Ons innovatie verhaal

Inzichten verkrijgen om innovaties te creëren  die er echt toe doen

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Bij onze benadering van innovatie komen uw behoeften altijd op de eerste plaats. Of het nu gaat om betaalbare ultrasoundsystemen voor ontwikkelingslanden of om een digitaal gezondheidsplatform dat realtime gezondheidsinformatie van patiënten verzamelt en analyseert.

 

Het begint met een goed begrip van uw wereld. We weten voor welke uitdagingen u staat en hoe de ontwikkelingen in de gezondheidszorg en de technologie invloed hebben op uw vermogen om kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg te leveren.

 

Door onze unieke denkwijze te combineren met de kritische inbreng van patiënten en zorgverleners ontstaan innovaties die er echt toe doen.

De kortste weg naar de beste zorg, van het ziekenhuis tot thuis.

Gericht op mensen

We vragen zorgverleners en patiënten wat er voor hen echt toe doet. Wat een betekenisvolle invloed zou hebben op hun leven en werk. Zo weten we zeker dat onze oplossingen voldoen aan de werkelijke behoefte.

Clinical expertise

Klinische expertise

Al onze oplossingen zijn ontworpen om uw zorgverlening efficiënter en doeltreffender te maken. Of we nu een gebruiksvriendelijke ultrasoundsysteem ontwikkelen, de interface van een patiëntmonitor intuïtiever maken of klinische inzichten verschaffen waarmee de radioloog sneller een betrouwbaardere diagnose kan stellen.

 

Meer informatie

Onderzoek en analyse  

Onze oplossingen komen tot stand na diepgaand onderzoek, gedetailleerde analyses en directe input van klanten die verwerkbare gegevens opleveren. Zo ontstaan oplossingen die de patiëntenzorg daadwerkelijk verbeteren.

Industry insights

Inzicht in de ontwikkelingen

Voor het nemen van de juiste beslissingen moet je weten wat er speelt in de gezondheidszorg. Daarom laten we ons altijd leiden door de nieuwste trends en inzichten, zodat we uw doelen optimaal kunnen ondersteunen.  

 

Meer informatie

Visionair denken  

We kijken verder dan wat er al is en bedenken wat er nog meer mogelijk is. We laten ons niet beperken door conventies en routine, waardoor innovaties ontstaan die meer doen dan alleen problemen oplossen en daadwerkelijk levens veranderen.

Meer informatie

Wat is trending?

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.