Nieuwscentrum
masthead Philips Innovation Award 2019 halve finalisten l

mrt 20, 2019

Finalisten Philips Innovation Award 2019 bekend

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

         

De finalisten van de Philips Innovation Award 2019 zijn bekend. Tijdens de halve finale op het Drijvend Paviljoen in Rotterdam werden de 8 beste ideeën en startups geselecteerd. Zij nemen het op 6 mei tegen elkaar op in de finale en maken daarmee kans op de hoofdprijs ter waarde van €50.000,- om hun onderneming mee te starten.

 

De deelnemers presenteerden hun ideeën tijdens een innovatiemarkt voor een publiek van ondernemers, investeerders en andere startups. Alle 30 finalisten kregen daarnaast de kans om hun ideeën in één minuut te presenteren aan een jury van prominente ondernemers.

De Philips Innovation Award wordt jaarlijks georganiseerd door studenten voor studenten, om innovatie en ondernemerschap te stimuleren. Er is veel jong innovatietalent aanwezig in Nederland en ik hoop dat we hier samen een positieve impuls aan kunnen geven.

Frans van Houten

CEO van Philips

Philips Innovation Award 2019 Pitch

Ideeën naar een hoger niveau tillen

Uitgangspunt van de Philips Innovation Award is dat niet alleen de winnaar er met de beloning vandoor gaat. “Philips Innovation Award is gegroeid tot een platform waarbij alle deelnemers worden gecoached, vaardigheden opdoen, persoonlijke feedback krijgen, en een netwerk opbouwen”, vertelt Bas de Goede, voorzitter van de Philips Innovation Award 2019. 

 

“De startups leren hoe ze hun ideeën omvormen tot concrete plannen. Ze krijgen hulp bij het opstellen van hun ondernemingsplan, leren hoe ze hun ideeën pitchen aan de juiste mensen, en worden ook met deze mensen in contact gebracht. De Philips Innovation Award helpt de deelnemers om hun ideeën echt naar een hoger niveau te tillen.”

Het Drijvend Paviljoen

De Philips Innovation Award

De Philips Innovation Award wordt jaarlijks georganiseerd voor studenten, door studenten en is de grootste studenten-ondernemersprijs van Nederland. De award is in 2006 door Philips in het leven geroepen om innovatie en ondernemerschap te stimuleren, en (ex)studenten te helpen hun ideeën te verwezenlijken. 

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2019/20190320-finalisten-philips-innovation-award-2019-bekend.html Link gekopieerd

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.