Onze Vascular Suite biedt workflowopties, speciale interventionele hulpmiddelen en een brede selectie geavanceerde vasculaire instrumenten om de procedurele efficiëntie te verbeteren en de resultaten voor uw patiënten met aorta-aandoeningen te herdefiniëren. Deze hulpmiddelen ondersteunen elke stap van uw procedure terwijl u beslist, geleidt, behandelt en de behandelingsresultaten bevestigt.

Uitgelichte producten voor deze procedure

SmartCT Soft Tissue

SmartCT Soft Tissue - CT-achtige visualisatie van bloedvaten

Krijg stapsgewijze geleiding om CBCT-acquisitie te vereenvoudigen

Interactie met uw CBCT-beeld bij de tafel

Toegang tot geavanceerde 3D-metingen bij de tafel

CBCT Open

CBCT Dual bij leverbeeldvorming

SmartCT Soft Tissue is een röntgenacquisitietechniek waarmee een CT-achtige visualisatie van zacht weefsel ten opzichte van andere structuren wordt gegenereerd tijdens procedures. Dit wordt geregeld via het touchscreen bij de tafel. U kunt de CT-achtige beelden gebruiken om zacht weefsel, de botstructuur en de stentimplementatie voor, tijdens en na interventionele procedures te beoordelen. Deze techniek is bijzonder nuttig om na (complexe) EVAR-procedures op complicaties te controleren.

VesselNavigator

VesselNavigator verlaagt de benodigde hoeveelheid contrastmiddel

VesselNavigator biedt een intuïtieve en continue 3D-roadmap op basis van bestaande CTA- en MRA-gegevenssets om u tijdens aortaprocedures door de bloedvaten te leiden. Uit één onderzoek bleek een gemiddelde contrastmiddeldosisverlaging van 170 ml tijdens endovasculaire reparatie van complexe aorta-aneurysma's met behulp van VesselNavigator CTA-geleiding met beeldfusie.1 Uit een ander onderzoek bleek een verkorting van de gemiddelde proceduretijd van 6,3 tot 5,2 (1,1) uur tijdens FEVAR/BEVAR met VesselNavigator CTA-geleiding met beeldfusie.2

CX50-echosysteem

CX50-echosysteem

Een realistische visualisatie van de arteriële vasculatuur is vereist om effectief toegang te krijgen tot het arteriële systeem. Ons geïntegreerde CX50-echosysteem biedt beelden van topkwaliteit van de polsslagader en aderen ter ondersteuning van interventies met polstoegang.

Na een maand gebruik weegt de klinische waarde van VesselNavigator al zwaarder dan de investering die we hebben gedaan."

Prof. dr. F. Vermassen

Universitair Ziekenhuis Gent

  Ervaringen van klanten met het Azurion-platform voor beeldgeleide therapie van Philips

  Drie artsen in de operatiekamer

  De mogelijkheid om één patiënt meer per dag te behandelen, nu of in de toekomst

  Dit is slechts een van de vele verbeteringen in de labprestaties die de afdeling voor vaatchirurgie van het St. Antonius Ziekenhuis heeft gerealiseerd na de installatie van het Azurion-systeem. Het eerste onderzoek naar de labprestaties van Azurion leverde indrukwekkende resultaten op, die zijn geverifieerd door een onafhankelijke derde partij.

  28%
  minder tijd na de procedure3

  17%

  kortere procedure

  44%

  meer gebruik van ondersteunende softwarehulpmiddelen

  12%
  kortere voorbereiding van de patiënt

  25%
  minder geplande gevallen die na normale werktijden worden voltooid

  Oplossingen voor aorta-aandoeningen

  Dokter die met elkaar praat

  Philips Azurion

  Met Philips Azurion is er een doorbraak in workflowverbetering gerealiseerd, wat resulteert in bewezen efficiëntie. Het aantal patiënten met aorta-aandoeningen blijft groeien en Azurion biedt een aantal workflowinnovaties die zijn ontworpen om vasculaire teams te helpen efficiënt en consistent te werken met volledige focus op de patiënt en beheer van de stralingsdosis tijdens interventies.

  IVUS verbetert de ziektebeoordeling

  Intravasculaire echografie

  Intravasculaire echografie (IVUS) is een op katheters gebaseerde beeldvormingstechnologie waarmee artsen bloedvaten van binnenuit kunnen visualiseren om de aanwezigheid en de omvang van een aandoening te helpen beoordelen. IVUS helpt bij het kiezen, geleiden en bevestigen van de juiste interventionele behandeling voor elke patiënt.

  2D DSA met ClarityIQ-technologie

  Miniatuur nieuwe technologie

  Visualiseert high-definition beelden van bloedvaten met uitstekende vasculaire details ter ondersteuning van nauwkeurige behandelingsstrategieën, navigatie en nazorg.

  Ontdek de verschillende beeldgeleide vasculaire procedures

  • Perifere arteriële interventies

   Perifere arteriële interventies

   Oplossingen voor perifere arteriële interventies (PAD-procedures), mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

   Klik hier voor meer informatie
  • Veneus

   Veneus

   Oplossingen voor veneuze procedures, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

   Klik hier voor meer informatie

  Referenties

   

  1. Tacher V, et al. Image guidance for endovascular repair of complex aortic aneurysms: comparison of two-dimensional and three-dimensional angiography and image fusion. J Vasc Interv Radiol. Nov 2013;24(11):1698-706. doi: 10.1016/j.jvir.2013.07.016.

  2. Sailer AM, et al. CTA with fluoroscopy image fusion guidance in endovascular complex aortic aneurysm repair. Eur J Vasc Endovasc Surg. Apr 2014;47(4):349-56. doi: 10.1016/j.ejvs.2013.

  3. Resultaten zijn specifiek van toepassing op de instelling waar deze werden verkregen en zijn mogelijk geen afspiegeling van resultaten die haalbaar zijn bij andere instellingen.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.