1

 

 

 

 

 

 

 Wij zijn trots op Jeroen Zoet!

Wij zijn trots op Jeroen Zoet!

 

 

Bij Philips streven we ernaar om de wereld door innovatie gezonder en duurzamer te maken. Met onze innovaties het leven van mensen te verbeteren. Daarom werken we vanuit Philips Health Systems al jaren actief samen met ziekenhuizen en zorginstellingen om de patientenzorg te optimaliseren. Een speler van PSV die zich ook actief inzet voor maatschappelijke initiatieven is Jeroen Zoet! Tijd om hem eens in de spotlight te zetten.

 

 

Jeroen Zoet is afgelopen jaar tijdens het Voetballer van het Jaar Gala uitgeroepen tot Maatschappelijk speler van de Eredivisie 2015.
De doelman kreeg zowel van de voetbalfans thuis, als de jury de meeste waardering voor zijn maatschappelijke inzet buiten het veld. Hij is niet alleen ambassadeur van de Stichting Spieren voor Spieren, maar hij werkt ook mee aan maatschappelijke initiatieven van PSV zoals Playing for Success.

Jeroen over zijn werkzaamheden buiten het voetbalveld om

Wat beweegt hem om naast het voetballen maatschappelijk actief te zijn? Jeroen vertelt dat het voldoening geeft om vanuit zijn status als profvoetballer mensen een mooi moment te geven. Zo bezoekt Jeroen, samen met zijn teamgenoten, regelmatig ziekenhuizen en zorginstellingen om de patiënten en cliënten hier een mooie dag te bezorgen. Een handtekening uitdelen, een foto en een praatje, of samen een balletje trappen... –“Iets doen voor mensen die een minder gemakkelijk leven hebben door hun handicap, ziekte of andere omstandigheden, is voor mij de normaalste zaak van de wereld” aldus Jeroen. Na het behalen van het landskampioenschap hebben de selectie van PSV en Philips samen een tour gemaakt met de schaal langs verschillende ziekenhuizen waar Philips een mooi samenwerkingsverband mee heeft. Zo hebben ook de fans, die op dat moment in het ziekenhuis lagen, een beetje mee kunnen genieten van het prachtige kampioensfeest.

Maatschappelijk speler van de Eredivisie 2015

In een eerder interview zei Jeroen over het winnen van de Maatschappelijk speler van de Eredivisie 2015: “Geëerd worden als Maatschappelijk Speler Eredivisie is leuk, maar ook niet meer dan dat. Met deze uitspraak wil ik niemand kwetsen. Ik wil er slechts mee duidelijk maken dat iets doen voor mensen die een minder gemakkelijk leven hebben door een handicap, ziekte of andere omstandigheden, voor mij de normaalste zaak van de wereld is. Ik werk niet aan projecten mee om prijzen te winnen. Ik omarm ze, omdat het belangrijk is én omdat ik er plezier in heb. Mijn status als voetballer is een bruikbaar middel, daar ben ik me goed van bewust. En met mij vele collega’s, van vele clubs. Daar ben ik trots op. Deze prijs is daarom voor ons allemaal.”

Zowel op als buiten het veld een echte teamplayer.                 En daarom zijn wij trots op Jeroen.

Thomas Leenders
Philips-PSV sponsorcontract

Artikel delen

Terug naar boven

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.