Nieuwscentrum
masthead jeroen tas en tom van t hek l

dec 06, 2018

Jeroen Tas op BNR over de laatste technologische ontwikkelingen in de zorg

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

          

Jeroen Tas, Chief Innovation and Strategy Officer bij Philips, was te gast bij de podcast ‘Tech & Medicijnen’ op BNR voor een gesprek over de laatste technologische ontwikkelingen in de zorg. In de uitzending spreekt hij met Tom van ’t Hek onder meer over Artificial Intelligence in de zorg, Philips cloud-platform voor de zorg, HealthSuite, en de grote voordelen die zorg op afstand kan bieden. 

 

Sinds de transformatie naar een gezondheidstechnologiebedrijf streeft Philips ernaar om de wereld middels technologische innovaties gezonder en duurzamer te maken. Eén van deze beloftevolle ontwikkelingen in de gezondheidstechnologie die dat mede mogelijk gaat maken en waar Jeroen uitgebreid over vertelt in de uitzending is Artificial Intelligence. 

 

“Artificial Intelligence biedt de mogelijkheid om in complexe informatie patronen te herkennen en hier voorspellende waardes aan te geven. Deze waardes kunnen zorgprofessionals vervolgens helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen”, aldus Jeroen.

Jeroen Tas
De digitale transformatie in de gezondheidszorg heeft een enorme potentie om de resultaten en patiëntervaringen in de zorg te verbeteren.

Jeroen Tas

Chief Innovation & Strategy Officer, Royal Philips

In zijn tweewekelijkse podcast ‘Tech & Medicijnen’ spreekt Tom van ’t Hek met zijn gasten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en technologie.

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.