Uitgelichte producten voor deze procedure

Zenition 70 mobiele C-boog met platte detector

Zenition 70 mobiele C-boog met platte detector

Verbeter de beeldkwaliteit en de doseringsefficiëntie in complexe anatomie met een hoge dichtheid

Verminder miscommunicatie- en positioneringsfouten1

Verhoog de efficiëntie in de OK met gebruiksvriendelijke bedieningselementen

Vereenvoudig het gebruik en het beheer van materieel in alle OK's

Bescherm de prestaties en patiëntgegevens met het Windows®-platform

Met onze platte detectorsystemen van de vierde generatie krijgt u uitzonderlijke beeldhelderheid voor dichte en complexe orthopedische anatomie. De compacte vorm biedt voldoende ruimte en een eenvoudige positionering tijdens procedures voor de wervelkolom, het bekken en de heup. Dankzij Position Memory2 is de positionering vaker direct goed, waardoor er minder scoutbeelden hoeven te worden gemaakt3. Dit zorgt voor een efficiëntere workflow bij orthopedische casussen.

 

De Zenition 70-serie is verkrijgbaar met twee detectorformaten: de FD van 26 cm x 26 cm biedt een brede anatomische dekking en de FD van 21 cm x 21 cm biedt ruim voldoende werkruimte rondom patiënten.

Zenition 50 mobiele C-boog met beeldversterker

Zenition 50 mobiele C-boog met beeldversterker

Verbeter de zichtbaarheid van dichte anatomie en beheer de dosis efficiënt

Bespaar tijd tijdens orthopedische procedures met Unify-workflow1

Eenvoudig door één gebruiker te bedienen dankzij een volledig gebalanceerde C-boog

Train gebruikers snel dankzij het point-and-shootontwerp en geleiding op het scherm

Los met externe ondersteuning veel serviceproblemen op om tijd en geld te besparen

Dankzij de eenvoud van point-and-shoot en de betrouwbare uptime zijn deze systemen ideaal voor intensief gebruik bij diverse orthopedische procedures. Gebruikers voelen zich snel op hun gemak met het gebruik van de Zenition mobiele C-boog dankzij de intuïtieve aanraaktoetsen en de eenvoudige gebruikersinterface, die bij de beste 12% hoort wat betreft systeembruikbaarheid.1

 

De Zenition 50-serie wordt geleverd met een beeldversterker van 12 inch en 9 inch en kan overal worden gebruikt waar dat nodig is: in de operatiekamer, op de intensivecareafdeling en op de spoedeisendehulpafdeling.

  Zenition DoseWise garandeert een lage dosis röntgenstraling voor patiënten en personeel

  Zenition background Image

  Strategieën om stralingsblootstelling bij patiënten en medisch personeel tijdens interventionele procedures te verminderen, worden momenteel nauwkeurig onderzocht in de gezondheidszorg. Philips DoseWise Zenition is een unieke combinatie van technieken, programma's en praktijken, ingebouwd in onze Zenition mobiele C-boogoplossingen. Samen bieden ze klinisch relevante beeldkwaliteit tijdens orthopedische, trauma- en andere interventionele toepassingen, terwijl ze de stralingsblootstelling van patiënten en medisch personeel efficiënt beheren.

  Zenition biedt unieke dosiscontrolefuncties3

  Tot 90%
  lagere röntgendosis door klinisch geoptimaliseerde opnameprotocollen te selecteren uit de vele combinaties van dosis en framesnelheid4.

  Tot 49% 
  lager Dose Area Product (DAP) met automatische shutterplaatsing voor bescherming van de anatomie van de patiënt en het personeel in de ruimte tegen onnodige blootstelling4.

  40%
  lagere dosis in de huid van de patiënt door extra koper- en aluminiumstraalfiltratie, waardoor de kwaliteit van de röntgenstraal wordt verbeterd4.

  Philips-technologieën voor orthopedie

  Automatische beeldverbetering

  Automatische beeldverbetering


  MetalSmart sluit metalen artefacten die worden veroorzaakt door metalen implantaten automatisch uit om, in vergelijking met systemen zonder metaaluitsluiting, een hogere beeldkwaliteit en efficiënte dosiscontrole te bieden voor orthopedische procedures en patiënten met metalen implantaten. BodySmart zorgt dat de beeldvorming vaker direct goed is en bevordert de dosisefficiëntie door het meetveld automatisch aan te passen aan het interessegebied.

