1

 

 

 

         See what light

         can do

Beleef voetbal op z’n mooist

PSV trapte zaterdagavond als eerste eredivisieclub in Nederland af in een met LED verlicht Philips Stadion. Onze Eindhovense landskampioen speelde haar wedstrijd tegen het Rotterdamse Excelsior onder nieuwe innovatieve veldverlichting. Om dit moment samen te vieren, trakteerden we de spelers én supporters op een unieke lichtshow.

Samen innoveren. Het Philips Stadion is het eerste eredivisiestadion in Nederland dat met witte LED veldverlichting een hele nieuwe dimensie toevoegt aan de beleving in het stadion. We zijn er enorm trots op dat wij met deze innovatieve LED veldverlichting een mooie stap vooruit zetten om de totale beleving van een voetbalwedstrijd of evenement naar een hoger plan te tillen. Het systeem geeft de mogelijkheid om het stadionbezoek voor onze fans nóg aantrekkelijker te maken. De grenzeloze mogelijkheden van LED verlichting zullen door PSV volledig geïntegreerd worden in het wedstrijdentertainment. Licht, geluid en video kunnen elkaar optimaal gaan versterken. Zoals Toon Gerbrands zegt: “Deze prachtige innovatie is wederom een bewijs van het ambitieniveau van PSV en Philips om ook buiten het veld zowel nationaal als internationaal toonaangevend te zijn.”

 

Ben jij naast trotse PSV supporter ook actief in het bestuur van een (lokale) sportvereniging? Bekijk dan ook onze andere gerealiseerde sportverlichtingsprojecten. Klik hier voor o.a. voorbeelden van sporthallen, zwembaden en voetbalvelden.

Artikel delen

Terug naar boven

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.