1

Philips mouwbadge op de nieuwe PSV wedstrijdshirts

 

Na 34 jaar op de borst van de PSV-spelers maakt Philips een stap zijwaarts. Philips en PSV blijven nauw met elkaar betrokken en gaan op een andere manier samenwerken. Een bijzondere periode met veel hoogte- en dieptepunten. Van het winnen van de Europa Cup I in 1988, tot het winnende doelpunt van Cocu in de kampioenswedstrijd tegen Vitesse. In al die jaren is er van alles gebeurd, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven.

 

 

34.355.648 stadionbezoekers, 3.596 goals, 1.557 wedstrijden, 58 shirts, 34 seizoenen, 32 prijzen en 1 naam op de borst. Wij zijn trots als Founder, sponsor en innovation partner. Samen blijven we bouwen aan ons PSV, ook de komende 10 jaar.

 

Zoals vastgelegd in het nieuwe sponsorcontract van Philips en PSV - waarmee onlangs de langste sponsorrelatie van Nederland met 10 jaar is verlengd - dragen de PSV-spelers de komende 10 jaar het wedstrijdshirt met de mouwbadge ‘Philips founder of PSV’. Tevens is de naam ‘Philips Stadion’ vastgelegd voor deze periode. Philips is met dit contract de grootste co-sponsor van een club in de Eredivisie. Op zondag 1 mei speelt PSV de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in een speciaal Philips ‘heritage’-shirt: een hommage aan Philips als hoofdsponsor.

 

Om stil te staan bij de prachtige historie lichten we een aantal historische momenten en de daarbij behorende shirts uit:

 

PSV

Artikel delen

Terug naar boven

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.