Orthopedische oplossingen

Verbeter de klinische resultaten in orthopedische chirurgie met een nauwkeurige 
en gepersonaliseerde behandeling.

  Dose Aware

  Orthopedische operaties uitvoeren met vertrouwen
  en precisie

   

  Acuut patiëntenbeheer van Philips biedt continue klinisch toezicht, geavanceerde interoperabiliteit en voorspellende inzichten binnen zorgomgevingen. Met toegang tot kritieke gegevens op alle zorglocaties, kunnen zorgverleners patiënten met een hoog risico eenvoudig categoriseren, gezamenlijk beslissingen nemen en de zorg afstemmen op elke patiënt.


   

  Behaal hoogwaardige beeldvorming bij lage stralingsdosis voor een positieve invloed op de patiëntenzorg en de veiligheid van het personeel. Maak de OK efficiënter met gebruiksvriendelijke oplossingen en betere teamcommunicatie.

  Bewezen resultaten met onze oplossingen voor orthopedische chirurgie:

  ~90%

  Röntgendosisverlaging voor bepaalde anatomieën

  Tot wel 90% lagere röntgendosis door klinisch geoptimaliseerde opnameprotocollen te selecteren uit de vele combinaties van dosis en framesnelheid.1

  94%

  Juiste initiële positionering bij herpositioneringstaken

  Het positiegeheugen in Zenition verbetert de nauwkeurigheid van de eerste herpositionering.Vereenvoudig de workflow voor uitdagende orthopedische gevallen waarbij de mobiele C-boog vaak opnieuw moet worden gepositioneerd.

  45%

  Minder miscommunicatie tussen teamleden

  Verbeter de communicatie tijdens positioneringstaken met onze communicatiehulpmiddelen van de Unify-workflow.

  Producten en oplossingen voor orthopedische chirurgie

  DoseAware

  DoseAware

  De DoseAware-series van Philips bestaan uit hulpmiddelen die de stralingsniveaus monitoren in röntgenomgevingen – en maken het voor medisch personeel gemakkelijk om hun blootstelling aan straling tijdens hun dienst te bewaken en te volgen. Dit betekent dat zorgverleners onmiddellijk actie kunnen ondernemen om hun gezondheid en welzijn te beschermen. 

  Eric Slotkin

  “Philips Zenition heeft mij specifiek voorzien van  betere efficiëntie, betere beeldkwaliteit, betere chirurgische resultaten en betere kennis van wat er precies gebeurt tijdens en na elke  procedure. Het is goed voor mijn zorginstelling, het is  goed voor mijn personeel en, nog belangrijker,  het is goed voor mijn patiënten."

  Dr. Eric Slotkin,
  Gecertificeerd orthopedisch chirurg, ​
  The Surgical Institute of Reading (Reading, PA)
   

  Gerelateerde verhalen

  SmartCT cone-beam CT

  De multifunctionele hybride OK brengt alle klinische gebieden samen

  SmartCT cone-beam CT Chirurgie

  Minder miscommunicatie in de OK met de navigatiehulpmiddelen van de Unify-workflow

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  Disclaimers
   

  [1]  Gegevens beschikbaar. Rosink H. Dose management Zenition 50/70. DHF335436. Intern technisch document. Philips Healthcare. Januari 2019.
  [2] Resultaten verkregen tijdens gebruikerstests uitgevoerd in november 2013 door Use Lab GmbH, een onafhankelijk bedrijf. Bij de tests waren 30 clinici in de VS (15 artsen in samenwerking met 15 verpleegkundigen of röntgentechnici) betrokken, die gesimuleerde procedures uitvoerden met mobiele röntgensystemen van Philips in een gesimuleerde OK-omgeving. De clinici hadden niet eerder met elkaar samengewerkt. 


  Deze resultaten zijn specifiek voor deze zorginstelling. De resultaten in andere casestudies en zorginstellingen kunnen variëren.


  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.