NL
EN
Museum

Bezoekersinfo
Bestel hier uw e-tickets
Bezoekersinfo
Activiteiten
Agenda Philips Museum
Agenda
Bezoekersinfo
Bezoek
Bezoekersinfo
Groepen
Zakelijk
Zakelijk

Nieuws

Tot en met 31 december | Actie zakelijke boekingen

 

Presenteren, vergaderen, lunchen of borrelen op een inspirerende locatie, dé plek waar Gerard Philips in 1891 de eerste Philips-gloeilampen maakte? Dat kan in het Philips Museum.

 

Alle nieuwe zakelijke boekingen, van nu tot en met 31 december 2018, krijgen van ons een cadeau: toneelvoorstelling De Lamp, exclusief voor jouw groep.

In het decor van het oude Philips-fabriekje leggen onze enthousiaste vrijwilligers uit hoe vroeger een gloeilamp werd gemaakt. It all begins with light!

 

Neem contact met ons op via boekingen-museum@philips.com of 040-2359030.

 

JanZwartendijk
Audiotour expositie Space Age Design in Philips Museum
Eindhoven, 5 oktober 2016 -  Het Philips Museum gaat terug naar de sixties en seventies met een tijdelijke expositie over design tijdens de hoogtijdagen van het ruimtetijdperk.
Het Philips Museum Jaarverslag 2016
Eindhoven, 27 juni 2017

Agenda

24 en 25 november| Mad Science in het Philips Museum

 

Museum Kids Factory vindt plaats op 29, 30 december en 2 t/m 6 januari. Tijdens Museum Kids Factory leren kinderen spelenderwijs meer over techniek.

 

Kinderen van 8 t/m circa 12 jaar gaan aan de slag met activiteiten zoals solderen, boren, zagen, elektronische circuits ontdekken, tekenen met een 3D-pen en constructies bouwen. Voor kinderen van 5 tot 8 jaar is er een aangepast programma. Ze kunnen knutselen, tekenen, kleuren, bouwen met Philiform en hun naam laten printen met een 3D-printer.

 

Om alle kinderen persoonlijke aandacht te kunnen geven, kunnen er per sessie van anderhalf uur maximaal 25 kinderen meedoen. De kosten voor deelname zijn een entreekaart voor het Philips Museum + €2,- p.p. Voor ouders/begeleiders gelden de reguliere toegangsprijzen.

 

Er zijn ervaren vrijwilligers die de projecten begeleiden en de kinderen daarbij helpen. Let op: als ouder bent u verantwoordelijk voor uw kind. Dit betekent dat u aanwezig bent bij de activiteit Museum Kids Factory.

 

museum_kids_factory

Philips Museum doet mee met 'Museumschatjes'

 

Binnen het onderwijsproject Museumschatjes gaan basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8 in klassikaal verband naar een museum. Aan de hand van het lesmateriaal wordt op school het museumbezoek voorbereid. Wat is erfgoed? Waarom is het belangrijk om dingen te bewaren? Vervolgens gaan de leerlingen op zoek naar de waarde van museumschatten in het Philips Museum.

 

Videos

De Lamp

Het Philips Museum presenteert de korte voorstelling 'De Lamp'.

High Lights

'HighLights' Philips Museum

Beleef de 'HighLights' van het Philips Museum.

Twitter