Nieuwscentrum
mastheadaurens van der Tang Philips Vitalhealth l

apr 01, 2019

Philips VitalHealth bij BNR over technologische ontwikkelingen in de thuiszorg 

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

     

In een speciale aflevering van ‘Techniektour’, over de techniek achter de thuiszorg, vertelt Laurens van der Tang, CEO Philips VitalHealth, over het uitwisselen van patiëntgegevens en de technologische ontwikkelingen in de thuiszorg.

 

“Veel systemen die de laatste 20-30 jaar zijn ontwikkeld, zijn echt ontwikkeld voor één specifieke zorginstelling. Terwijl er in werkelijkheid vaak meerdere zorginstellingen betrokken zijn die allemaal een stukje van de zorg doen”, aldus Laurens van der Tang. “Het gaat er om dat je zo’n zorgnetwerk rondom iemand die thuis is en zorg nodig heeft optimaal faciliteert.”

Moderne technologie is nodig om de zorgkosten in de hand te houden, zodat we goede zorg voor iedereen beschikbaar kunnen houden.

Laurens van der Tang

CEO Philips VitalHealth

Philips VitalHealth

Als onderdeel van Philips population health portfolio, wil Philips  VitalHealth de gezondheid van mensen verbeteren en betere gezondheidsresultaten mogelijk maken door digitale oplossingen voor waardegedreven en collaboratieve zorg.

 

Philips VitalHealth is binnen Philips onderdeel van een sterk ecosysteem van geïntegreerde oplossingen. Zorgorganisaties worden in staat gesteld hun patiëntenpopulatie beter te begrijpen, zorg te coördineren en patiënten te betrekken in hun zorg. 

BNR techniektour

In ‘Techniektour’ gaat BNR elke week op pad door Nederland om te kijken welke impact techniek heeft op onze samenleving en hoe techniek bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen.

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2019/20190401-philips-vitalhealth-bij-bnr-over-technologische-ontwikkelingen-in-de-thuiszorg.html Link gekopieerd

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.