Dokter die de gegevens controleert

Ischemische hartklachten

Complexe PCI-procedures transformeren in betrouwbare zorg

  Nu ischemische hartklachten wereldwijd steeds vaker voorkomen, komen interventionele cardiologen onder druk te staan. Met een steeds groter wordende werkdruk en een druk op de middelen zijn er aanzienlijke uitdagingen bij het leveren van efficiënte, kosteneffectieve en hoogwaardige zorg. Bij Philips erkennen we ook dat het katheterisatielab een complex gebied is dat bestaat uit verschillende gegevens en systemen. Philips biedt een volledig geïntegreerd ecosysteem dat is ontworpen om de huidige uitdagingen het hoofd te bieden en u sneller meer informatie te geven, wat leidt tot betere prestaties van het katheterisatielab, meer vertrouwen bij het nemen van beslissingen en betere behandelingsresultaten. Bovendien is ons slimme beheer van de röntgendosis er om u, uw patiënten en uw personeel te beschermen.

  Coronair beeld

  Coronary Suite verhoogt uw prestaties direct, zodat u uw verwachtingen in de toekomst kunt overtreffen

  Verbeter de laboratoriumprestaties terwijl u zich op de patiënt concentreert

  De Coronary Suite van Philips omvat geavanceerde klinische en workflowtoepassingen, therapeutische en diagnostische instrumenten en toonaangevende services, die allemaal samenwerken om elke stap van coronaire procedures efficiënt te ondersteunen. Het ecosysteem van de Coronary Suite is ontworpen om de prestaties te verbeteren en de efficiëntie te verhogen, terwijl het dient als uw lanceerplatform voor de toekomst, van diagnose tot herstel van de doorgankelijkheid van bloedvaten:

  Stelt u zich eens voor dat u systeemprestatiegegevens zou kunnen verzamelen om de prestaties van uw afdeling te verbeteren. Stelt u zich eens voor dat u alle cardiogegevens van patiënten zou kunnen verzamelen om de besluitvorming tijdens de procedure te verbeteren.

  Philips is uw favoriete partner op het gebied van coronaire interventies

  Handige one-stop-shop om eenvoudig toegang te krijgen tot oplossingen voor coronaire interventies, met een focus op fysiologie- en beeldvormingstoepassingen, om de laboratoriumprestaties te verbeteren.

  Oplossingen voor elke stap van coronaire procedures, van diagnose tot herstel van de doorgankelijkheid van bloedvaten.

  Een schaalbaar platform voor een routekaart naar de toekomst, ontworpen om nieuwe technologie toe te passen.

  Wanneer u investeert in de Philips Coronary Suite, investeert u in een pad naar toekomstige technologische ontwikkelingen en mogelijkheden. Naarmate we van een voornamelijk transactioneel pad naar een op waarde gebaseerd pad in de gezondheidszorg overstappen, zullen integratie, bruikbaarheid en kunstmatige intelligentie de branche vooruit helpen. Het is prikkelend om na te denken over wat er mogelijk is als zorgverleners toegang krijgen tot de hulpmiddelen en de technologieën die ze nodig hebben om een volledig geïntegreerde en getransformeerde interventionele cardiologieservice te creëren.

  Ontdek wat beeldgeleide therapie van Philips te bieden heeft voor PCI

  • Percutane coronaire interventie

   Percutane coronaire interventie

   Oplossingen voor ischemische hartklachten voor PCI-procedures, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

   Klik hier voor meer informatie

  Belangrijke producten van de Coronary Suite

  Azurion systeem

  Azurion

  Ervaar de nieuwe wereld van interventionele cardiale en vasculaire prestaties met de Azurion 7-serie met een platte detector van 12 inch.

  IntraSight beeld

  IntraSight

  Het IntraSight-toepassingsplatform is het platform waarop beeldvorming, fysiologie, coregistratie en software samenkomen om ischemische hartklachten en perifere vaatziekten duidelijk te identificeren en geoptimaliseerde behandelplannen mogelijk te maken.

  Klinische IFR-resultaten

  iFR-modaliteit

  iFR is de gouden standaard onder rustindices die, ondersteund door patiëntresultaten, de kosten verlaagt, de proceduretijd verkort en het ongemak voor de patiënt vermindert terwijl er hoogwaardige geleiding met coregistratie wordt geboden.

  Geïntegreerde cardiologieoplossingen

  Geïntegreerde cardiologieoplossingen

  Ontdek een geïntegreerd cardiologisch ecosysteem van gegevens en apparaten die samenwerken om u te helpen efficiënte en effectieve hartzorg te bieden in de omgeving die daar het meest geschikt voor is.

  Philips Ambient Experience kan zorgen voor een betere patiëntervaring

  Creëer een rustgevende omgeving


  Interventieprocedures zijn vaak spannend voor patiënten. Positieve afleiding kan ontspannend zijn en zorgen voor een betere patiëntervaring.

  Ga met ons in gesprek of blijf op de hoogte

   
   

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.