Hoe kan uw ziekenhuis zich nu al voorbereiden op de instroom van patiënten ná de crisisperiode?

Sinds de uitbraak van het coronavirus ligt naar schatting de helft van de reguliere zorg stil [1]. Hoe langer deze niet-urgente zorg wordt uitgesteld, hoe urgenter die uiteindelijk toch wordt. De kans is dan ook zeer reëel dat al deze uitgestelde zorg snel ingehaald zal moeten worden zodra de omstandigheden dit weer toelaten.  

We willen u graag informeren en inspireren, dus meld u aan wij houden u op de hoogte van de laatste Medisch Perspectief artikelen.

Ziekenhuizen moeten zich dus voorbereiden op een inhaalslag. Tegelijkertijd blijft de normale zorgvraag bestaan. De vraag hoe we meer kunnen doen in een korte tijd is dus relevanter dan ooit. En dat vraagt om een efficiëntere inrichting van zorg.  

 

Vanuit Philips zien we mogelijkheden waarop zorginstellingen zich nu al kunnen voorbereiden op de toekomst. Dit kan met name door aandacht te hebben voor twee onderwerpen: 

  1. Het doordacht en efficiënt hervatten en (tijdelijk) opschalen van de reguliere zorg. 
  2. Het toegankelijk houden van zorg op afstand en de voordelen daarvan te blijven benutten.

Gemiddelde leestijd: 
3 - 4 minuten

Heropstart van de zorg

Om u bij deze onderwerpen te ondersteunen, heeft Philips Healthcare Transformation Services modellen ontwikkeld om de komende zorgvraag en oplossingen daarvoor in kaart te brengen. Wij zien drie acties die ziekenhuizen op korte termijn kunnen uitvoeren.

Heropstart van de zorg

Philips Healthcare Transformation Services helpt u graag bij het voorbereiden van uw ziekenhuis op de periode na de crisistijd. Vertel ons iets over uzelf en download hier onze onepagers met meer detail:

Neem contact met ons op

Wilt u graag een van onze collega’s verder spreken over dit onderwerp? Of heeft u een andere uitdaging? Via onderstaande link komt u in contact met onze consultants die u helpen de beste klinische resultaten te behalen, de operationele efficiëntie te verhogen, en tevens de financiële prestaties te verbeteren en hoogwaardige patiëntenzorg te leveren. Neem contact met ons op

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van gezondheidszorg? Meld u gratis aan voor de Medisch Perspectief nieuwsbrief.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.