Uitgelichte producten voor deze procedure

Product afbeelding

Azurion

Compact systeemontwerp

Laboratoriumintegratie met bediening van IntraSight, hemodynamische bewaking en andere toepassingen van Philips via één touchscreen

Met Instant Parallel Working kunt u taken zoals 2D-QA uitvoeren tijdens fluoroscopie of belichting

Met het Azurion-platform voor beeldgeleide therapie profiteren uw medische teams van een naadloze gebruikerservaring en de eenvoud van touchscreenbediening die de workflow van het katheterisatielab kan verbeteren. Dankzij bediening bij de tafel hoeft u niet naar de bedieningsruimte te gaan om toegang te krijgen tot toepassingen. Slimme oplossingen, zoals ClarityIQ en Zero Dose Positioning, bieden efficiënt dosisbeheer. Deze beantwoorden de groeiende vraag naar meer veiligheid voor patiënten en werknemers door lage röntgendoses te bieden zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit.

IntraSight platform voor interventionele toepassingen

IntraSight-platform voor interventionele toepassingen


Philips IntraSight biedt u een uitgebreide reeks klinisch bewezen1-5 hulpmiddelen voor beeldvorming, fysiologie en coregistratie6 op een modern, veilig platform dat u helpt complexe interventies te vereenvoudigen, routineprocedures te versnellen en de efficiëntie van het lab te verbeteren. Met deze toonaangevende interventionele hulpmiddelen kunt u uiteindelijk verder gaan dan het angiogram en uw zicht op het doelvat vervolledigen, zodat u snel geïnformeerde klinische beslissingen kunt nemen. IntraSight is gebouwd op een modern, schaalbaar platform dat klaar zal zijn om u te voorzien van nieuwe innovaties en hulpmiddelen die in de toekomst beschikbaar worden.

Hemo met IntelliVue-werkstation

Philips Hemo-systeem met IntelliVue X3 en Xper-informatiebeheer


Philips introduceert het interventionele hemodynamische systeem (Philips Hemo-systeem) dat geavanceerde hemodynamische metingen naar het katheterisatielab brengt. Deze unieke combinatie is geïntegreerd met de toonaangevende Philips IntelliVue X3-patiëntmonitor en maakt continue patiëntbewaking in het katheterisatielab mogelijk. Door de IntelliVue X3 in het katheterisatielab aan te sluiten op het Philips Hemo-systeem kunt u een patiënt continu bewaken.

Xper IM is ontworpen om efficiëntere katheterisatielabworkflows mogelijk te maken met hemobewaking en gegevensbeheer. Het stroomlijnt de workflows voor artsenrapportage, facturering, registratie en voorraadbeheer.

IntraSight heeft een directe invloed gehad in ons laboratorium. Het is zo eenvoudig en intuïtief te gebruiken dat het ons helemaal geen tijd kostte om eraan te wennen. Het gebruik van fysiologie en beeldvorming is nog sneller en eenvoudiger geworden, wat een grote vooruitgang is voor ons en voor onze patiënten."

Dr. Rasha Al-Lamee

Imperial College London, Hammersmith Hospital

Pictogram operationele beschikbaarheid

135

meer uren operationele beschikbaarheid

Gemiddeld 135 uur meer operationele beschikbaarheid per jaar.* Meer tijd om patiënten te behandelen in uw interventionele suite.

