheden die je wellicht niet elke dag inzet. Op deze manier gericht uitleg geven van nieuwe functionaliteiten zorgt bovendien voor een optimalisatie van het gebruik van het echo toestel en dat draagt weer bij aan de efficiëntie binnen de afdeling.
 

Zo bezien is de Technology Maximizer niet alleen een update van systemen maar ook van de gebruikers. Win-win, dus!

customers icons

86% van onze klanten beschouwt Technology Maximizer als relevant voor het verbeteren van processen binnen ziekenhuizen - behoud van concurrentiepositie, bevordering van tevredenheid onder het personeel en waarborging van cyberbeveiliging.

Disclaimer: GemSeek-onderzoek in opdracht van Philips, N=151 (VS).

Philips Technology Maximizer

Haal maximale prestaties uit uw echografiesysteem.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Technology Maximizer.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van gezondheidszorg? Meld u gratis aan voor de Medisch Perspectief nieuwsbrief.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.