Zakelijk

Vergadering, zakelijk event of bedrijfsuitje

Uw bijeenkomst in het Philips Museum

Vergaderen, netwerken, kick-off, diner of lunch ...

Op zoek naar een inspirerende plek voor uw zakelijke meeting of informele bijeenkomst? In het hart van Eindhoven, op de historische locatie waar Gerard Philips in 1891 begon, vindt u het Philips Museum. Beleef met uw werknemers of zakelijke relaties hoe een kleine gloeilampenfabrikant zich heeft ontwikkeld tot een toonaangevend wereldconcern.

 

Het Philips Museum beschikt over een moderne multifunctionele ruimte voor uw meeting. kick-off, workshop of presentatie. Voor diverse gelegenheden bieden we u een oplossing op maat. Van bijvoorbeeld een kleine vergadering tot een informele borrel of netwerkbijeenkomst.

Exclusieve openstelling

In de avonduren en op maandag is het museum gesloten voor publiek, maar in overleg is exclusieve openstelling mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Boekingen via boekingen-museum@philips.com of tel: +31 (0)40 235 90 30.

Vergaderen
Onze zaal De Vest kunnen we snel en eenvoudig aanpassen aan uw wensen. Van een vergaderopstelling voor 10 tot 20 personen tot een seminar voor maximaal 65 personen. De Vest is voorzien van moderne, eenvoudig te bedienen apparatuur om uw bijeenkomst soepel te laten verlopen. U kunt bij huur van onze ruimte gratis gebruik maken van:

  • Wifi
  • beamer
  • een groot projectiescherm
  • audio, video, microfoon (revermicrofoons)
  • laptop en teleconferentie apparatuur.

Uiteraard is het bezoek aan onze tentoonstelling bij de huurprijs inbegrepen.

Rondleidingen

Laat u inspireren door de oprichters van het Philips concern en de talrijke innovaties die Philips heeft ontwikkeld. Combineer uw bezoek met een speciale rondleiding door het museum. Het Philips Museum biedt verschillende rondleidingen aan zowel binnen als buiten het museum.

 

Of zin in iets actiefs? Speel dan met uw gezelschap onze interactieve Ipad game Mission Eureka. Team van 2, 3 of 4 personen strijden tegen elkaar en tegen andere teams in het museum. Mission Eureka is een avontuur langs belangrijke innovaties van Philips. Ontdek de onderzoeker in jezelf!

Borrel of diner
Voor ontvangst, lunch of een informele borrel biedt het Philips Museum verschillende mogelijkheden. Van een lunch, borrel of diner in het museumcafé tot een exclusief arrangement of walking diner in de de expositieruimte. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via boekingen-museum@philips.com of tel: +31 (0)40 235 90 30.

Direct reserveren

Vraag direct een offerte aan voor uw bijeenkomst!

Meer activiteiten