  Unify-workflow

  Unify workflow

  Bij het plaatsen van pedikelschroeven voor een wervelkolomfusie of fractuurherstel kan de beperking van technische afleidingen en discussies interventieteams helpen zich op de patiënten te blijven concentreren. In een bruikbaarheidsonderzoek gaven chirurgische teams aan dat interacties soepeler verliepen en er minder communicatieproblemen optraden met de navigatiehulpmiddelen van de Unify-workflow.1

  Optimale C-boogdiepte

  Verbeterde C-boogdiepte

  De optimale diepte van de volledig gebalanceerde C-boog biedt voldoende ruimte voor positionering rond zwaarlijvige patiënten en belichting van de lumbale wervelkolom en de heup. Het systeem ondersteunt positionering boven de tafel, zelfs bij tafels met een grote basis.

  Position Memory

  Position Memory

  Vereenvoudig de workflow voor complexe orthopedische procedures waarbij de mobiele C-boog regelmatig opnieuw moet worden gepositioneerd. Uit een bruikbaarheidsonderzoek1 bleek dat er met Position Memory2 in 94% van de gevallen direct de juiste herpositionering werd gerealiseerd en dat er minder frustratie werd ervaren tijdens (her)positioneringstaken.

  Asymmetrische collimatie

  Asymmetrische collimatie

  Unieke asymmetrische sluiters vergroten de flexibiliteit van de collimatie en helpen u de anatomie te collimeren met behulp van sluiters die u afzonderlijk kunt plaatsen met uw vingers. U kunt de sluiters en de beeldoriëntatie aanpassen terwijl het laatste beeld wordt vastgehouden zonder straling te gebruiken.

  Video over de touchscreenmodule van Zenition 70

  Touchscreenmodule*

  De touchscreenmodule (TSM) is ontworpen om toegevoegde waarde te bieden door de klinische mogelijkheden van Zenition 70 te verbeteren. Als aanvulling op het Zenition 70-platform ondersteunt de TSM volledige bediening bij de tafel door chirurgen tijdens procedures.

   

  * TSM is alleen beschikbaar als optioneel item bij Zenition 70

  Ontdek de verschillende procedures met mobiele C-bogen voor beeldgeleide therapie

  • Mobiele C-bogen voor vasculair

   Mobiele C-bogen voor vasculair

   Ervaar meer gemak en vertrouwen tijdens vasculaire interventies en operaties met Philips Zenition-beeldvormingssystemen met mobiele C-boog.

   Klik hier voor meer informatie
  • Mobiele C-bogen voor pijnbestrijding

   Mobiele C-bogen voor pijnbestrijding

   Voer met gemak en vertrouwen pijnbestrijdingsprocedures uit met de beeldvormingssystemen met mobiele C-boog van Philips Zenition, die bewezen gebruiksgemak en mogelijkheden voor toekomstige toepassingen bieden.

   Klik hier voor meer informatie
  • Mobiele C-bogen voor gastro-enterologie/urologie

   Mobiele C-bogen voor gastro-enterologie/urologie

   Voer gastro-enterologische en urologieprocedures met meer gemak en vertrouwen uit met Zenition-beeldvormingssystemen met mobiele C-bogen van Philips.

   Klik hier voor meer informatie

  Referenties
   

  1. Resultaten die werden verkregen tijdens gebruikerstests die in november 2013 werden uitgevoerd door Use-Lab GmbH, een onafhankelijk bedrijf. Bij de tests waren 30 clinici in de VS (15 artsen in samenwerking met 15 verpleegkundigen of röntgentechnici) betrokken, die gesimuleerde procedures uitvoerden met behulp van Philips röntgensystemen in een gesimuleerde OK-omgeving. De clinici hadden niet eerder met elkaar samengewerkt.

  2. Position Memory is alleen beschikbaar op Zenition-systemen met platte detectoren.

  3. De röntgendosisverlagingen hebben betrekking op specifieke kenmerken en variëren afhankelijk van de geselecteerde dosisparameters.

  4. Gegevens beschikbaar. Rosink H. Dose management Zenition 50/70. DHF335436. Intern technisch document. Philips Healthcare. Januari 2019.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.