Geavanceerde beeldvorming binnen handbereik

 

We houden geavanceerde beeldgeleiding zo eenvoudig en effectief mogelijk, zodat vasculaire teams zich op het behandelen van patiënten kunnen richten. Gebruik op efficiënte wijze live 2D- en 3D-beeldvorming in de OK met behoud van de ruimte en de flexibiliteit die u nodig hebt voor uw favoriete manier van werken. Onze speciale interventionele hulpmiddelen en geavanceerde instrumenten ondersteunen elke stap van uw endovasculaire procedure terwijl u beslist, geleidt, behandelt en resultaten bevestigt.

Ontdek de verschillende procedures voor beeldgeleide vaatchirurgie

 • Aorta-aandoening

  Aorta-aandoening

  Oplossingen voor aortaprocedures, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

  Klik hier voor meer informatie
 • Perifere arteriële interventies

  Perifere arteriële interventies

  Oplossingen voor perifere arteriële interventies (PAD-procedures), mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

  Klik hier voor meer informatie
 • Veneus

  Veneus

  Oplossingen voor veneuze procedures, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

  Klik hier voor meer informatie

Uitgelichte producten voor deze procedure

Azurion 7 C20 met FlexArm

Azurion 7 C20 met FlexArm

Onbeperkte flexibiliteit bij beeldvorming

Meer onafhankelijke controle voor de chirurg

Volledige vrijheid bij de positionering van personeel

Betere laboratoriumbenutting met workflows op basis van procedures

Dit aan het plafond gemonteerde systeem biedt uitzonderlijke plaatsingsvrijheid voor medische teams. Dankzij de onbeperkte flexibiliteit van de beeldvormingsmogelijkheden kunt u perifere procedures uitvoeren zonder de tafel te verplaatsen en EVAR-procedures uitvoeren vanaf bijna elke positie rondom de tafel. Bedien alle relevante toepassingen naadloos via één touchscreen bij de tafel, zodat u snel geïnformeerde beslissingen kunt nemen in het steriele veld. Door om u heen te werken helpt Philips Azurion met FlexArm u uw prestaties te verbeteren en superieure zorg te bieden.

Perfusie vasculair duim

VesselNavigator

 

VesselNavigator maakt hergebruik van vasculaire anatomische 3D-informatie uit bestaande CTA- en MRA-gegevenssets mogelijk als een 3D-roadmapoverlay op een live röntgenbeeld. Dankzij de uitstekende visualisatie biedt VesselNavigator een intuïtieve en continue 3D-roadmap om u door bloedvaten te leiden.

IVUS apparaten

IVUS-apparaten


Intravasculaire echografie (IVUS) is een op katheters gebaseerde beeldvormingstechnologie waarmee artsen bloedvaten van binnenuit kunnen visualiseren om de aanwezigheid en de omvang van een aandoening te helpen beoordelen. IVUS helpt bij het kiezen, geleiden en bevestigen van de juiste interventionele behandeling voor elke patiënt.

Bij vaatchirurgie in het moderne tijdperk draait alles om het combineren van hoogwaardige beeldvorming met de steriele omgeving van een operatiekamer en daarbij komt de hybride operatiekamer echt tot zijn recht."

Prof. dr. Ramon Varcoe

Prince of Wales Private Hospital in Sydney, Australië

Veelzijdige Hybrid OR voor vaatchirurgie

Veelzijdige Hybrid OR voor vaatchirurgie

Het Vascular Institute of Prince of Wales Private Hospital ervaart de unieke voordelen van Philips Azurion met FlexArm in de Hybrid OR. Een werkelijk multifunctionele ruimte die onbeperkte flexibiliteit biedt voor open en angiografische endovasculaire procedures.

  Geavanceerde visualisatiehulpmiddelen

  SmartCT Soft Tissue

  SmartCT Soft Tissue

  SmartCT Soft Tissue is een röntgenacquisitietechniek waarmee een CT-achtige visualisatie van zacht weefsel ten opzichte van andere structuren wordt gegenereerd tijdens procedures. Dit wordt geregeld via het touchscreen bij de tafel. U kunt de CT-achtige beelden gebruiken om zacht weefsel, de botstructuur en de stentimplementatie te beoordelen.

  SmartCT Angio

  SmartCT Angio

  Met deze röntgenacquisitietechniek wordt op basis van één rotatieangiografierun een volledige 3D-visualisatie met hoge resolutie gegenereerd van de cerebrale, cardiale, abdominale of perifere vaatstructuur. Dit alles wordt geregeld via het touchscreen bij de tafel.

  SmartCT Roadmap

  SmartCT Roadmap

  SmartCT Roadmap biedt een live 3D-beeldoverlay die kan worden gesegmenteerd om het doelvat en de doellaesies te benadrukken ter ondersteuning van snelle katheternavigatie. De SmartCT Roadmap overlapt een 3D-reconstructie van de vaatboom, vaatsegmenten of annotaties met live fluorobeelden.

  IntraSight

  IntraSight

  IntraSight biedt meer informatie via iFR/FFR- en IVUS-modaliteiten in combinatie met de touchscreenbediening voor angiogrammen bij de tafel. Het is gemaakt op een basisplatform dat snel nieuwe innovaties aan uw lab kan toevoegen.

  Vaatnieuws thumbnail

  De volgende generatie Hybrid OR in Vascular News

  Hebt u beeldvorming nodig in een gewone OK?

   

  Met mobiele C-boogoplossingen van Philips kunt u snel en eenvoudig scherpe, gedetailleerde beelden verkrijgen ter ondersteuning van geïnformeerde beslissingen tijdens orthopedische procedures, pijnbestrijding, vasculaire en andere chirurgische procedures in de OK.

  Ontdek de verschillende procedures voor beeldgeleide vaatchirurgie

  • Hartchirurgie

   Hartchirurgie

   Dankzij onze toonaangevende beeldvormingssystemen, geavanceerde klinische hulpmiddelen en instrumenten kunnen chirurgen beslissen, geleiden, behandelen en de resultaten bevestigen.

   Klik hier voor meer informatie
  • Neurochirurgie

   Neurochirurgie

   Dankzij onze toonaangevende beeldvormingssystemen, geavanceerde klinische hulpmiddelen en instrumenten kunnen chirurgen beslissen, geleiden, behandelen en de resultaten bevestigen.

   Klik hier voor meer informatie
  • Wervelkolomchirurgie

   Wervelkolomchirurgie

   Oplossingen voor wervelkolomprocedures die geavanceerde realtimebeeldgeleiding bieden met uitzonderlijke workflowflexibiliteit voor de Hybrid OR, waarmee u snelle, nauwkeurige en vereenvoudigde procedures kunt uitvoeren, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

   Klik hier voor meer informatie

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.