Nieuwscentrum

mrt 16, 2022

Philips presenteert laatste ontwikkelingen voor IT-oplossingen in de zorg tijdens HIMSS22

Philips presenteert zijn nieuwste veilige, verbonden en schaalbare IT-oplossingen tijdens de HIMSS22 Global Health Conference & Exhibition.


Nu er steeds meer zorg buiten het ziekenhuis wordt geleverd, groeit het IT-landschap voor de gezondheidszorg. Zorginstellingen zijn op zoek naar manieren om de ervaringen van patiënten en zorgverleners te verbeteren en de zorg beter te verlenen door gegevens van verschillende behandeltrajecten uit verschillende systemen met elkaar te verbinden. Geïntegreerde platforms in de cloud worden steeds meer erkend voor hun vermogen om gegevens uit silo's te halen en zinvolle inzichten te genereren die workflows ondersteunen die nauwkeurige, proactieve en geïntegreerde zorgverlening mogelijk maken. Met HealthSuite biedt Philips een veilig, interoperabel en toekomstgericht platform die contextuele beslissingsondersteuning mogelijk maakt en bruikbare inzichten biedt voor individuele patiënten evenals op grote schaal.

Verbetering van zorgpaden over het hele continuüm

Philips presenteert geïntegreerde IT-oplossingen, variërend van spoedeisende zorg tot precisiediagnose, ambulante zorg en thuiszorg, met de nadruk op geïntegreerde oplossingen voor de volgende belangrijke zorgtrajecten:

 

  • Ambulante cardiologische zorg: Philips' portfolio van cardiologische oplossingen kan helpen de zorgverlening nauwkeuriger, uitgebreider en efficiënter te maken, met klinisch gevalideerde ambulante cardiologische diagnostiek, monitoringdiensten en een dataplatform dat gegevens integreert van vrijwel elk cardiologich monitoringsapparaat op afstand.
  • Geïntegreerde diagnostiek: Philips HealthSuite Interoperability is een volledig geïntegreerd cloud-enabled IT-platform dat tegemoetkomt aan uiteenlopende workflowbehoeften in de gehele radiologie-workflow, waardoor een betere integratie van beelden en gerelateerde gegevens op verschillende afdelingen mogelijk wordt. Philips Enterprise Performance Analytics - PerformanceBridge - biedt realtime-inzichten in de bedrijfsvoering om het personeelsbestand beter te benutten, de efficiëntie te verhogen en de zorgverlening en de ervaring van de patiënt te verbeteren. Beide innovaties maken deel uit van Philips Data Management and Interoperability Solutions [2], een geïntegreerde, schaalbare portefeuille van innovatieve technologieën en diensten, bedoeld om zorgverleners te ondersteunen bij het voortdurend verbeteren van de zorg. Philips zal ook zijn toonaangevende Enterprise Imaging-oplossingen en klinische toepassingen op dat platform onder de aandacht brengen, omdat het zorginstellingen helpt sneller vooruitgang te boeken volgens het HIMSS Digital Imaging Adoption Model (DIAM).
  • Acute patient management: De oplossingen van Philips acute patient management helpen diagnoses en behandelingen te versnellen, veranderingen vast te stellen door nauwkeurige en continue patiëntmonitoring en helpen nauwkeurige en voorspellende monitoring te bieden op basis van patiëntgegevens van meerdere apparaten en systemen, zodat zorgverleners met vertrouwen tijdig kunnen reageren.

Philips op HIMSS22

Meer informatie over het volledige portfolio van Philips' IT-oplossingen zijn te vinden op www.philips.com/himss.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Pieter de Meer

Pieter de Meer
PR & Communications Manager Health Systems Benelux
Tel.: +31 6 25 26 90 65

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Meer informatie voor zorgverleners

Heeft u interesse in deze oplossing, neem dan contact op via ons contactformulier.

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2022/20220316-philips-presenteert-laatste-ontwikkelingen-voor-it-oplossingen-in-de-zorg-tijdens-himss22.html Link gekopieerd

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.