1

 

 

 

 

 

      Preview  innovatieve

      LED stadionverlichting

Preview voor onze fans

     

PSV trapt zaterdag 17 oktober als eerste eredivisieclub in Nederland af in een met LED verlicht Philips stadion.

De Eindhovense landskampioen zal haar wedstrijd spelen tegen het Rotterdamse Excelsior.

 

Het Philips stadion zal het eerste stadion in Nederland zijn met LED veldverlichting. Een nieuwe stap in gezamenlijk innoveren met PSV op het gebied van stadionverlichting. Philips LED veldverlichting is 's werelds eerste LED-sportveldverlichting die voldoet aan de strengste eisen van internationale televisiezenders en sportfederaties. Met deze innovatieve verlichting is het mogelijk om specifieke delen van het veld uit te lichten tijdens voetbalwedstrijden of andere evenementen in het stadion. Door slimme innovatie zijn de kleinste gebaren en emoties zichtbaar voor bezoekers van het stadion en televisiekijkers thuis. Voor stadioneigenaren zijn bovendien de onderhouds- en overige operationele kosten van het lichtsysteem laag door de duurzame eigenschappen van LED verlichting.

We zijn er trots op dat wij het Philips stadion als eerste stadion in Nederland verlichten met LED veldverlichting. Hiermee zal de kijkervaring in het stadion dynamischer en beter worden! Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV: “Wij zijn verheugd dat wij als eerste club in Nederland LED veldverlichting krijgen in het Philips Stadion. Het is de beste, meest moderne verlichting voor alle supporters om de wedstrijd te beleven.”

 

In dit artikel delen we alvast een preview van de nieuwe LED veldverlichting. Ontdek zaterdagavond vanaf 20:45 zelf hoe we stadionbezoek voor PSV haar fans nóg aantrekkelijker kan maken.

 

De juiste verlichting is essentieel voor sportaccommodaties. Van kleinere professionele sportstadions tot grote multifunctionele locaties: ArenaExperience maakt het verschil tussen een gemiddeld wedstrijd en een echt spannend evenement. Klik hier voor meer informatie over ArenaExperience sportverlichting.

Artikel delen

Terug naar boven

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.