*De getoonde gegevens zijn gemiddelden, gebaseerd op de vergelijking tussen extern verbonden systemen en niet-extern verbonden systemen. Gegevensvoorbeeld uit 2018 voor Allura FD en Azurion (n=9955)

Pictogram bruikbaarheid verbeteren

91%

zijn het ermee eens dat de nieuwe touchscreenmodule de bruikbaarheid verbetert

91% van de Azurion-gebruikers vindt dat de verbeterde technologie van de touchscreenmodule het gebruiksgemak vergroot bij het schakelen tussen compatibele toepassingen (bijv. röntgen, iFR/FFR, IVUS, hemo, enz.) tijdens interventies in vergelijking met hun huidige systemen.*

* Resultaten verkregen tijdens een bruikbaarheidsbeoordeling in de periode mei en juni 2019. De tests omvatten 23 clinici (16 artsen en 7 technologen) uit Europa die procedures uitvoerden met behulp van het Azurion 2.1-systeem voor beeldgeleide therapie in een cardiale workflow en een niet-cardiale workflow in een gesimuleerde interventionele laboratoriumomgeving.

Pictogram kostenverlaging

10%

kostenverlaging

Het is bewezen dat Philips iFR de proceduretijd met 10%* verkort en de economische kosten met $ 896** verlaagt in vergelijking met FFR.

* Davies JE, et al., Use of the Instantaneous Wave-free Ratio or Fractional Flow Reserve in PCI. N Engl J Med. 11 mei 2017;376(19):1824-1834.

**Patel M. "Cost-effectiveness of instantaneous wave-Free Ratio (iFR) compared with Fractional Flow Reserve (FFR) to guide coronary revascularization decision-making." Recente presentatie van klinisch onderzoek tijdens ACC op 10 maart 2018. 

    Duidelijk zien. Optimaal behandelen.

    dynamic coronary roadmap

    Dynamic Coronary Roadmap

    Deze exclusieve Philips-technologie maakt een realtimeweergave met bewegingscompensatie van kransslagaders. Een gemarkeerd coronair angiogram wordt over een live 2D-fluoroscopiebeeld geplaatst, wat een gekleurde roadmap oplevert die automatisch wordt aangepast. Zo is er continue visuele feedback beschikbaar over de positionering van draden en katheters.

    StentBoost Live

    StentBoost afbeelding

    StentBoost Live10 helpt u snel bij het controleren van de positionering voor en na het inzetten van ballonnen, stents en intracoronaire instrumenten die worden weergegeven tijdens de implementatie en om de volledige expansie te bevestigen. Dat gebeurt allemaal in real time, zodat u niet langer hoeft te wachten op nieuwe beelden voordat u de positie kunt wijzigen.

    IntelliSpace Cardiovascular

    Verpleegkundigen praten met elkaar

    ISCV is ontworpen om de workflow in het hele cardiovasculaire zorgtraject te stroomlijnen. Het biedt altijd en vrijwel overal één toegangspunt ter ondersteuning van geïnformeerde besluitvorming. Het kan worden bekeken en bestuurd vanuit de FlexSpot en FlexVision Pro van Azurion, waardoor een eenvoudige intraprocedurele controle van preoperatieve informatie mogelijk is.

    Philips-beeldvormingsmodaliteit Intravascular Ultrasound (IVUS)

    Philips beeldvormingsmodaliteit Intravascular Ultrasound

    Optimaliseer de patiëntresultaten door gebruik te maken van gestandaardiseerde IVUS-criteria. 1,2 In vergelijking met alleen angiografiegeleide PCI in onderzoeken waarin alle patiënten werden toegelaten, laat ULTIMATE zien dat IVUS-geleide PCI de klinisch gestuurde revascularisatie van de doellaesie (Target Lesion Revascularization; TLR) aanzienlijk vermindert. Dit voordeel bleef drie jaar bestaan. Slechts 1,6% TVF* na 12 maanden en 4,2% TVF na 3 jaar als er aan de optimale IVUS-geleide PCI-criteria werd voldaan.

    iFR-modaliteit

    IFR modaliteit

    iFR is de toonaangevende fysiologische index zonder hyperemie voor het meten van druk tijdens diagnostische en interventionele procedures die wordt erkend door de belangrijkste cardiovasculaire organisaties4,5,6,7 Alleen iFR heeft gegevens over patiëntresultaten die klinisch zijn gevalideerd in de grootste fysiologieonderzoeken ooit.1,2,3,9 Dankzij coregistratie van iFR worden de fysiologische metingen rechtstreeks op het angiogram in kaart gebracht, waardoor volledigere procedurele geleiding mogelijk is.

