Nieuwscentrum
masthead international womens day philips L

mrt 07, 2019

500 mensen bijeen in het Evoluon tijdens International Women’s Day 2019

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

Meer lezen over onze vrouwen aan de top? Onderaan dit artikel komen vijf van hen aan het woord (2 in het Nederlands, 3 in het Engels)

Want to read more about our female leaders? Below this article five of them share their stories (2 in Dutch, 3 in English)

Vandaag komen op 66 locaties wereldwijd mensen van Philips bij elkaar voor International Women’s 2019. In het Evoluon in Eindhoven is het centrale evenement voor alle Nederlandse locaties. Op het programma staan onder andere diverse inspirerende sprekers en workshops als ‘Embracing Cultural Differences’ en ‘Women in Tech’.

Competitiever, productiever en innovatiever

In het Evoluon opent Frans van Houten, CEO van Philips, de dag. Frans: “Een meer diverse en inclusieve werkplek is ook vanuit zakelijk oogpunt logisch, het maakt ons competitiever, productiever en innovatiever. Het is een essentiële factor om van Philips een geweldige werkplek te maken.”

 

Astrid Balsink, Head of Inclusion & Diversity, sluit zich hierbij aan: “Bij Philips geloven we dat de beste en meest innovatieve oplossingen worden gecreëerd door samenwerking tussen mensen die anders denken, en die uiteenlopende ideeën en standpunten verwelkomen. Bovendien stimuleert een diverse en inclusieve cultuur de bedrijfsprestaties. Het betekent dat iedereen zijn of haar beste kwaliteiten kan inbrengen, wat leidt tot betere samenwerking, communicatie, innovatie en succes.”

Celebrate the Differences

International Women’s Day

International Women’s day wordt elk jaar gevierd op 8 maart en staat in het teken van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Inclusiviteit en diversiteit zijn belangrijke onderwerpen binnen Philips en daarom wordt International Women’s Day gevierd over de hele wereld.

 

“Het mooie aan Philips is dat het van oorsprong een familiebedrijf is dat altijd een hoge maatschappelijke betrokkenheid heeft gehad. Het element ‘care’ zit dus al heel erg in ons DNA verweven”, aldus Astrid. “Daarnaast is Philips een grote, internationale organisatie met een enorme diversiteit aan persoonlijkheden, nationaliteiten, religies en opvattingen. Door diversiteit en inclusiviteit te omarmen, en samenwerking te stimuleren, kunnen we de kracht van deze verschillen optimaal benutten.”

‘Durven doen om jezelf te blijven verbeteren’ 

Suzanne Verzijden, hoofd HR Philips in de Benelux

 

‘Diversiteit komt pas als we er bewust mee omgaan’ 

Nanda Huizing, Head of Brand, Communications and Digital in de Benelux 

 

‘Female employees: be bold!’

Alpna Doshi, Group CIO

 

‘Ambition is not a dirty word’ 

Sanne van Schoonneveldt, Director of Communications, Innovation and Strategy 

 

‘Getting ahead in digital is not a sprint, it’s a marathon’ 

Sylvie Vermeend, Director Digital Marketing and Ecommerce for Personal Health in the Benelux

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2019/20190308-500-mensen-bijeen-in-het-evoluon-tijdens-international-womens-day-2019.html Link gekopieerd

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.