NL
EN
Museum

museum kids factory masthead

Museum Kids Factory

Bij Museum Kids Factory leren kinderen spelenderwijs meer over techniek. 

Er komt weer een ‘coronaproof’ Museum Kids Factory aan in de zomervakantie! Kinderen kunnen lekker komen knutselen, met onze vrijwilligers en andere bezoekers op een veilige 1,5 meter afstand.

 

Wat is Museum Kids Factory?

Kinderen van 8 t/m 12 jaar gaan aan de slag met activiteiten zoals knutselen, mechanisch bouwen, solderen, zagen, boren, 3D-tekenen en 3D-printen.

Voor kinderen van 5 tot 8 jaar zijn er ook genoeg dingen te doen!

 

Wanneer is Museum Kids Factory?

In deze zomervakantie kun je 3 weken lang terecht in het Philips Museum voor deze leuke activiteit. Op onderstaande dagen kun je meedoen. Er is een vaste starttijd en de activiteit duurt 1,5 uur. Het knutselgezelschap mag uit maximaal 6 personen bestaan, waarvan maximaal 1 volwassene. Dit gezelschap zit aan een eigen tafel en er is genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te houden van de andere bezoekers en medewerkers. Boek snel, want er zijn weinig plekjes!

 

  • Zaterdag 7 tot en met vrijdag 13 augustus (behalve de maandag)
  • Zaterdag 28 augustus tot en met vrijdag 3 september (behalve de maandag)

 

Wat kost Museum Kids Factory?

Volwassenen kopen alleen een kaartje voor het museum. Kinderen die meedoen aan de activiteit hebben een museumkaartje nodig en betalen nog €3,- extra voor de activiteit.

Koop voor je kind dus een kaartje voor Museum Kids Factory op het gewenste tijdstip én een museumticket op hetzelfde tijdstip. Ouder(s) of verzorger(s) kopen alleen een museumticket voor zichzelf op hetzelfde tijdstip. Museumkaarthouders (of Philips-medewerkers) moeten wel het tijdslot reserveren, maar betalen alleen voor Museum Kids Factory.

  

Let op:

  • Als ouder ben je verantwoordelijk voor je kind(eren). Dit betekent dat één ouder aanwezig is bij de activiteit en over een toegangsbewijs voor het museum moet beschikken.
  • De prijs van Museum Kids Factory is exclusief toegang tot het Philips Museum.

Meer activiteiten

Toegankelijkheid

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten (SBHP)

Oude Philips-producten, foto’s, brieven en documenten kun je doneren aan ons museum. Kleine voorwerpen kun je afgeven aan de balie. Je kunt ook terecht bij de Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten via www.philips-historische-producten.nl of mail naar info@sbhp.nl.

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


+31 (0)40 235 90 30

bereikbaar ma - za 9:00 tot 17:30


info-museum@philips.com

bereikbaar ma - vr 9:00 tot 17:30

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.