    ELCA-katheter voor coronaire laseratherectomie

    ELCA-katheter voor coronaire laseratherectomie

    Ontworpen om de meest complexe coronaire laesies te overbruggen, voor te bereiden en te behandelen. Deze niet-mechanische atherectomiekatheter kan worden ingebracht met elke draad van 0,014 inch en kan plaque van meerdere morfologieën verwijderen en wijzigen. De katheter is ook goedgekeurd voor het breedste spectrum coronaire indicaties bij atherectomie.

    AngioSculpt ballonkatheter voor PTCA scores

    AngioSculpt-ballonkatheter voor PTCA-scores

    Wijzigt de mogelijkheden voor de behandeling van ischemische hartklachten aanzienlijk en biedt de geavanceerde prestaties die alleen een innovatieve klinische oplossing kan bieden. De AngioSculpt-ballonkatheter voor PTCA-scores is het enige speciale score-instrument dat is geïndiceerd voor ISR- en complexe type C-laesies.

    OmniWire-drukvoerdraad

    OmniWire-drukvoerdraad

    De eerste drukvoerdraad met een vaste kern ter wereld.1 Alleen de Philips OmniWire-drukvoerdraad, met een nieuw stevig ontwerp, combineert vertrouwen in draadprestaties met bewezen iFR-resultaten en iFR-coregistratie, waardoor het gemakkelijk is om gedurende de hele casus te profiteren van fysiologie.2-4

    Word een IVUS expert

    Word een IVUS-expert


    Breid uw IVUS-beeldvormingsvaardigheden uit met interactieve workflows en gedetailleerde beeldinterpretatieoefeningen. De Philips Coronary IVUS Tutor-app kan gratis worden gedownload in de App Store en Google Play.

    Oefen het gebruik van IVUS bij casussen

    Oefen het gebruik van IVUS bij casussen


    Ervaar de interactieve educatieve app CardioEx, die nu nieuwe casussen over Philips IVUS, fysiologie en coregistratie bevat. De CardioEx-app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

    Referenties

     

    Intrasight

    TBD

     

    iFR-

    1. Davies JE, et al., DEFINE-FLAIR: A Multi- Centre, Prospective, International, Randomized, Blinded Comparison of Clinical Outcomes and Cost Efficiencies of iFR and FFR Decision-Making for Physiological Guided Coronary Revascularization. New England Journal of Medicine, epub, 18 maart 2017.

    2. Gotberg M, et al., Instantaneous Wave-Free Ratio Versus Fractional Flow Reserve Guided Intervention (IFR-SWEDEHEART): A Multicenter, Prospective, Registry-Based Randomized Clinical Trial. New England Journal of Medicine, epub 18 maart 2017.

    3. **Patel M. "Cost-effectiveness of instantaneous wave-Free Ratio (iFR) compared with Fractional Flow Reserve (FFR) to guide coronary revascularization decision-making." Recente presentatie van klinisch onderzoek tijdens ACC op 10 maart 2018.  

    4. Patel M, et al., ACC/AATS/AHA/ASE/ASNC/SCAI/SCCT/STS 2017 Appropriate Use Criteria for Coronary Revascularization in Patients with Stable Ischemic Heart Disease. J Am Coll Cardiol. 2 mei 2017;69(17):2212-2241.

    5. ACC CathPCI Hospital Registry.

    6. Lofti A, et al. Focused update of expert consensus statement: Use of invasive assessments of coronary physiology and structure: A position statement of the society of cardiac angiography and interventions. Catheter Cardiovasc Interv. 2018;1–12.

