Nieuwsbrief Slaap & ademhaling

Slaapapneu krijgt een nieuw gezicht

Slaap en ademhaling

Technologie in de spotlight

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Philips DreamWear Full Face-masker

Het nieuwe DreamWear Full Face-masker biedt patiënten meer keuzevrijheid en meer flexibiliteit.

Philips DreamWear Full Face CPAP-masker
Het masker is ontworpen om te voldoen aan klinische behoeften en die van de patiënt, en biedt mensen die door hun mond ademen de mogelijkheid om eenvoudig een neuskussen en een mond-neuskussen1 met elkaar af te wisselen en comfortabel te slapen in elke gewenste positie.
DreamWear Full Face-kussen

Het DreamWear Full Face-masker is de nieuwste innovatie in de Philips Dream Family-serie met slaap- en ademhalingsoplossingen om de patiëntenzorg en de kwaliteit van leven te verbeteren door zowel de patiënten als de zorgverlener te verbinden en te ondersteunen.

 

Ontworpen op basis van inzichten van patiënten2 waaruit bleek dat de grootste uitdagingen van patiënten met slaapapneu bij het gebruik van CPAP-therapie is dat het masker rode plekken op het gezicht kan achterlaten en dat de slang in de weg kan zitten. Bij de ontwikkeling van het DreamWear Full Face-masker is gebruikgemaakt van alle kennis op het gebied van gezichtsgeometrie en zijn een reeks eigen designtools en -processen toegepast om patiënten een klinisch bewezen pasvorm, comfort en afdichting te kunnen bieden. In een peiling onder gebruikers werd het DreamWear Full Face-masker zelfs als comfortabeler en minder intimiderend beoordeeld dan het masker dat hen was voorgeschreven.3

Nieuws en andere onderwerpen
Nieuwste toevoeging aan Philips DreamWear.
Verwachte evenementen

Blijf op de hoogte

Deelname van Philips aan de SLEEP Meeting 2018 van de Associated Professional Sleep Societies

2-6 juni in Baltimore

"Ons recente onderzoek2 laat zien welke uitdagingen therapiegebruikers overal ter wereld ervaren en is een bevestiging van het werk dat Philips heeft verricht om hun kwaliteit van leven te verbeteren."

- Dr. Teofilo Lee-Chiong Chief Medical Liaison bij Philips

De kussentjes moeten afzonderlijk worden aangeschaft.

Online onderzoek uitgevoerd door Regina Corso Consulting namens Philips, van 15-22 januari tot 2000 volwassenen in de VS, Australië, Frankrijk, Duitsland en Canada.

3 Data analysis of Aug 2017 Patient Preference trial where n = 85 and prescribed masks include Resmed Airfit FlO and F20, Respironics Amara View and F&P Simplus; based on 10 days of use.