Uitstekende beeldvorming en navigatie binnen handbereik

 

We houden geavanceerde beeldgeleiding zo eenvoudig en effectief mogelijk, zodat chirurgische teams zich op het behandelen van patiënten kunnen richten. Dankzij de onbeperkte systeemflexibiliteit kunt u de gewenste manier van werken gebruiken met vrije positionering aan het hoofdeinde. Onze speciale neurohulpmiddelen geven u tijdens elke stap van een procedure de volledige controle terwijl u de resultaten bepaalt, geleidt, behandelt en bevestigt.

Ontdek de verschillende procedures voor beeldgeleide neurochirurgie

 • Neurovasculaire zorg

  Neurovasculaire zorg

  Beeldgeleide therapie van Philips biedt de Neurovascular Suite met een flexibele portfolio van geïntegreerde technologieën, services en neuroaccessoires waarmee u de controle hebt.

  Klik hier voor meer informatie
 • Wervelkolomchirurgie

  Wervelkolomchirurgie

  Oplossingen voor wervelkolomprocedures die geavanceerde realtimebeeldgeleiding bieden met uitzonderlijke workflowflexibiliteit voor de Hybrid OR, waarmee u snelle, nauwkeurige en vereenvoudigde procedures kunt uitvoeren, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.

  Klik hier voor meer informatie

Gemarkeerde producten voor dit segment

Azurion met flexarm

Azurion 7 C20 met FlexArm

Onbeperkte flexibiliteit bij beeldvorming

Meer onafhankelijke controle voor de arts

Volledige vrijheid bij de positionering van personeel

Betere laboratoriumbenutting met workflows op basis van procedures

Dit aan het plafond gemonteerde systeem biedt uitzonderlijke plaatsingsvrijheid voor medische teams. Dankzij de onbeperkte flexibiliteit van de beeldvormingsmogelijkheden kunt u procedures uitvoeren vanaf elke positie rondom de tafel, inclusief het hoofdeinde. Bedien alle relevante toepassingen naadloos via één touchscreen bij de tafel, zodat u snel geïnformeerde beslissingen kunt nemen in het steriele veld. Door om u heen te werken helpt Philips Azurion met FlexArm u uw prestaties te verbeteren en superieure zorg te bieden.

Azurion biplane

Azurion 7 Biplane B20/15


Tijdens neurochirurgie is het doel om duidelijk te zien terwijl alle betrokkenen veilig blijven. Het toonaangevende Azurion 7 biplane röntgensysteem is ontworpen voor verbetering van de behandeling en ondersteuning van effectieve geleiding terwijl u werkt. Dankzij de perfect passende FD20/15-detector kan de 15-inch detector dicht bij het hoofd van de patiënt worden geplaatst, waardoor het hoofd van kruin tot hals wordt bedekt. Alle relevante toepassingen kunnen naadloos worden bediend via één touchscreen bij de tafel, zodat u snel en geïnformeerd beslissingen kunt nemen in het steriele veld.

Smartct neuro

SmartCT


De SmartCT-oplossing verrijkt onze uitstekende interventionele 3D-hulpmiddelen met duidelijke geleiding en is ontworpen om barrières voor het verwerven van 3D-beelden in het interventionele lab weg te nemen. Deze vereenvoudigt de 3D-acquisitie, zodat alle klinische gebruikers eenvoudig 3D-beeldvorming kunnen uitvoeren, ongeacht hun ervaring1. Nadat 3D-beelden zijn verkregen, worden deze binnen enkele seconden automatisch op de touchscreenmodule weergegeven in de bijbehorende weergavemodus. Op hetzelfde touchscreen kan de gebruiker eenvoudig geavanceerde 3D-visualisatie- en meethulpmiddelen bedienen en gebruiken.

  Geavanceerde visualisatiehulpmiddelen

  Smartct angio

  SmartCT Angio

   

  Met deze röntgenacquisitietechniek wordt op basis van één rotatieangiografierun een volledige 3D-visualisatie met hoge resolutie van de cerebrale, cardiale, abdominale of perifere vaatstructuur gegenereerd. De techniek wordt aangestuurd via het touchscreen bij de tafel en kan helpen de zichtbaarheid van kronkelige of complexe anatomie die mogelijk niet zichtbaar is op een 2D- of DSA-beeld te verbeteren.

  SmartCT SoftTissue

  Smartct soft tissue

  SmartCT Soft Tissue biedt een Cone Beam CT-acquisitietechniek (CBCT), versterkt met stapsgewijze geleiding, geavanceerde 3D-visualisatie en meethulpmiddelen. Dit alles is toegankelijk via de touchscreenmodule bij de tafel. Om u te ondersteunen bij het verkrijgen van CBCT-beelden die direct goed zijn en om uw workflow te stroomlijnen, wordt u door de belangrijkste stappen geleid.

  SmartCT Vaso

  Smartct vaso

  SmartCT Vaso biedt 3D-beeldvorming met hoge resolutie die belangrijke informatie over cerebrale bloedvatstructuren oplevert ter ondersteuning van de best mogelijke ruimtelijke beoordeling van de bloedvaten.

  XperGuide

  Xperguide image

  XperGuide biedt live 3D-beeldgeleiding van naalden, zodat u percutane naaldprocedures in de Hybrid OR kunt uitvoeren. Het legt live fluoroscopie- en 3D-beeldgegevens van weke delen van eerder verworven CT- of MR-scans of Philips XperCT over elkaar en biedt zo informatie over het naaldtraject en het doel.

  AneurysmFlow

  Aneurysmflow image

  AneurysmFlow is ontworpen om u relevante informatie te geven voor en na de implementatie van de flowdiverter. Het visualiseert en kwantificeert flowveranderingen voor meer vertrouwen in de procedurele effectiviteit.

  SmartCT Roadmap

  Smartct roadmap

  SmartCT Roadmap vergemakkelijkt complexe interventies door live 3D-beeldgeleiding te bieden die kan worden gesegmenteerd om het doelvat en de laesies te benadrukken. Hierdoor wordt de navigatie door complexe bloedvatstructuren makkelijker. Dit alles wordt bediend via het touchscreen bij de tafel.

  Hebt u beeldvorming nodig in een gewone OK?

   

  Met mobiele C-boogoplossingen van Philips kunt u snel en eenvoudig scherpe, gedetailleerde beelden verkrijgen ter ondersteuning van geïnformeerde beslissingen tijdens orthopedische procedures, pijnbestrijding, vasculaire en andere chirurgische procedures in de OK.

  Referenties

   

  1. Geëvalueerd door klinische gebruikers in een gesimuleerde laboratoriumomgeving met in totaal 17 teams, bestaande uit een arts en een radiotechnoloog met verschillende ervaringsniveaus.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.