    7. 2018 ESC/EACTS Guidelines on myocardial revascularization: The task force on myocardial revascularization of the European society of cardiology (ESC) and European association for cardio-thoracic surgery (EACTS). Eur Heart J. 2018;00:1-96.

    8. Een IFR-snijpunt van 0,89 past het beste bij een ischemisch FFR-snijpunt van 0,80 met een specificiteit van 87,8% en een gevoeligheid van 73,0% (uit ADVISE II en de iFR-bedieningshandleiding 505-0101.23).

    9. Jeremias A et al. The DEFINE PCI Trial: Blinded Physiological Assessment of Residual Ischemia after Successful Angiographic Percutaneous Coronary Intervention, gepresenteerd op ACC 2019.

    10. Hulpmiddelen voor coregistratie zijn beschikbaar in de IntraSight 7-configuratie via SyncVision

     

    IVUS

    * Hulpmiddelen voor coregistratie zijn beschikbaar in de IntraSight 7-configuratie via SyncVision

    1. A. Maehara, M. Matsumura, Z.A. Ali, G.S. Mintz, G.W. Stone. IVUS-guided versus OCT-guided coronary stent implantation. J Am Coll Cardiol Img, 10 (2017), pp. 1487- 1503

    2. Elgendy IY et al. Outcomes with intravascular ultrasound-guided stent implantation: a meta-analysis of randomized trials in the era of drug eluting stents. Circ-Cardiovasc Interv.2016;9:e003700

    3. Ahn JM, Kang SJ, Yoon SH, et al. Meta-analysis of outcomes after intravascular ultrasound-guided versus angiography-guided drug-eluting stent implantation in 26,503 patients enrolled in three randomized trials and 14 observational studies. Am J Cardiol. 2014;113:1338-1347. Hyperlink "http://www.ajconline.org/article/S0002-9149(14)00549-9/abstract"

    ​4. Witzenbichler B, et al. Relationship between intravascular ultrasound guidance and clinical outcomes after drug-eluting stents: The ADAPT-DES study. Circulation. Jan 2014:129,4;463-470.

    5. Singh V, Badheka AO, Arora S, et al. Comparison of in-hospital mortality, length of hospitalization, costs, and vascular complications of percutaneous coronary interventions guided by ultrasound versus guided by angiography. Am J Cardiol. Online 18 feb 2015.

    6. TVF gecategoriseerd als hartstilstand, doelvat MI en klinisch gestuurde TVR

    7. Zhang J et al. The ULTIMATE trial. Journal of the American College of Cardiology (2018), doi.org/10.1016/j.jacc.2018.09.013., 13 september 2018 geaccepteerd.

    8. Choi K, et al. Impact of Intravascular Ultrasound-Guided Percutaneous Coronary Intervention on Long-Term Clinical Outcomes in Patients Undergoing Complex Procedures. JACC: Cardivascular Interventions. Mar 2019, 4281; DOI: 10.1016/j.jcin.2019.01.227

    9. Levine et al. 2011 ACCF/AHA/SCAI Guideline for Percutaneous Coronary Intervention: a report of the American College of Cardiology Foundation/American Heart Association Task Force on Practice Guidelines and the Society for Cardiovascular Angiography and Interventions. Circulation 2011;124:e574-651]

    10. Kim S, Kim Y, et al. Long-term outcomes of intravascular ultrasound-guided stenting in coronary bifurcation lesions. Am J Cardiol. 2010;106(5):612-8]

    11. Hong, S-J et al. Effect of Intravascular Ultrasound–Guided vs Angiography-Guided Everolimus-Eluting Stent Implantation: The IVUS-XPL Randomized Clinical Trial. JAMA, 10 november 2015 online gepubliceerd.

    12. Mariani et al. MOZART study. JACC Interventions 2014; 7:1287-93.

    We gaan graag met je in gesprek.

    Hoe kunnen we je helpen?

    1
    Selecteer je interessegebied
    2
    Contactgegevens

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.