1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Introductie PSV Heritage Kit

Introductie PSV Heritage Kit

Philips is PSV en PSV is Philips. Ook de komende 10 jaar weer. Na 34 jaar op de borst van de PSV-spelers maakt Philips een stap zijwaarts. Om stil te staan bij de prachtige historie én om een nieuwe samenwerking tussen Philips en PSV af te trappen, ontwikkelden we samen met Umbro een speciale Heritage Kit. Een van de meest opvallende elementen is het traditionele PSV-logo op de borst, dat refereert aan de historische band tussen Philips en PSV. Het shirt is volledig rood, net als het eerste PSV-shirt dat Philips sierde in 1982. 

Proud of You

Trots

De laatste twee wedstrijden van het huidige seizoen zal dit prachtige, traditionele tenue door het team van Phillip Cocu worden gedragen.

 

Ook Philips is trots dat de jarenlange hechte band tot uiting komt in dit prachtige tenue. “Wij zijn trots dat PSV in een speciaal Philips-tenue gaat spelen”, zegt Hans de Jong, CEO Philips Benelux, “Het is een bijzondere mijlpaal nu wij onze sponsorrelatie op een nieuwe, innovatieve manier gaan invullen. Wij blijven altijd Founder en betrokken bij ‘onze’ club.” 

 

We kijken uit naar de hernieuwde samenwerking met PSV waarin innovatie en trots centraal staan!

 

#proudofyou

PSV

Artikel delen

Terug naar boven

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.