masthead cyber security mobile L

sep 19, 2018

Hans de Jong: “Security-by-design dient toegepast te worden op de complete levenscyclus” (Cyber Security Raad Magazine)

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

Deze week is de nieuwe editie van Cyber Security Raad Magazine verschenen. Het magazine staat onder andere in het teken van de groeiende (digitale) afhankelijkheid, handhaving en toezicht, en nieuwe technologieën. Hans de Jong (President Philips Nederland) deelt de visie van Philips op het vormgeven van digitale veiligheid en het toezicht op nieuwe technologieën.

Digitalisering van de zorg is een integraal onderdeel van onze strategie. We werken volgens een ‘security-by-design’ principe. Dit betekent dat we beveiligingsprincipes toepassen vanaf de tekentafel.

Hans de Jong

President Philips Nederland

Digitale innovatie

De strategische concurrentiepositie van bedrijven is, in toenemende mate, sterk afhankelijk van data, digitale innovatie, en consumentenvertrouwen. Als aanbieder van gezondheidstechnologie richt Philips zich op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten.

 

“Digitalisering van de zorg is een integraal onderdeel van onze strategie”, aldus Hans. “We maken gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Dit is essentieel in de transformatie van de gezondheidszorg.”

Hans de Jong over cybersecurity bij Philips in CSR magazine

‘Security-by-design’

Effectieve cybersecurity volstaat niet langer met het beschermen van individuele apparaten. Een systematische aanpak is vereist, waarbij je rekening houdt met de risico’s waar en hoe de apparaten worden gebruikt en de digitale zorgplichten die hierbij horen.

 

Hans: “We werken volgens een ‘security-by-design’ principe dat we toepassen op de complete levenscyclus van alle oplossingen die we aanbieden. Dit betekent dat we beveiligingsprincipes toepassen vanaf de tekentafel waar het product wordt ontworpen en ontwikkeld.”

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.