Uitstekende beeldvorming binnen handbereik

 

We houden geavanceerde beeldgeleiding zo eenvoudig en effectief mogelijk, zodat cardiale teams zich op de behandeling van patiënten kunnen richten. Gebruik geavanceerde beeldvorming en patiëntinformatie in de OK met behoud van de ruimte en de flexibiliteit die u nodig hebt voor uw favoriete manier van werken, zonder de steriliteit op te heffen. Onze speciale interventionele hulpmiddelen en geavanceerde instrumenten ondersteunen elke stap van uw cardiale behandeling, zoals bij aortaklepstenose, complexe aangeboren hartziekten of atriumflutter.

Ontdek de verschillende procedures voor beeldgeleide hartchirurgie

Uitgelichte producten voor deze procedures

Azurion 7 C20 met FlexArm

Azurion 7 C20 met FlexArm

Onbeperkte flexibiliteit bij beeldvorming

Meer onafhankelijke controle voor de arts

Volledige vrijheid bij de positionering van personeel

Betere laboratoriumbenutting met workflows op basis van procedures

Dit aan het plafond gemonteerde systeem biedt uitzonderlijke plaatsingsvrijheid voor medische teams. Dankzij de onbeperkte flexibiliteit van de beeldvormingsmogelijkheden kunt u hartprocedures uitvoeren vanaf elke positie rondom de tafel. Bedien alle relevante toepassingen naadloos via één touchscreen bij de tafel, zodat u snel geïnformeerde beslissingen kunt nemen in het steriele veld. Door om u heen te werken helpt Philips Azurion met FlexArm u uw prestaties te verbeteren en superieure zorg te bieden.

IntelliSpace Cardiovascular

IntelliSpace Cardiovascular


IntelliSpace Cardiovascular is ontworpen om de workflow te stroomlijnen en de bedrijfsprestaties gedurende het gehele cardiovasculaire zorgtraject te verbeteren. Na het invoeren van patiëntgegevens op de Azurion wordt IntelliSpace Cardiovascular automatisch gestart en wordt alle beschikbare informatie over de patiëntgeschiedenis weergegeven om de besluitvorming te verbeteren. In de Azurion Hybrid OR kunt u deze informatie bij de tafel bekijken en controleren.

Hemo met IntelliVue X3

Philips Hemo-systeem


Het interventionele hemodynamische systeem van Philips is geïntegreerd met de IntelliVue X3-patiëntmonitor, zodat de patiënt continu kan worden bewaakt tijdens cardiale procedures in de Hybrid OR. Dit resulteert in een hiaatvrij patiëntendossier. Doordat u een patiënt gedurende de gehele cardiale workflow voortdurend kunt bewaken, hoeft u geen kabels te verwisselen. Dit vermindert de hinder voor kwetsbare patiënten en geeft u meer tijd om aan uw patiënten te besteden.

We zouden sommige van deze procedures niet hebben kunnen ontwikkelen zonder geavanceerde beeldvormingsmogelijkheden. Toen we bijvoorbeeld voorstelden om de anterieure slip van de mitralisklep te splitsen voorafgaand aan de implantatie van de klep, dachten mensen dat we gek waren, dat het niet kon. Maar het kan en we hebben het gedaan met de hulp van onze Azurion Hybrid OR van Philips."

Dr. Adam Greenbaum

Co-Director van het Center for Structural Heart Disease van het Henry Ford Hospital in Detroit, Michigan, VS

  Een multifunctionele Hybrid OR voor cardiale procedures

  Hackensack University Medical Center

  De multidisciplinaire teams van het Hackensack University Medical Center profiteren van de Hybrid OR voor cardiale interventies van Philips. Ze ervaren het als het eerste beeldvormingssysteem dat zich aanpast aan uw positie en waar u niet omheen hoeft te werken. Het systeem kan worden geplaatst waar u het nodig hebt en wordt intuïtief bediend via de touchscreenmodule bij de tafel. Daarnaast kunt u patiëntendossiers en labresultaten op het scherm weergeven zonder de steriliteit te verbreken.

  Video: dr. Ruiz van het Hackensack University Medical Center legt uit hoe de Hybrid OR zich aanpast aan de workflow van multidisciplinaire cardiale teams

  Klinische hulpmiddelen en opties

  HeartNavigator

  HeartNavigator

   

  Vergroot het vertrouwen en het gemak tijdens het vervangen van de aortaklep (TAVR) en andere uitdagende SHD-procedures. De immersieve gebruikerservaring is zeer geautomatiseerd om planning, instrumentselectie en projectiehoekselectie te vereenvoudigen. Tijdens procedures biedt dit live beeldgeleiding ter ondersteuning van het positioneren van het instrument.

  EchoNavigator

  EchoNavigator

  Meer inzicht en vertrouwen in het vinden en behandelen van het probleem door SmartFusion. EchoNavigator koppelt live 3D TEE en live röntgenbeelden automatisch in real time, zodat u uw instrument sneller intuïtief kunt geleiden in de 3D-ruimte.

  IntraSight

  IntraSight

  Het interventionele IntraSight-platform van Philips biedt klinisch bewezen hulpmiddelen voor beeldvorming, fysiologie en coregistratie met unieke iFR- en FFR-functies. iFR is de toonaangevende fysiologische index zonder hyperemie voor het meten van druk tijdens diagnostische en interventionele procedures.

  Flexvision Pro

  Flexvision Pro

  Wanneer u in uw Hybrid OR aan verschillende casussen werkt, zorgt efficiënte controle van toepassingen voor effectief teamwerk en effectieve zorg. Met FlexVision Pro kunt u alle beschikbare toepassingen intuïtief en naadloos bij de tafel bedienen met een muis om uw workflow te stroomlijnen.

  TSM Pro

  TSM pro

  Bedien compatibele toepassingen naadloos via de verbeterde touchscreenmodule Pro bij de tafel in het steriele veld. Krijg toegang tot fysiologie, IVUS, hemodynamische metingen, interventionele hulpmiddelen en alle beeldvormingsparameters, zodat u snel en besluitvaardig kunt werken.

  Getinge-operatietafel

  Getinge-operatietafel

  De Hybrid OR van Philips combineert geavanceerde beeldgeleide-therapieoplossingen met de OK-oplossingen van Getinge, waaronder de operatietafel, plafondapparatuur, laminaire luchtstroom, anesthesie, enz. Profiteer van uitstekende beeldvorming en de flexibiliteit van ons Azurion-beeldvormingssysteem dat naadloos is geïntegreerd met de Maquet Magnus-tafel.

  Hebt u beeldvorming nodig in een gewone OK?

   

  Met mobiele C-boogoplossingen van Philips kunt u snel en eenvoudig scherpe, gedetailleerde beelden verkrijgen ter ondersteuning van geïnformeerde beslissingen tijdens orthopedische procedures, pijnbestrijding, vasculaire en andere chirurgische procedures in de OK.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.