Thought Leadership

De rol van design in het  verbeteren van de zorg en het vergroten van de efficiency

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens
Sean Hughes

Sean Hughes

Chief Design Officer, Philips Design Healthcare

 

De rol van design in de gezondheidszorg begint met het zoeken naar antwoorden. Waar vinden we inspiratie? Hoe kunnen we samenwerken met patiënten, zorgverleners en verzorgers om ze te geven wat ze echt willen en nodig hebben? Hoe passen we onderzoek toe en vinden we inzichten om de uitdagingen van vandaag op te lossen.

Sean Hughes, Chief Design Officer van Philips Design Healthcare, beantwoordt deze en andere vragen tijdens een kijkje in het creatieve proces dat ten grondslag ligt aan ons werk. Ontdek hoe we zinvolle medische innovaties creëren die het verschil maken in het leven en werk van mensen. 

Het creëren van een gezondere toekomst - een kijkje bij Philips Design Healthcare

Creating a healthier future - Inside Philips Design Healthcare

"Als een patiënt zich zorgen maakt, een arts een probleem heeft of een zorgverlener wordt bedolven onder het werk willen we graag weten wat de oorzaak is en hoe we samen tot oplossingen kunnen komen."

 

- Sean Hughes, Chief Design Officer, Philips Design Healthcare

Veel veranderingen in de wereld van de gezondheidszorg worden veroorzaakt door de snelle opkomst van digitale technologie.

Al onze oplossingen sluiten aan op de behoeften van de gebruikers. Dit kan voor elk project anders zijn, omdat de context en het soort gebruiker de basis vormen voor het ervaringsdesign.

We belichten de uitdaging vanuit het perspectief van alle belanghebbenden en werken vervolgens samen aan oplossingen waar alle partijen baat bij hebben.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.