Zenition-reeks mobiele C-bogen

Onbeperkte mogelijkheden binnen handbereik

 

Profiteer nu en in de toekomst van het gemak en het vertrouwen van de Philips Zenition – een reeks geharmoniseerde mobiele C-bogen die bewezen gebruiksgemak bieden en toekomstbestendig zijn.

Philips Zenition

Lanceringsvideo Philips Zenition-reeks mobiele C-bogen

Deze geharmoniseerde reeks systemen is ontworpen om de operationele kosten te verlagen, het gebruik te vereenvoudigen en het beheer van apparatuur te stroomlijnen.

 

  • De reeks is toekomstbestendig, zodat uw C-boog op klinisch gebied relevant blijft tegen voorspelbare kosten.
  • De Unify workflow biedt u een intuïtive bediening waarmee de onderlinge communicatie tussen medewerkers kan worden verbeterd en tijd kan worden bespaard tijdens het positioneren.
  • Sublieme beeldkwaliteit en eenvoudige positionering.

Ontdek wat de nieuwe Zenition-reeks nu en in de toekomst voor u en uw patiënten kan betekenen.

De Zenition C-boog helpt prof. dr. Bonaros om meer te zien en om het veiligheidsniveau te bereiken dat hij nodig heeft tijdens TAVI-procedures

Lanceringsvideo Philips Zenition-reeks mobiele C-bogen

De medische universiteit van Innsbruck is een jong onderzoekscentrum met een lange traditie, in het hart van de Oostenrijkse Alpen. De afdeling hartchirurgie van deze universiteit is een vooraanstaand kenniscentrum voor openhartchirurgie en complexe, minimaal invasieve ingrepen.


Professor Nikolaos Bonaros is hartchirurg en voert complexe TAVI-ingrepen uit. Dankzij de Zenition mobiele C-boog van Philips kan hij meer zien bij een lagere blootstelling aan straling, zodat hij deze uitdagende procedures vol vertrouwen kan uitvoeren.

We hebben beeldvorming van hoge kwaliteit nodig. Waarom? Omdat we complexere ingrepen uitvoeren. Daarom willen we meer kunnen zien. Zo simpel is het. En om meer te kunnen zien heb je technologie nodig, heel moderne technologie, en dat is wat Zenition is.”

Nikoloas Bonaros, M.D., Ph.D., hartchirurg

Ontdek hoe dr. Vila en zijn team beter complexe vasculaire operaties kunnen uitvoeren dankzij hun Zenition mobiele C-boog

Kleine afbeelding van dr.Vila

Het universitaire ziekenhuis Bellvitge is een onderwijsinstelling met 700 ziekenhuisbedden in Barcelona, Spanje, dat al lange tijd bekendstaat als specialistisch ziekenhuis voor chirurgie.

 

Een van de meest vooraanstaande specialisten van Spanje in minimaal invasieve vaatchirurgie is dr. Ramon Vila. Hij is hoofd van de afdeling voor angiologie en vasculaire chirurgie, deze afdeling voert 1000 vasculaire chirurgisch ingrepen per jaar uit.

 

Met de mobiele C-boog van Philips Zenition verkrijgt hij uitstekende beelden van hoge kwaliteit waardoor hij de meeste vasculaire procedures uit kan voeren met een lage dosisinstelling.

Uiteindelijk is het belangrijkste dat je met een lage dosis een helder beeld hebt; dit is belangrijker dan alle andere eigenschappen van het hulpmiddel”.

Ramon Vila Coll, M.D., vaatchirurg

Whitepaper: How Philips innovative mobile C arm technologies ensure low X ray dose (Hoe de innovatieve mobiele C-boogtechnologie van Philips een lage röntgendosis garandeert)

 

Een tot 90% lagere röntgendosis door klinisch geoptimaliseerde opnameprotocollen te selecteren uit de vele combinaties van dosis en framesnelheid*

 

In deze whitepaper staan de unieke kenmerken van onze DoseWise Zenition beschreven, die voldoen aan het principe van ALARA (As Low As Reasonably Achievable) en helpen om de röntgendosis te handhaven.

* De röntgendosisverlagingen hebben betrekking op specifieke kenmerken en variëren afhankelijk van de geselecteerde dosisparameters.

Boog-technologie

Wilt u met de verkoopafdeling praten of meer informatie ontvangen over Zenition?

Zenition-reeks

 

Zenition is een geharmoniseerde reeks systemen ontworpen om de operationele kosten te verlagen, het gebruik te vereenvoudigen en het beheer van apparatuur te stroomlijnen. De reeks biedt dezelfde intuïtieve bediening en controle als de Zenition vlakke detector- en beeldversterkingssystemen.

Zenition 70

Zenition 70

Vlakke detectorsystemen

Zenition 50

Zenition 50

Beeldversterkingssystemen

Zenition mobiele C-boogsystemen zijn in een beperkt aantal landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger voor vragen over de beschikbaarheid in uw land.

Ontdek Zenition in 360°

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Ontdek Zenition - Twitter

Ga het gesprek aan
#futureofIGT #zenition #surgerypulse


Hoe kan Zenition u nu en in de toekomst helpen uw prestaties te verbeteren? Wat zijn voor u de voornaamste voordelen?
Laat het ons weten via #futureofIGT #zenition #surgerypulse

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.